سرمربی تیم فوتبال اندونزی، گفت: ما با تیم جوانان خود به ایران آمده‌ایم و ترکیب تیم بزرگسالان اندونزی با این تیم تفاوت دارد.
به گزارش ایسنا، سزار پایوویچ پس از شکست تیمش برابر تیم امید ایران در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: من تنها چهار روز است که در کنار این تیم قرار گرفته‌ام و در واقع تیم اصلی اندونزی سرمربی دیگری دارد. من کار خود را به تازگی آغاز کرده‌ام و ما با بازیکنان جوانان خود به ایران آمده‌ایم. البته تلفیقی از بازیکنان بزرگسال هم در این تیم حضور داشته‌اند.
وی افزود: میزبانی ایران در تمامی زمینه‌ها بسیار خوب بود و من امیدوارم که یک بار دیگر با تیم ملی ایران بازی کنیم.
پایوویچ خاطر نشان کرد: در هر صورت برخی از بازیکنان ما نیز به دلیل تاخیر در پروازشان روز سه شنبه به ایران آمدند و فرصت کافی برای ریکاوری نداشتند.
وی در ادامه با ابراز رضایت از بازی مقابل تیم ملی فوتبال ایران و همچنین تیم المپیک ایران، گفت: هر دو تیم بسیار خوب و قدرتمند بودند و این بازی‌ها تجربه‌ی بسیار خوبی برای ما بود. امیدوارم که تیم ملی فوتبال ایران در راهیابی به جام جهانی و تیم المپیک ایران در راهیابی به رقابت‌های المپیک موفق و پیروز باشند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین