توافق روسیه و هند برای تولید هواپیماهای جنگی

رییس جمهوری روسیه گفت: روسیه و هند برای تولید موشک' براهموس' ، هواپیماهای جنگی و تولید هواپیماهای حمل بار چند منظوره به توافق رسیده اند.
کد خبر: ۴۵۷۴۶۵
|
۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۵ 11 December 2014
|
6014 بازدید
رییس جمهوری روسیه گفت: روسیه و هند برای تولید موشک' براهموس' ، هواپیماهای جنگی و تولید هواپیماهای حمل بار چند منظوره به توافق رسیده اند.

به گزارش ایرنا،'ولادیمیر پوتین 'رییس جمهوری روسیه که شب گذشته برای شرکت درنشست سران دو کشور به دهلی نو سفر کرده است روز پنجشنبه بعد از دیدار با نخست وزیر هند در سخنانی افزود: روسیه و هند برای ساخت تجهیزات نظامی مشترک آماده هستند.

وی با بیان اینکه روسیه مخالف ساخت تجهیزات نظامی و دفاعی در هند نیست، تصریح کرد: در گذشته نیز دو کشور در زمینه ساخت تجهیزات دفاعی مشترک همکاری های مهمی داشته اند.

گفت وگوهای ساخت مشترک هواپیماهای جنگنده نسل پنجم چندین سال است که بین روسیه و هند آغاز شده است و تاکنون دو کشور در این زمینه به توافق دست نیافته اند.

قرار بود 50 درصد از هزینه ساخت این هواپیماها که حدود 30 میلیون دلار تخمین زده می شود از سوی هند تامین شود ولی مشارکت این کشور درساخت این هواپیما به 13 درصد محدود شده بود.

هند خواستار مشارکت بیشتر در ساخت این نوع هواپیمای جنگنده شده است .

نخست وزیر هند نیز گفت: در این دیدار پروژه های دفاعی مشترکی میان هند و روسیه به امضا رسیده است .

نارندرا مودی از رییس جمهوری روسیه در این دیدار خواست که کارخانه تولید قطعات یدکی تجهیزات دفاعی ورد نیاز هند در داخل این کشور ساخته شود.

نخست وزیر هند با اشاره به اینکه بخش انرژی برای پیشرفت اقتصادی هند بسیار ضروری است گفت : هر دو کشور برای همکاری در زمینه های نفت و گاز طبیعی با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

توافقنامه های همکاری های نظامی ،اکتشاف منابع زیر زمینی ، تولید مشترک هیدروکربن ، واردات گاز ال .ان .جی و بررسی مشترک احداث خط لوله گاز ال ان جی روسیه به هند بین دو کشور امضا شد.

همچنین دو کشور دراین دیدار در زمینه ساخت دومین نیروگاه هسته ای هند با مشارکت روسیه موافقت کردند.

قرار است درسفر دو روزه رییس جمهوری روسیه به دهلی نو که چهارشنبه شب آغاز شد 20 توافقنامه در زمینه دفاعی ، نظامی ،تجاری ،صنعتی و انرژی بین دو کشور امضا شود.

دیدار با نخست وزیر، رییس جمهوری هند، شرکت در نشست سران دوکشور و شرکت در کنگره جهانی الماس از جمله برنامه های پوتین در سفر دو روزه به دهلی نو است .

این دیدار درحالی صورت می گیرد که روابط دهلی نو و مسکو در چند سال اخیر شاهد یک سیر نزولی بود و پوتین تلاش می کند این سیر را متوقف کند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟