یک روان‌پزشک با بیان این مطلب که نا امیدی و پوچی از عوامل مؤثر در افسردگی است، گفت: ما معمولاً به مهارت‏‌های زندگی مسلط نیستیم و همین مسایل شیوه زندگی را دچار مشکل می‎کند.
یک روان‌پزشک با بیان این مطلب که نا امیدی و پوچی از عوامل مؤثر در افسردگی است، گفت: ما معمولاً به مهارت‏‌های زندگی مسلط نیستیم و همین مسایل شیوه زندگی را دچار مشکل می‎کند.
سعید ممتازی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: آمار خودکشی طی 20 سال گذشته افزایش چندانی نداشته است. در واقع قسمت اعظم خودکشی به بیماری افسردگی مربوط می‌شود، به طوری که بررسی‎ها نشان می‎دهد افسردگی سومین علل مرگ و میر در دنیاست.
وی با بیان این مطلب که اقدام به خودکشی در سنین جوانی و در بین زنان شایع‎تر است، افزود: سایر بیماری‎های روانی نیز در این موضوع تأثیرگذار هستند. در واقع برای دست‎یابی به راه‎‏حل مناسب فرد می‎تواند با مراجعه به پزشک به حل مسئله بپردازد.
ممتازی با اشاره به آمار خودکشی در ایران و استان زنجان، یادآورشد: طبق آمار، میزان خودکشی در کشور و استان زنجان در حد متوسط است، به طوری که خودکشی‎های ناموفق 10 برابر خودکشی‎های موفق است که باید این موضوع جدی گرفته شود. از این رو افراد در صورت مشاهده علایم بیماری افسردگی مثل نا امیدی و پوچی، باید آن را جدی بگیرند و حتماً به یک روان‌پزشک مراجعه کنند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین