معاون رگولاتوری خبر داد:

اینترنت موبایل ارزان می‌شود

معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات رادیویی گفت: در حال حاضر سیاست این سازمان‌ آن است که برای استفاده از اینترنت نسل‌های دو و سه موبایل تعرفه‌ای واحد در نظر بگیریم که براین اساس قطعا هزینه‌های استفاده از GPRS کمتر خواهد شد.
کد خبر: ۴۴۳۳۰۸
|
۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۳ 20 October 2014
|
8760 بازدید
|
۹
معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات رادیویی گفت: در حال حاضر سیاست این سازمان‌ آن است که برای استفاده از اینترنت نسل‌های دو و سه موبایل تعرفه‌ای واحد در نظر بگیریم که براین اساس قطعا هزینه‌های استفاده از GPRS کمتر خواهد شد.

صادق عباسی شاهکوه در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، به ارائه‌ی توضیحاتی درباره‌ی وضعیت تعرفه اینترنت 3G و GPRS پرداخت و گفت: در شرایط فعلی تعرفه‌های مصوبی که مربوط به اینترنت GPRS می‌شود به گونه‌ای است که دامنه آنها تا 14 – 15 ریال گسترده است اما این رقم رقمی بسیار بالاست و به همین دلیل اپراتورها در محاسبات خود معمولا عدد یک تا پنج ریال را برای استفاده از اینترنت نسل دو محاسبه می‌کنند و این رقم در بسته‌های اینترنتی ازاین نیز کمتر می‌شود.

معاون رگولاتوری در عین حال به تعرفه‌های 3G که تاکنون در رایتل اعمال می‌شد نیز اشاره کرد و گفت: برای نسل سوم ارتباطی تاکنون در رایتل تعرفه‌ها میان نیم‌ ریال و 0.75 ریال متغیر بوده است. برای ارائه‌ی 3G توسط اپراتورهای دیگر نیز ما با توجه به این‌که پوشش این اپراتورها در تمام شهرها کامل نیست اینگونه در نظر گرفتیم که گاهی ممکن است اینترنت مشترکان از طریق نسل دو یا GPRS تامین شود و برای این‌که مشکلی در محاسبات وجود نداشته باشد بهتر آن است که در حال حاضر مبلغ یکسانی برای محاسبه 2G و 3G در نظر گرفته شود.

عباسی همچنین اظهار کرد: البته برای افرادی که بسته‌های اینترنتی را فعال می‌کنند در اکثر موارد هیچ مشکلی پیش نمی‌آید چرا که در بسته‌ها قیمت هر کیلوبایت از نیم‌ ریال هم کمتر است، اما برای افرادی که ممکن است بسته فعال نکرده باشند گاهی مشکلاتی به وجود می‌آید که ما برای جلوگیری از این موضوع به دنبال یکنواخت‌سازی تعرفه‌ها هستیم.

معاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات درباره‌ی زمان تصویب تعرفه‌های جدید اعلام کرد: به احتمال زیاد این موضوع در جلسه‌ی بعدی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی همچنین یادآور شد: جلسات این کمیسیون دو هفته یکبار برگزار می‌شود و احتمالا در جلسه آتی بحث تعرفه‌های اینترنت موبایل در این جلسه تصویب خواهد شد.

عباسی عنوان کرد: اکنون نیز بررسی اقتصادی متعددی بر روی این موضوع صورت گرفته و در حال ارزیابی آمارها و نحوه‌ی محاسبه کاربران از اینترنت موبایل هستیم تا درنهایت با در نظر گرفتن تمام این موارد یک رقم مشخص را انتخاب کرده و از این پس برای تعرفه دیتای موبایل این عدد را اعمال کنیم.

معاون سازمان تنظیم مقررات همچنین اظهار کرد: واقعیت آن است که در حال حاضر اینترنت در GPRS برای اپراتور گران‌تر تمام می‌شود. از سوی دیگر با توجه به آنکه اپراتورهای مختلف تازه به حوزه ارائه خدمات نسل سه ورود پیدا کرده‌اند نمی‌توان انتظار داشت که در ابتدای کار تمام کشور را تحت پوشش قرار دهند، برهمین اساس لازم است که برای مدتی تعرفه‌ها به حالت یکنواخت درآید.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با این شیوه این احتمال وجود ندارد که انگیزه اپراتورها برای گسترش شبکه‌ نسل سه آنها کمتر شود، توضیح‌ داد: واقعیت آن است که اپراتورها در 3G حجم بیشتری را در اختیار کاربر قرار می‌دهند و به همین دلیل برای آنها مقرون به صرفه‌تر است که کاربران از حجم بالای اینترنت استفاده داشته باشند برهمین اساس اپراتورها انگیزه حرکت بیشتری به سمت ارائه‌ی 3G خواهند داشت.

معاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات در ادامه با بیان این‌که اکنون در اعمال تعرفه‌های جدید هدف آن است که 20 درصدی از کاربران که بدون فعال‌سازی بسته‌های تخفیفی به استفاده اینترنت می‌پردازند، با مشکلات کمتری مواجه شوند، تاکید کرد: توصیه جدی ما به مردم آن است که برای دسترسی به اینترنت موبایل حتما از بسته‌های تخفیفی استفاده کنند.

عباسی عنوان کرد: به احتمال زیاد تعرفه جدیدی که برای ارائه‌ی خدمات اینترنت موبایل در نظر گرفته می‌شود رقمی بین نیم تا یک ریال باشد تا شرایط به گونه‌ای پیش‌ رویم که نه تنها به کاربران فشاری وارد نشود، بلکه اپراتورها هم که هزینه‌های متعددی برای ورود 3G به کشور متقبل شده‌اند دستخوش ضرر و زیان نشوند.

معاون سازمان تنظیم مقررات در عین حال یادآور شد: در گذشته کاربران به دلیل فعال‌نکردن بسته‌های اینترنتی در قبض‌های خود با رقم‌های بالایی برای مصرف اینترنت مواجه می‌شدند، اما اکنون ما به دنبال آن هستیم که اگر فردی فراموش کرده بسته اینترنتی فعال کند و در عین حال استفاده چندانی هم از اینترنت نداشته در نهایت رقم نامتعارفی را پرداخت نکند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۹
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۸
من نمیدونم این چه جوره که همه دارن تو این مملکت ضرر میدن اما باز مثل چی دارن تبلیغ محصول یا خدماتشون را میکنند. مثلا خودروسازان ضرر میدهند.
اپراتورهای موبایل ضرر میدهند.
بانکها بابت تراکنشهای کارتخوان و خودپرداز ضرر میدهند.
اداره برق بابت تعرفه مصرف برق مردم ضرر میدهد.
سازمان آب بابت تعرفه مصرف آب ضرر میدهد.
اداره گاز تعرفه ای که از مردم میگیرد بابت آن ضرر میدهد.
و... و... و ....
خداییش تو خوب مملکتی زندگی میکنیم. همه چی برامون مفت میافته.
حالا باز مهاجرت کنید به بلاد کفر. مردم قدر نشناس.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۸
ای ول اینترنت همراه هم گرون شد
علي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۸
باز هم گران است
روي صحبتم با اپراتور ها ست:
قيمت پيامهاي چندرسانه اي MMS‌ را آنقدر بالا نگه داشتيد و براي آن قوانين دست و پاگير وضع كرديد كه با ورود شبكه هاي اجتماعي موبايلي عملا پيام چندرسانه اي منتقرض شد.
الان مشتركان براي اين كه در بيرون از منزل هم اينترنت داشته باشند لنگ قيمت ها و صدالبته كيفيت آنتن دهي و سرعتي هستند كه شما هر جور دلتان خواست ارائه بدهيد.
تا چند وقت ديگر اينترنت هم ماهواره اي مي شود، با پهناي باند بسيار بالا؛ ديگر كسي بايت اينترنت هم به اپراتور ها پولي پرداخت نمي كند. مشتريان شما فقط همان هايي هستند كه موبايلهاي نسل1 دستشان است.
شایان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۸
الان اینترنت موبایل مثل یه جوک میمونه! باز کردن یه صفحه مساوی با هزارتومن! انگار یه راهزن نشسته پشت اپراتور!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۸
تایید آخر خرید بسته های اینترنتی وظیفه مخابرات است و نه مردم و عدم تایید از مشکلات سیستم مخابرات است نه مردم .چرا به اینگونه شکایات رسیدگی نمیشود . من 3 ماه است به 9990 شکایت کرده ام و تلفنم را قطع کرده اند و جوابگوی این هزینه نامتعارفی که میگویند نیستند.
هادی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۸
هچین میګن کیلوبایتی ۴ ریال که انګار دارن مجانی میدن
یه حساب سر انګشتی میشه هر ګیګا بایت چهدصد هزار تومن - آخه رو چه حسابی ؟
امیدرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۸
کیلوبایتی نیم ریال میشه هر گیگابایت 52400 تومان!

خیلی وحشتناکه. البته اینترنت موبایل همه جای دنیا گرونتر از اینترنت کابلیه ولی نه این قدر. یک گیگابایت اینترنت کابلی 3600 تومنه. که تازه خودش هم بالاست ولی اینترنت موبایل 14.5 برابر گرونتره و این یعنی فاجعه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۸
مراجع استفتاء کن آیا اینکه یک چیزی را که خودشان بعنوان بسته شماره 3 یک ماهه با حجم 2.5 گیگ به قیمت ده هزار تومن به مشتریان می فروشند و احتمالا برایشان سود هم دارد را میتوانند باعنوان «تعرفه عادی» به قیمت یک میلیون تومان و بیشتر به مشترکینی که خود با ودیعه شان در توسعه این شرکت سهم داشته اند غالب نمایند یا خیر؟
محمدرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۸
من شک دارم نظر من رو نشون بدین ولی میگم

مطمئن باشید امپراتوری انحصاری الان اپراتورها ورشکسته خواهند شد و سهامشون هم سقوط میکنه یه زمانی نه چندان دور اس ام اس و تماس های تصویری اینترنتی فقط با بسته های اینترنت به مدد گوشی های هوشمند
فقط کافیه ببینیم خارج از ایران دارن چکار میکنن
خودم دیروز با آلمان نیم ساعت تصویری با فیس تایم صحبت کردم با چه کیفیتی حساب کردم300 تومن از اینترنتم کم شده
یا اینکه الان با خونم از محل کارم فقط اینترنتی تماس میگیریم اونم تصویری
و خوشحالم اگه هزینه کم هم میدم پولش میره تو جیب دولت
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیت دلار
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات