ادعای رئیس سابق رئال‌مادرید:
به نظر می رسد مدیر سابق باشگاه رئال مادرید هنوز در مورد تیم سابقش احساس مسئولیت می کند واعلام کرده است که ستاره پرتغالی منچستریونایتد فصل آینده به اسپانیا خواهد آمد.
به گزارش گل، این طور به نظر می رسد هر دفعه که "کریستیانو رونالدو" از پایبندی اش به منچستر صحبت می کند،رئالی ها و به ویژه رئیس سابق این باشگاه به یاد توافقات صورت گرفته خود با او می افتند.
"رامون کالدرون" چند هفته پیش اعلام کرده بود که یکی از بهترین بازیکنان دنیا فصل بعد به "سانتیاگو برنابئو" پا خواهد گذاشت و با وجودی که مستقیماً از رونالدو نام نبرده بود، اما با ایما و اشاره منظورش را رسانده و مشخص کرده بود که هدفش از این صحبتها ستاره پرتغالی منچستر است.
او دیروز و در گفت و گو با یکی از برنامه هایی که در رادیوی فرانسه پخش می شد نیز مجدداً این نکته را یاد آورد شد و گفت: "هر کس که به سمت رئیس آتی باشگاه رئال مادرید برگزیده شود، یکی از برترین بازیکنان دنیا را در تیمش خواهد دید؛چرا که این ستاره رسماً به باشگاه مادریدی تعهد داده است. من اصلاً نمی توانم اسم او را بگویم،ولی تنها نکته ای که باید یادآور شوم این است که حضور او در رئال نتیجه تلاش و زحمات بی وقفه ما در سال گذشته است و می بایست رسماً او را بازیکن تیم رئال دانست و فقط می بایست منتظر امضای قرارداد بود."

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین