هفته سی و دوم بازی های لیگ قهرمانی باشگاه های ایتالیا روز یکشنبه با برگزاری چند دیدار پایان یافت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، در جریان این رقابت ها روز شنبه با برگزاری دو دیدار آغاز شد:
جنوا در زمین خود با نتیجه یک بر صفر مغلوب لاتزیو شد. تیم های یوونتوس و اینترمیلان نیز به نتیجه مساوی یک بر یک رضایت دادند.
در بازی های روز یکشنبه نیز این نتایج بدست امد:
اودینزه در زمین خود با نتیجه سه بر یک فیورنتینا را در هم کوبید. کاتانیا با دو گل از سد سمپدوریا گذشت. پالرمو در زمین خود با نتیجه چهار بر یک حریف خود بولونیا را در هم شکست.
رجینا در زمین اتلانتیا این تیم را با یک گل مغلوب کرد. آ اس رم در یک بازی پر گل با نتیجه سه بر دو لچه را شکست داد. سینا در زمین خود با دو گل مغلوب کیه وو شد. کالیاری با همین نتیجه ناپل را شکست داد. در پر گل ترین بازی این هفته نیز آث میلان با نتیجه پنج بر یک تورینو را در هم کوبید.
بر اساس جدول رده بندی این بازی ها اینترمیلان با هفتاد و چهار امتیاز و یوونتوس با شصت و چهار امتیاز در رده های اول و دوم هستند و اث میلان نیز با شصت و یک امتیاز در رده سوم قرار گرفته است. تیم های رجینا و لچه به ترتیب با بیست و سه و بیست و چهار امتیاز در ده های بیستم و نوزدهم جای گرفته اند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین