سرهنگ عابدی به باشگاه خبرنگاران گفت:
جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: در 24 ساعت گذشته 22 خودرو با خلافی بالا توقیف شد.
توقیف 22 خودرو با خلافی بالا
جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: در 24 ساعت گذشته 22 خودرو با خلافی بالا توقیف شد.
سرهنگ حسن عابدی جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهری باشگاه خبرنگاران گفت: طبق قانون، خودروهایی که خلافی‌شان از مرز 10 میلیون ریال عبور کند، در سیستم به صورت اتوماتیک ثبت خواهد شد و ماموران ما نسبت به توقیف این خودرو‌ها اقدام می‌کنند.
وی در ادامه بیان کرد: بر همین اساس، در 24 ساعت شبانه روز گذشته تعداد 22 دستگاه خودرو توقیف و جهت سیر مراحل قانونی به پارکینگ منتقل شد و تا زمان پرداخت نشدن کل خلافی توسط مالک خودرو، وسیله نقلیه در پارکینگ خواهد ماند.
عابدی عنوان کرد: در طی مدت زمان یاد شده، تعداد 3 جلد گواهینامه که نمره منفی‌شان از مرز 30 عبور کرده نیز ضبط و این دسته از رانندگان سه ماه از رانندگی محروم شدند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین