حسن خمینی:

هر فسادی با سرکوب شجاعت نهادینه می‌شود

یادگار امام با اشاره به تأثیر شجاعت امام راحل در ورود ایشان به مبارزات انقلابی، تأکید کرد: هر فسادی با سرکوب شجاعت آغاز و با سرکوب شجاعت نیز نهادینه می شود.
کد خبر: ۴۳۷۲۸۴
|
۰۴ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۹ 26 September 2014
|
3416 بازدید
یادگار امام با اشاره به تأثیر شجاعت امام راحل در ورود ایشان به مبارزات انقلابی، تأکید کرد: هر فسادی با سرکوب شجاعت آغاز و با سرکوب شجاعت نیز نهادینه می شود.

به گزارش جماران، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در دیدار با نمایندگان تشکل های دانشجویی دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور، به بیان اهمیت عنصر «شجاعت» در شخصیت امام خمینی پرداخت و اظهار داشت: من یکبار در صدمین سالگرد تولد امام این نکته اشاره کردم که امام بر مبنای یکسری اصول وارد انقلاب شد و بر اساس اصول دیگری نیز برخی دیگر وارد این عرصه نشدند. اما بعد از آن سخنرانی یکی از یاران امام که به رحمت خدا رفته است در گوش من گفت که همه اینها درست است اما به این خاطر نبود که امام مبارزه کرد و دیگران نکردند؛ بلکه علت این بود که امام نمی ترسید و بقیه می ترسیدند.

وی با بیان اینکه آن جمله برای من تلنگری بود که گاهی اوقات ما پشت نقاب سخنان و عناوین مسائل شخصی خود را پنهان می کنیم، افزود: مهمترین چیزی که امام را از اقران خود متمایز کرد شجاعت بود و این شجاعت مانند یک نقطه نورانی وقتی وارد جامعه شد دیگران را در حوزه اشراق و مغناطیس خود قرار داد و به تعبیری امام شجاعت خود را به جامعه نیز تزریق و پمپاژ کرد.

یادگار امام گفت: جامعه گاهی اوقات به جایی می رسد که همه در میدان هستند اما نیازمند دمیدن روح شجاعت است که در نتیجه پدید آمدن همین روحیه بود که انقلاب اسلامی و دفاع مقدس پدید آمد و روحیه انقلابی و دین داری وارد جامعه شد.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با توصیه به اینکه روح شجاعت را در مجموعه هایتان زنده نگه دارید، تصریح کرد: هیچ جامعه ای در هیچ کجای دنیا با سرکوب شجاعت به جایی نمی رسد و هر فسادی با سرکوب شجاعت آغاز و با سرکوب شجاعت نیز نهادینه می شود. لذا باید شجاعت را در خانواده و فرزندان و محیط های مختلف اجتماعی تعمیم دهیم، زیرا اگر شجاعت بمیرد مقابل مسلمات سکوت کرده و بدی های قطعی را به عنوان واقعیات می پذیریم. البته شجاعت را آمیخته با ادب، تدبیر و مصلحت کنید، اما نه اینکه به نام مصلحت ترس خود را بپوشانید.

سید حسن خمینی با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) گفت: نیت افراد از انجام کارها را خودشان بهتر می دانند و افعال ما تابعی از نیات و انگیزه های ماست.

وی اظهار داشت: انسانها باید در زندگی شجاعت داشته باشند و این به معنای بی تدبیری نیست؛ به اسم مصلحت نیز نباید از شجاعت دست برداریم و چشم بر واقعیات ببندیم که رمز فعالیت های دانشجویی و جوانانه همین است.

یادگار امام به موضوع کرسی های آزاد اندیشی نیز اشاره کرد و یادآور شد: راه اندازی این کرسی ها مطالبه رهبری است و همه نیز آن را تکرار می کنند؛ اما اتفاقی نمی افتد. ایشان همچنین می گویند «خدا لعنت کند کسانی که دانشگاه را سیاسی نمی خواهند» و تشکل های دانشجویی باید تحقق این دو جمله رهبری را مطالبه خود قرار دهند.

وی با توصیه اینکه شجاعت و تدبیر را فدای یکدیگر نکنید، گفت: خودمان بهتر می دانیم که سخن ما به خاطر ترس است یا مصلحت و سر خودمان نباید کلاه بگذاریم و باید از درون همین تشکل های اسلامی شجاعت را در جامعه نهادینه کنیم.

در ابتدای این دیدار شماری از نمایندگان تشکل های دانشجویی دانشگاه آ‍زاد اسلامی،  مطالبات و دغدغه های خود را با یادگار امام در میان گذاشتند که انتقاد از برخی برخوردهای امنیتی در دانشگاهها و استیضاح وزیر علوم، تقدیر از بازگشت اعتدال و عقلانیت به مدیریت دانشگاه آزاد، ضرورت اعتماد مسئولان دانشگاه به دانشجویان، پاسخگو نبودن برخوردهای انتظامی با موضع حجاب و انتقاد از بی توجهی به کرسی های آزاد اندیشی از جمله محورهای آن بود.

در این مراسم همچنین دکتر قدم یاری مدیر کل تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد گزارشی از اردوی فصلی این تشکل ها ارائه کرد.

در پایان نیز حاضران نماز مغرب و عشاء را به امامت یادگار امام اقامه کردند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟