مپیکاتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا و اقیانوسیه (ABU) قرادادی را به منظور پخش مسابقات المپیک زمستانی و تابستانی با کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) به امضاء رساند.
به گزارش ایسنا، بر این اساس اتحادیه‌ی رادیو و تلویزیون‌های آسیا و اقیانوسیه پخش مسابقات المپیک زمستانی 2010 ونکور و 2012 لندن را برای 22 کشور پخش خواهد کرد.
دیوید استلی، دبیرکل اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا و اقیانوسیه در گفت‌وگویی در این باره خاطرنشان کرده‌است: ‌ما بسیار خرسندیم که یک بار دیگر برای پخش این مسابقات مهم با کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) به تفاهم رسیدیم.
وی ادامه داد: المپیک برای ای بی یو و اعضای آن، مسابقاتی مهم و با کیفیت را به همراه دارد. بدون همکاری ما دسترسی به پخش زنده این مسابقات برای کشورهای عضو اتحادیه غیر ممکن است.
بر اساس این گزارش، ای بی یو موفق شده که حق پخش مسابقات المپیک را به صورت انحصاری و رایگان دریافت کند.
جان بارتون، رئیس بخش ورزش ای بی یو نیز درباره دریافت حق پخش مسابقات المپیک خاطرنشان کرد: قصد ما بر این است که به حق پخش مسابقات ورزشی دیگر هم دست پیدا کنیم. ما در پکن برای همکاری با کمیته بین‌المللی المپیک(IOC) به منظور پخش این مسابقات به توافق رسیدیم.
به نقل از سایت ای بی یو، اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا و اقیانوسیه قصد دارد پوششی وسیع از مسابقات المپیک تابستانی و زمستانی داشته باشد.
بارتون گفت: ای بی یو 600 ساعت از مسابقات المپیک تابستانی ونکور را در فوریه سال آینده پخش خواهد کرد. این مسابقات از طریق ماهواره توسط تمام اعضای ما قابل دسترسی است.
«ای بی یو» پوشش گسترده‌ای از مسابقات المپیک زمستانی هم خواهد داشت و 10 کانال تلویزیونی این مسابقات را زنده پخش خواهد کرد.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین