۲– شبکه انتقال دادهها را روی 2G تنظیم کنید
هرچند هنوز انتقال دادههای ۳G کامل روی اپراتورهای ایرانی فعال نیست، قرار گرفتن گوشی روی حالت ۳G منجر به افزایش مصرف باتری گوشی شما میشود. هر چقدر سرعت انتقال دادهها در گوشی شما بیشتر باشد ـ با استفاده از شبکه ـ سرعت مصرف انرژی باتری بیشتر است. بهترین کار این است، هنگامی که از اینترنت سیم کارت استفاده نمیکنید، Cellular Data را خاموش کنید.
۳ – بلوتوث، WiFi و GPS را در مواقع غیر ضروری خاموش کنید
بلوتوث و WiFi حتی زمانی که در دامنه شبکه آنتن دهی نیستند، به دنبال سیگنال میگردند و به همین دلیل، عمر باتری را به شدت کاهش میدهند. حتی زمانی که WiFi در محدوده آنتن قرار ندارد، جستجو به دنبال آنتن، انرژی بیشتری از باتری نسبت به زمانی که به آنتن متصل است مصرف میکند. در خصوص GPS نیز همین نکته صادق است، زیرا همواره به دنبال موقعیت جغرافیایی شما میگردد.
۴ ـ نرمافزارهای خود را همیشه بهروز کنید
ایرادات فنی یا Bugهای موجود در نرمافزارها میتواند منجر به فریز شدن گوشی و کاهش سریع عمر باتری شود. برای حل این موضوع، مداوم نرمافزارهای نصب شده روی گوشی خود را بهروزرسانی کنید.
۵– اعلانهای نرمافزارها یا Push Notification را غیرفعال کنید
اعلان دفعتی نرمافزارها یا Push Notifications تحولات صورت گرفته در نرمافزارها، به ویژه شبکههای اجتماعی را برای شما گزارش میکنند؛ هر چند این موضوع بسیار خوب و کاربردی است، منجر به آن میشود که عمر باتری کاهش یابد، زیرا حتی در حالتی که گوشی در وضعیت Standby است، این اعلانها در پس زمینه فعالند.
۶ ـ اگر یک آیفون دارید، تنظیمات مخفی را بررسی کنید
برخی از امکانات iOS 7 به ویژه برخی تنظیمات مخفی یا Hidden Settings آن سرعت مصرف باتری را به شدت افزایش میدهند. شما با بررسی این تنظیمات میتوانید خود گزینههای غیر ضروری را غیر فعال کنید.
۷– اگر اندروید دارید، بخش تنظیمات را بررسی کنید
گوشی اندروید شما در بخش تنظیمات قسمتی مربوط به باتری دارد که نشان میدهد، کدام ابزارها و نرمافزارها بیشتر از انرژی باتری استفاده میکنند. اگر برنامهای چندان برای شما کاربردی نیست، ولی انرژی زیادی از گوشی هوشمند شما میگیرد، آن را پاک کنید. همچنین ابزارهایی چون Juice Defender میتواند کمک بسیاری به کاهش مصرف باتری گوشی کند.