ادعای کوهنورد چک؛
مهدی پس از اینکه همنورد خودش قبل از کمپ 3 به پایین باز می گردد هم چادری وی در راه صعود بوده است. وی از وجود سرمازدگی بر روی انگشتها و دستهایش و سرمازدگیهای جدی تر در روی پاهایش نیز خبر داده است.
پلنگ برفی ایران یخ زد
مهدی اعتمادی فر هیمالیانورد ایرانی در دومین تلاش خود برای صعود به قله دائلوگیری جان خود را از دست داد.
به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک، خبر ناپدید شدن مهدی اعتمادی فر هیمالیانورد مشهور کشورمان روز گذشته در حالی منتشر شده که وی دومین تلاشش را برای صعود به قله 8176 متری دائلوگیری انجام میداد.
اعتمادی فر که به عنوان اولین فاتح ایرانی قلل گاشربروم یک و برودپیک نام خود را ثبت کرده بود در صعودی مستقل عازم هیمالیا شده بود تا بتواند کار نیمه تمام سال گذشته خود را به اتمام برساند. اعتمادی فر پیش از این به قلل برودپیک و گاشربروم یک و تمامی قلل مرتفع اتحاد سابق شوروی صعود کرده بود، به واسطه چابکی ملقب به پلنگ برفی بود.


سایت اورست نیوز در خبری پیش از آغاز صعود وی اعلام کرده بود که اعتمادی فر در قالب یک تیم بین المللی قدرتمند 7 نفره دومین تلاش خود را برای صعود به دالاگیری انجام می‏دهد اما پس از انتشار خبر ناپدید شدن این کوهنورد پرسابقه، کیومرث بابازاده در گفتگویی با تابناک ورزشی گفت: در حالی که چند روز بود از اعتمادی فر خبری در دست نبود تماسهای آقای سمند اقوایی که با شرکت طرف قرارداد همکاری دارد، منجر به ارتباط با شرپایی شد که همراه گروه بوده است اما این شرپا به دلیل عدم تسلط به زبان انگلیسی مجبور می شود موبایل خود را یک کوهنورد اهل جمهوری چک بدهد.
وی افزود: این کوهنورد بسیار مبهم صحبت کرده و اظهار کرده که اعتمادی فر در مسیر صعود از تیم جا مانده است و در مسیر برگشت او را دیده که به پشت روی زمین افتاده بوده اما به دلیل بدی هوا موفق به کمک به او نشده اند.
بابازاده گفت: ظاهرا تمام افراد این تیم چندان هم حرفه ای نبوده و موفق به پایین آوردن او نشده اند ضمن اینکه به علت ارتفاع بالای محل قرار گرفتن وی در حدود 8 هزار متری امکان پرواز هلیکوپتر برای امدادرسانی هم وجود نداشته است.
در حالی که ناپدید شدن در ارتفاع بالای 7 هزار متری تا حد زیادی شانس زنده ماندن پس از چند ساعت را از بین می برد بابازاده می گوید: از زمانی که این افراد او را دیده اند تا حدود بیست و چهار ساعت بعد شانس زنده ماندن بوده است اما آنها ظاهرا روز جمعه موفق به دیدن او شده بودند.
این در حالی است که سایت کوهنوردی چک در خبری اعلام کرده که دیوید فوژتیک کوهنورد این کشور، پس از صعود، موفق به فرود با اسکی به عنوان اولین کوهنورد از قله دالاگیری شده است. این کوهنورد در وبلاگ خود اعلام کرده بوده که در اول ماه می به عنوان اولین کوهنورد در سال جاری موفق به صعود به دالاگیری شده است و از ارتفاع 7300 متری تا ارتفاع 6 هزار 700 متری را با اسکی پایین آمده است.


وی در وبلاگ خود خبر بدی را نیز منتشر کرده و آن مرگ همنوردش مهدی در جریان صعود به قله بوده است.
فوژتیک همچنین مدعی شد: مهدی پس از اینکه همنورد خودش قبل از کمپ 3 به پایین باز می گردد هم چادری وی در راه صعود بوده است.
ابن کوهنورد جمهوری چک از وجود سرمازدگی بر روی انگشتها و دستهایش و سرمازدگیهای جدی تر در روی پاهایش نیز خبر داده است.
لازم به توضیح است، تنها بخش‏هایی از این خبر که به نقل از کیومرث بابازاده درج شده که تحت عنوان گفت و گو ذکر شده و سایر بخش‏های این خبر بر اساس منابع مشخص شده در متن خبر به دست آمده است.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1388/02/14
پاسخ

روحش شاد

کاربر مهمان -> 1388/02/15
پاسخ

لقب پلنگ برفی بخاطر چابکی به ایشان داده نشده. بلکه هر فردی که 5 قله 7000 متری پامیر و تیانشان را صعود نماید موفق به اخذ نشان پلنگ برفی یا ببر پامیر میشود.

کاربر مهمان -> 1388/02/16
پاسخ

خبر غم انگیزی بود. به جامعه ورزش به ویژه جامعه کوهنوردان و خانواده این قهرمان ارزنده تسلیت عرض می کنیم.روحش شاد و یادش گرامی باد.

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین