سخنگوی سازمان آتش‌نشانی از گاز گرفتگی ۳ کارگر افغانی در اتاق اسکان کارگران خبر داد.
به گزارش آرمان، سیدجلال ملکی در گفت‌وگو با تسنیم،‌ اظهار داشت: حادثه گازگرفتکی در خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک وی، خیابان قرنی به سامانه 125 اعلام و ایستگاه 88 به محل حادثه اعزام شد.
وی ادامه داد: در کنار یک ساختمان 5 طبقه در حال ساخت، یک اتاق کارگری 8 متری وجود داشت و به دلیل گاز منتشر شده آتش‌نشان‌ها با سه کارگر بیهوش و بیحال در این اتاق مواجه شدند. وضعیت این افراد بحرانی بود و آتش‌نشان‌ها اقدامات اولیه درمانی را انجام دادند.
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تصریح کرد: خوشبختانه این افراد زنده ماندند و با حضور عوامل اورژانس به مرکز درمانی منتقل شدند که هر سه کارگر افغانی و در سنین 20، 28 و 30 ساله بودند.
بررسی‌ها نشان داد که استفاده از اجاق‌گاز خوراک‌پزی و بسته بودن همه راه‌های ورودی هوا علت بروز این حادثه بود. 

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار