آیا احمدی نژاد دروغگوست؟!
داشتم فکر میکردم که چی شده که تو این چند هفته اخیر، همه این علف‌های سبز هرز! یک دفعه یکصدا میگن که "احمدی نژاد دروغگوست!" با خودم گفتم چظوری یک شخص ممکنه ظرف 3 هفته بشه دروغگو!؟ موارد زیر پاسخ این شبهه را که اینکار چگونه امکانپذیر است را بروشنی میدهد:
1. باید قبول کرد که جنگی آشکار بین مافیای قدرت و ثروت از یکسو و مردمی که سالها بغض آنها را در گلو داشتند و بخاطر تقدیس بی پایه آنان، جرات بر زبان راندن آنرا نداشتند، در گرفته. از سوی دیگر، این مافیا به خوابش هم نمی دید که طرف 3 هفته تمام بافته‌های 20 ساله اش پنبه شود.
2. مافیا با انتخاب مجدد احمدی نژاد و با مسائلی که پیش آمده، عمر خود را تمام شده می داند. آقای کروبی دیشب به روشنی گفت که "اگر این آقا رای بیاورد، ما دیگر از بین می رویم، فشار به ما زیاد می شود و تنها می شویم". این حرف حرف کمی نیست.
3. مطمئنا با روی کار آمدن مجدد احمدی نژاد و مسائلی که رو شده، مطالبات مردم در جهت روشن تر شدن مسائل مالی اعلام شده بیشتر خواهد شد و این امر بدون نیاز به هزینه زیاد، خود بخود باعث حساس شدن دستگاههای نظارتی و مردم و در پی آن قطع شدن دست مافیا از بیت المال خواهد شد.
4. احمدی نژاد با برملا کردن گوشه‌ای از وضعیت این آقایان، خواب خوش را از آنان گرفته. رسما هم اعلام کرده "هر کس هر خلافی از من یا خانواده ام یا اعضاِ ستادم سراغ دارد در روزنامه بزند و پایش بایستد" پس دیگر دلیلی برای مخفی کاری کسی وجود ندارد.
5. انگشت گذاشتن بر آمارهائی مثل تورم و یا صحبتهای موهوم (نظیر آنچه دیشب موسوی کرد و گفت من شاخصهای زیادی دارم که با آمارهای دولت مغایرت دارد، اما ارائه نکرد!)، با توجه به تفاسیر و برداشتهای مردم عادی، آنهم در غیاب احمدی نژاد و به صورت یک طرفه، خود بیانگر ضعف طرف مقابل در رویاروئی با مواضع روشن احمدی نژاد است. مثلا همه میگویند شما تورم 10% تحویل گرفتی و الان 25% تحویل دادی! احمدی نژاد در مناظره با کروبی رسما نمودارهائی را نشان داد که در آن متوسط تورم 4 ساله دولتها با هم مقایسه میشد و این عدد برای دولت نهم به گفته بانک مرکزی 15% است. در حالیکه این آقایان با مغلطه و شانتاژ وسیع و هدفمند، فقط روی آمار سال آخر تکیه دارند.
در حالیکه ملاک عملکرد یک دولت، متوسط نرخ تورم و نرخ رشد آن است. در آمار بانک مرکزی رسما اعلام شده که نرخ رشد تورم منفی است و از 25% رو به پائین است. وقتی متوسط تورم 15% است و نرم رشد تورم هم منفی است، این خود دلیل روشن عملکرد مثبت دولت است. در حالیکه اگر قرار باشد نرخ تورم فقطیک سال را ملاک قرار دهیم، این عدد در دولتهای گذشته گاه تا 49% هم رفته است!
با کنار هم گذاشتن مولفه‌های فوق، تنها راه نجات مافیا از مخمصه بوجود آمده دروغگوخطاب کردن وی و زیر سوال بردن تمام گفته‌های اوست، بدون اینکه بطور مستقیم به افشاگریهای او اشاره‌ای شده باشد. با این روش یک تیر و دو نشان شده است. هم با یک شانتاژ و موج تبلیغاتی پرهزینه، با ژست صداقت جویئ! صدای او را در گلو خفه کرده و هرچه او بگوید، با انگ دروغگوئی، بی اثر کنند و هم اینکه کسانی که بین موسوی و احمدی نژاد مردد هستند (و رای آنها میتواند تعیین کننده باشد)، در اثر این شانتاژ به سمت موسوی گرایش پیدا کنند.
دوستان عزیز رسانه تابناک

سلام و خسته نباشید. این نامه یک پیشنهاد بسیار مهم به سیما برای مناظره امشب است:
مناظره‌های صدا و سیما حرکتی بس مبارک و تاثیر گذار در جریان انتخابات است و باید به آقای ضرغامی و رهبر معظم انقلاب به خاطر این حرکت مردم سالارانه و انقلابی تبریک گفت به طوری که حتی در آمریکا که خود را مهد دموکراسی می داند مناظره‌هایی به این صراحت و صداقت اتفاق نمی افتد.
اما مسلما این مناظره‌ها دارای کاستی‌هایی نیز هستند که مطمئنا در دوره‌های بعد و کسب تجربه رفع خواهند شد. اما مهترین کاستی که فعلا و در فضای فعلی به چشم می خورد (ارائه آمارهای متفاوت) از طرف کاندیداهای محترم می باشد که نتیجه‌ای جز سردرگمی مخاطبان را ندارد.
به نظر می رسد اگر سیما قدری از امکانات رسانه‌ای و ترفندهای تصویری مفیدتری در این مناظرات استفاده می کرد این مشکل به وجود نمی‌آمد بنابراین پیشنهاد می کنم حداقل در مناظره امشب، امارهایی که کاندیدا‌ها میخواهند اعلام کنند را قبل از مناظره دریافت و سپس آمار را از یک منبع معتبر مثل (بانک مرکزی) گرفته و مثلا هنگامی که کاندیدایی می خواهد آمار تورم را اعلام کند ان امار توسط سیما و بر روی صفحه گیرنده ها نمایش داده شود.
این عمل بسیار معمول در چنین برنامه‌هایی می باشد و لزومی ندارد که سیما در طی 180 دقیقه مناظره فقط تصاویر داخل استودیو را نمایش دهد. با آرزوی موفقیت. مهدوی
قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و آقای احمدی نژاد
اینکه عملکرد آقای احمدی نژاد در انجام امورات کشور، خوب است یا بد؟ قانونی است یا غیر قانونی؟ برای اکثریت مردم عادی کشور که به کارهای روزمره خود مشغول می‌باشند به سادگی قابل تشخِص نمی‌باشد.
اما با توجه به مناظره آقای احمدی نژاد و آقای موسوی و با مراجعه به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که حاصل خون شهیدان انقلاب اسلامی است سریعاً و صریحاً می‌توان تشخیص داد که آقای احمدی نژاد اصولی از قانون اساسی را زیر پا نهاده و پایبند به آنها نمی‌باشد که ذیلاً ذکر می‌گردد.
اصل 22
حیثیت، جان، مال، حقوق، مسکن و شغل اشخاص از تعرض مصون است مگر در مواردی که قانون تجویز کند.
اصل 37
اصل، برائت است و هیچ‌کس از نظر قانون مجرم شناخته نمی‌شود، مگر این که جرم او در دادگاه صالح ثابت گردد.
اصل 113
پس از مقام رهبری رییس جمهور عالیترین مقام رسمی کشور است و مسوولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه را جز در اموری که مستقیما به رهبری مربوط می‌شود، بر عهده دارد.
اصل 115
رییس جمهور باید از میان رجال مذهبی و سیاسی که واجد شرایط زیر باشند انتخاب گردد:
ایرانی‏الاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مومن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور.
اصل 121
رییس جمهور در مجلس شورای اسلامی در جلسه‏ای که با حضور رییس قوه قضاییه و اعضای شورای نگهبان تشکیل می‏شود به ترتیب زیر سوگند یاد می‌کند و سوگندنامه را امضاء می‌نماید.
بسم‏الله‏الرحمن‏الرحیم "من به عنوان رییس جمهور در پیشگاه قرآن کریم و در برابر ملت ایران به خداوند قادر متعال سوگند یاد می‌کنم که پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی کشور باشم و همه استعداد و صلاحیت خویش را در راه ایفای مسوولیتهایی که بر عهده‏ گرفته‏ام به کار گیرم و خود را وقف خدمت به مردم و اعتلای کشور، ترویج دین و اخلاق، پشتیبانی از حق و گسترش عدالت سازم و از هر گونه خودکامگی بپرهیزم و از آزادی و حرمت اشخاص و حقوقی که قانون اساسی برای ملت شناخته است حمایت کنم. در حراست از مرزها و استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی کشور از هیچ اقدامی دریغ نورزم و با استعانت از خداوند و پیروی از پیامبر اسلام و اإمه اطهار علیهم‏السلام قدرتی را که ملت به عنوان امانتی مقدس به من سپرده است همچون امینی پارسا و فداکار نگاهدار باشم و آن را به منتخب ملت پس از خود بسپارم."
و با توجه به اینکه طبق اصل 122 قانون اساسی رییس جمهور در برابر ملت مسئول است.
اصل 122
رییس جمهور در حدود اختیارات و وظایفی که به موجب قانون اساسی و یا قوانین عادی به عهده‏ دارد در برابر ملت و رهبر و مجلس شورای اسلامی مسئول است.
خواستار اجرای اصل 110 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در مورد آقای احمدی نژاد می‌باشیم
اصل 110
.............عزل رییس جمهور با در نظر گرفتن مصالح کشور پس از حکم دیوان عالی کشور به تخلف وی از وظایف قانونی، یا رأی مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت ………..
علی عزیزی
مقایسه نرخ تورم در چند دولت گذشته
لطفا این مطلب را تا قبل از مناظره به دست آقای دکتر محسن رضایی برسانید. با تشکر یکی از حامیان بی ادعای ایشان.
بررسی آمار مشترک بانک مرکزی و صندوق بین‌المللی پول نشان می‌دهد: متوسط تورم در دولتهای هاشمی و موسوی بالاترین؛ خاتمی و احمدی‌نژاد کمترین بوده است.
گزارش مشترک بانک مرکزی و صندوق بین‌المللی پول حاکی است: طی 28 سال گذشته، بالاترین میانگین نرخ تورم در دولتهای هاشمی رفسنجانی و میرحسین موسوی به ترتیب با ارقام 25.3 و 19.2 درصد به ثبت رسیده است.
در آستانه انتخابات ریاست جمهوری هر چند گرانی و نرخ بالای تورم به مهمترین انتقاد رقبای اصلاح طلب از دولت نهم تبدیل شده است و مدعی می‌شوند که در دولتهای گذشته تورم به این شکل وجود نداشته است، ولی نگاهی به آمارهای رسمی منتشر شده از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و صندوق بین‌المللی پول واقعیتهای دیگری خلاف ادعای اصلاح طلبان و کاندیداهای مطرح آنها را اثبات می‌کند.
گزارش‌های رسمی بانک مرکزی و صندوق بین المللی پول از نرخ تورم در 28 سال گذشته شامل دولتهای میرحسین موسوی، هاشمی رفسنجانی، خاتمی و احمدی نژاد نشان می‌دهد: دولتهای هاشمی و میر حسین موسوی رکورددار گرانی در کشور هستند و بالاترین متوسط تورم در کشور مربوط به این دو دولت بوده است، در عین حال دولتهای احمدی نژاد و خاتمی با اختلاف بسیار اندک نسبت به یکدیگر در رده‌های بعدی قرار دارند.
بر اساس این گزارش، بانک مرکزی در حالی متوسط نرخ تورم در دولت کارگزاران سازندگی (سالهای 68 تا 75) را 25.33 درصد اعلام کرده است که گزارش صندوق بین المللی پول نیز متوسط نرخ تورم در این دولت را با اختلاف ناچیز 25.12 درصد اعلام کرد که بالاترین میانگین تورم در 28 سال گذشته است.
همچنین بالاترین نرخ تورم در کشور نیز در دولت هاشمی و در سال 74 به میزان 49.1 درصد به ثبت رسیده است.
این گزارش حاکی است: متوسط نرخ تورم در دولت میر حسین موسوی (60 تا 67) بر اساس اعلام بانک مرکزی 19.25 درصد و بر اساس اعلام صندوق بین المللی پول نیز 19.93 درصد بوده است و این دولت پس از دولت کارگزاران دومین میانگین تورم بالا را طی 28 سال گذشته به خود اختصاص داده است. همچنین طی پنج سال از دولت میر حسین موسوی نرخ تورم بالای 20 درصد بوده است و غیر از سالهای 73 و 74 که تورم 49 و 35 درصدی داشتیم، بالاترین تورم در 28 سال گذشته در سال 67 و به میزان 28.9 درصد بوده است.
بانک مرکزی در این گزارش متوسط نرخ تورم را در دولت خاتمی 15.76 و در دولت احمدی نژاد 16.52 درصد اعلام کرده است که حاکی از اختلاف ناچیز 0.76 درصد می‌باشد و صندوق بین المللی پول نیز در تائید گزارش بانک مرکزی متوسط نرخ تورم را در دولت خاتمی 15.76 درصد و دولت احمدی نژاد 16.62 درصد اعلام کرد که اختلاف اندک 0.86 درصد را نشان می‌دهد.
به گزارش فارس، جدول کامل نرخ تورم در 28 سال گذشته بر اساس اعلام بانک مرکزی و صندوق بین المللی پول که از سایت اینترنتی این دو نهاد استخراج شده است، به شرح زیر است.
سال نرخ تورم بر اساس اعلام صندوق بین‌المللی پول نرخ تورم بر اساس اعلام بانک مرکزی
1360 24.1 22.2
1361 18.6 20.4
1362 19.7 13.2
1363 12.5 11.6
1364 4.3 6
1365 23.7 23.9
1366 27.7 28.4
1367 28.9 28.3
متوسط تورم دولت میرحسین موسوی 19.93 19.25
1368 17.4 17.9
1369 9 9
137. 20.5 20.7
1371 24.3 24.4
1372 22.5 22.9
1373 35.2 35.2
1374 49.1 49.4
1375 23 23.2
متوسط تورم در دولت هاشمی 25.12 25.33
1376 17.4 17.3
1377 18.1 18.1
1378 20 20.1
1379 12.7 12.6
1380 11.3 11.4
1381 15.7 15.8
1382 15.6 15.6
1383 15.3 15.2
متوسط تورم در دولت خاتمی 15.76 15.76
1384 10.4 10.4
1385 11.8 11.9
1386 18.3 18.4
1387 26 25.4
متوسط تورم در دولت احمدی‌نژاد 16.62 16.52
اصل مطلب در بالا به نقل از سایت ourpresident.ir آورده شده و به نقد آن از نظر این حقیر در ذیل پرداخته می‌شود
به نظر می‌رسد این بحث ممکن است از سوی دکتر احمدی نژاد مورد ادعا قرار گیرد که من از متوسط نرخ بهره استفاده کردم.لذا مطلب زیر در این راستا تهیه شده است
نکته‌ای در مورد نرخ تورم (در پاسخ به سایت رییس جمهور ما(ourpresident.ir) سایت حامی دولت)
در مقایسه تطبیقی نرخ تورم دوره‌های گذشته آنچه مهم است روند تورم طی دوره است و نه متوسط دوره. اینکه ما اقتصادی را با 4/10 درصد تورم تحویل بگیریم و با 25 درصد تورم تحویل دهیم و بعد بیاییم و میانگین دوره را بگیریم فریب اذهان عمومی است. پایین بودن متوسط نرخ تورم با این توجه که نرخ تورم در ابتدای دوره نسبت به انتهای دوره بسیار کمتر باشد نه تنها به مفهوم عملکرد مطلوب اقتصادی نیست بلکه نشان دهنده سوء مدیریت است.
 افزایش نرخ تورم از رقم حدود 10 درصدی ابتدای دوره به 4/25 درصدی انتهای دوره نشاندهنده سوء استفاده از مدیریت تورم دوره قبل است. این به این مفهوم است که اقتصادی با تورم کم را تحویل گرفته ایم و اقتصادی با تورم بالا را تحویل داده ایم و حالا هم افتخار میکنیم که متوسط تورمان پایین است(در صورتی که اگر متوسط هم بگیریم 52/16 می‌شود و باز هم از دولت قبلی که 76/15 بوده بالاتر است) رییس محترم دولت باید بدانند در ارزیابی کارنامه تورمی ایشان، رقم 25 درصدی ملاک است و متوسط نرخ پایین تر نشان دهنده موفقیت رییس دولت قبلی است. دولت قبل وقتی اقتصاد را به دست گرفت تورم 3/17 بود و این اقتصاد را با 4/10 تحویل داد(نکته قابل توجه اینکه سال 84 که سال آخر دوره دولت قبل در نظر گرفته شده نیمی از دوره در دولت قبل و نیمی نیز در دولت فعلی بوده است، با توجه به اینکه دولت جدید کار را در سال 84 تازه تحویل گرفته و معمولا سیاستهای اقتصادی با تاخیری زمانی اثر خود را بر جامعه می‌گذارند می‌توان این نرخ را حتی برای دولت قبل نیز در نظر گرفت که این امتیاز را نیز برای نشان دادن فاصله فاحش آمار ارائه شده توسط رییس دولت فعلی به نفع ایشان ثبت میکنیم که دیگر قابل نفی توسط کارشناسان ایشان نباشد). نکته قابل توجه اینکه این دوره نه تنها طولانی تر از دوره فعلی است بلکه متوسط تورم آن نیز با رقم 76/15 کمتر از دوره فعلی است.
یعنی دولت قبلی اقتصاد را با تورم بالاتر تحویل گرفته و با تورم پایین تر تحویل داده است. و حالا دولت فعلی این را به نام خود مصادره میکند و به جای در نظر گرفتن نتیجه عملکرد خود با استفاده از تکنیکی غیر علمی سعی در توجیه عملکرد خود و موفق نشان دادن آن دارد. چه خوب است که در مناظره‌ها هم اخلاق انتخاباتی رعایت شود و هم در مباحث از مبانی درست و یکسان علمی استفاده شود تا بدین ترتیب نتایج قابل مقایسه باشند.
(بحث غیر قابل مقایسه بودن تورم دوران جنگ و نیز پس از جنگ با شرایط موجود (به واسطه شرایط خاص) نیز بحثی مفصل است که می‌توان به آن پرداخت و خود جناب آقای دکتر رضایی در این زمینه استاد هستند)
یک دکترای اقتصاد
با عرض سلام و آرزوی سلامتی. من دکترای اقتصادم به نکته‌ای که می‌گویم لطفا توجه کرده و حتما از طرقی به گوش آقای رضایی برسانید:
ببینید واقعیت امر این است که این مناظرها از حالت کارشناسی و ارائه برنامه خارج شده و به سمت و سوی دیگر هدایت شده به سمت و سویی که در 4 سال قبل احمدی نژاد را بر سر قدرت آورد و با همین تاکتیک نیز می‌خواهد برای 4 سال دیگر با استفاده از همین ابزار بر سر قدرت باقی بماند.
آن ابزار هم هوچیگری، سوار شدن بر موج شایعات و....است، در راه رسیدن به هدف نیز ایشان نشان داده که ابایی از گفتن دروغ، بستن تهمت و افترا و هنجار شکنی و فرافکنی و اصرار بر این امور ندارد.آنقدر در مناظره بر دروغ خود اصرار می‌ورزد که مخاطب آنرا باور می‌کند. اگر آقای کروبی در شب مناظره با احمدی نژاد، وقتیکه احمدی نژاد هاله نور را تکذیب کرد مقاومت می‌کرد و می‌گفت که من مناظره را ادامه نمی‌دهم تا صدا و سیما این فیلم را پخش نکند تا ببینم چه کسی راست و یا چه کسی دروغ می‌گوید و یا باید ما از کسانی که در آن مجلس بودند دعوت کنیم تا بیایند این مورد را مشخص کنند.اگر آقای کروبی در هر دوری که نوبتش بود این مطلب را که این قضیه دروغ نیست تکرار می‌کرد کار تمام بود و دروغگو بودن ایشان اثبات می شد.
نامه‌ی جمعی از رزمندگان لشکر 27 محمد رسول الله (ص) در اعتراض به تخریب جایگاه روحانیت توسط آقای احمدی نژاد
بسمه تعالی
فرمانده‌ی گرامی دوران دفاع مقدس، جناب آقای دکتر رضایی خواهشمند است در مناظره‌تان با آقای احمدی نژاد موارد ذیل را به نمایندگی جمع کثیری از رزمندگان و بسیجیان نظام که هنوز خود را سرباز اسلام و انقلاب می‌دانند به اطلاع ایشان و عموم ملت شهیدپرور برسانید:
1- مرحوم حضرت امام زمانی که بیت آیت الله منتظری به عنوان قائم مقام رهبری، مرکز تجمع مخالفان نظام و منافقین کوردل شده بود و وجوهات اسلامی به حلقوم معاندین و منافقین سرازیر می‌شد از چه ادبیاتی برای خلع ایشان استفاده کردند؟
ایشان واقف بودند که اگر از ادبیاتی به جز پیام 6/1/68 (ششم فروردین سال شصت و هشت) استفاده می‌شد تا چه حد به ساحت مقدس روحانیت شیعه خدشه وارد می‌آمد و به ضرر اسلام بود. پس حفظ قداست روحانیت تشیع در نظر حضرت امام بیش از قائله‌ای به دشواری و بزرگی آقای منتظری اهمیت داشت.
-2آیا تشیع سرخ علوی به جز از کلام روحانیت در منابر به گوش جان مردم انتقال یافته است و آیا روحانیت راستین در طی قرون و اعصار پرچمدار اسلام حقیقی نبوده است؟ پس چرا امروز شاهد هتک حرمت اجتماعی روحانیت آنهم توسط شخصی که خود را تابع و مطیع اسلام و روحانیت معرفی می‌کند هستیم؟ آیا با زیر سوال بردن زندگی آقایان هاشمی و ناطق نوری و کروبی آنهم در جایگاه تعریف نشده و به شکلی غیرقانونی، غیر شرعی و غیر اخلاقی موجبات شادی منافقین و دشمنان روحانیت را فراهم نمی‌آورند؟ آیا سکوت ما در این شرایط، پایمال کردن ارزش‌های انقلاب و خون پاک همرزمان‌مان نیست؟
3-آیا اسامی نامبرده شده توسط آقای احمدی نژاد اولین خطاکاران احتمالی نظامند؟ آیا نمی‌شد از افراد غیرروحانی این بازی را شروع کرد؟ آیا ایشان واقعا دغدغه‌ی دفاع از حقوق مردم را دارند یا فقط به افشاگری علیه افرادی می‌پردازند که در مواضع سیاسی با ایشان هم جهت نیستند؟ آیا اگر حجج اسلام هاشمی، ناطق نوری و کروبی در موضع مخالفت با ایشان نبودند باز هم آقای احمدی نژاد طرح مسئله و به قول خودشان افشاگری می‌کردند؟ والله ضربه‌ای که ایشان با طرح این مسائل به بدنه‌ی انقلاب و مهمتر از آن به روحانیت تشیع وارد می‌کند از تمامی تهاجمات منافقین و اسرائیل بدتر و موثرتر است.
4- در حدیثی از حضرت سیدالشهدا نقل است که دین ندارد کسی که شرم ندارد. آیا بی‌شرمی و هتک حرمت افراد بی‌شرمی نیست؟ و آیا این ایمان است یا بی‌دینی‌ست؟ آیا رفتار آقای احمدی نژاد در تناقض آشکار با سفارشات اخلاقی پیامبر اکرم (ص) و ائمه‌ی اطهار علیهم السلام نیست؟ آیا ادبیات سخیف و حرکات زشت و زننده‌ی ایشان در مناظره با یک پیرمرد روحانی در برابر دوربین تلویزیون مسخره کردن روحانیت نیست؟ آیا حکایت مستند "هاله‌ی نور" ایشان در بیت آیت الله جوادی آملی و تکذیبیه‌های بعدی ایشان، تمسخر جایگاه روحانیت شیعه نیست؟ اگر پس از تایید این موضوع توسط آیت الله جوادی آملی، آقای احمدی نژاد نقل داستان را تکذیب نمی‌کرد عقلا و شرعا هیچ اشکالی پیش نمی‌آمد. اما تکذیبیه‌های متعدد ایشان در این باره و رفتارهای انتخاباتی ایشان در این چند روز گواهی است متقن بر به سخره گرفتن روحانیت و مرجعیت تشیع. آیا خطر افکار انحرافی حجتیه پشت این جریان دیده نمی‌شود؟
5- حضرت امام با تاسیس دادسرای ویژه‌ی روحانیت، نیت آن داشتند که جایگاه اجتماعی روحانیت حفظ شود و قداست روحانیت حتی در صورت مجرمیت یک روحانی در مجامع و انظار عمومی مخدوش نشود. جای بسی تاسف است که وجاهتی که در پی قرنها مجاهدت و تلاش و زندگی طلبگی بدست آمده بدین سادگی ملعبه‌ی دست افراد و مورد پوزخند آنان قرار گیرد. ما چه جوابی داریم که به ارواح مطهر علما و آیات عظام بدهیم؟
در پایان خواهشمند است تا از مظلومیت جایگاه روحانیت در برابر این جوسازی‌های ناجوانمردانه دفاع کنند و تا آن حد که صلاح می‌دانند با کلام شیوا و ادبیات رسای خود ضمن گوشمال و تادیب خاطی، نامبرده را به گونه‌ای متنبه و منکوب نمایند تا از تخریب بیشتر روحانیت دست بردارند. ضمنا پیشنهاد می‌شود برای احقاق حق جایگاه روحانیت، موضوع از طریق دادسرای ویژه‌ی روحانیت رسما پیگیری شود.
با آرزوی سربلندی مسلمانان و شیعیان
جمعی از رزمندگان لشکر 27 محمد رسول الله (ص)
پیامهای کوتاه هواداران به دکتر رضایی
• بسمه تعالی
محضر مبارک فرمانده و استاد گرامیم جناب آقای حاج محسن
سلام علیکم
من به شما که یکی از بزرگترین سرداران تاریخ ایران اسلامی هستید ارادت قلبی دارم، شما مایه سرافرازی ما خانواده شهدا هستید با توجه به اینکه در یکی از روستاهای بخش چابکسر _گیلان زندگی می‌کنم به لطف خداوند منان ازجایگاه ویژه مردمی برخودار هستم برحسب وظیفه و باتوجه به شناختی که از حضرتعالی دارم به خصوص در دوران هشت سال دفاع مقدس که افتخار همراهی داشتم و از طرفی دیگر وقار و متانت و بردباری شما باعث شد تا پای جان در خدمت شما باشم، ضمناً تقاضامندم در مناظره برنامه خود را برای زنان خانه دار که جمعیت عظیمی هستند را دوباره تاکید بفرمائید و عاجزانه تقاضا می‌کنم همچنان خونسردی و متانت و شکیبائی خود را حفظ نمایئد که بسیار حائز اهمیت است . نگران نتیجه انتخابات نباشید. توکل برخدا.
شیخی   
• با سلام
پیامی به حاج محسن
سلام و درود فراوان بر دکتر رضایی، با اخلاق ترین،با برنامه ترین، و باهوش ترین کاندیدا
من دانشجوی مکانیک هستم، در طول انتخاباتهای گذشته یا در انتخاباتها شرکت نکرده ام یا برای مهر خوردن شناسنامه ام شرکت کرده ام و رای سفید داده ام. اما این بار به کوری چشم دروغگویان به ملت و شیوه دیکتاتوری موجود در این انتخابات شرکت خواهم کرد و به شما رای خواهم داد اگرچه که می‌دانم شما در این دوره رای نمی‌آورید و مهندس موسوی رای قاطع را می‌آورد. من فقط می‌خواستم به شما بگویم که اگر چه که شما فرد تنهایی هستید، اما من پیام شما را دریافتم و درک کردم، و فکر میکنم اکثریت افراد نخبه و باهوش جامعه نیز پیام شما را درک کرده باشند، اگرچه که نخبگان در شرایط موجود به دلایل گوناگون نمی‌توانند تاثیر لازم را برآرا و افکار عمومی داشته باشند. میثم 
   
• با سلام و عرض ارادت به آقای دکتر رضایی شیرمرد صحنه‌های دفاع مقدس و محبوب ما؛
چند مطلب در خصوص مناظره محض یادآوری تکرار میشود:
1 - احتمالاً آقای احمدی نژاد که در مناظره‌ها برای هر کسی ترفند خاصی به کار میگیرد با توجه به تخصص اقتصادی حاج محسن و اطلاعات کامل او از اوضاع کلان کشور؛ در مناظره از مسایل اقتصادی طفره خواهد رفت. باید جلو این کار او گرفته شده و در تنگنا بیفتد.
2- مسئله رفتن پسر حاج محسن به آمریکا مطرح خواهد شد.
 حسین خانی
• جناب آقای رضایی سلام
من که از اصلاح طلبان به شدت ناامید شده ام زیرا که زحمت بدست آوردن اطلاعات درست را به خود نمی‌دهند
از شما میخواهم که اطلاعاتتان را امشب از مراجع بین المللی بگیرید زیرا مردم ما دیگر به آمارهای داخلی اعتقادی ندارند خواهش می‌کنم اطلاعات اقتصادی امشب را از مراجعی شبیه بانک جهانی و صندوق بین المللی پول بگیرید که همه مردم پی به آمار درست ببرند. و بدون مدرک حرف نزنند. چون زبان غیر و داور بیطرف برای همه قابل قبول است.
در ضمن اگر آقای احمدی نژاد خواست ایشان را به حاشیه بکشاند با صراحت اعلام کنند که جواب ایشان را در بیانیه خواهند داد نه در این مناظره و اگر صلاح می‌دانند پای رهبری را هم به این مسائل بکشانند که به عنوان نمونه(رهبری خود باید پاسخگوی انتخاب افرادی باشد که یا دزدند یا فاسد). به امید موفقیت و سربلندی ایران اسلامی عزیزمان. پدرام
 
• سلام علیکم
یه موضوعی هست که ممکنه براتون جالب باشه و به عنوان خبر بخواهید اعلام کنید اونم خبر خبرگزاری فارس در مورد به مناظره طلبیدن بهمنی (رئیس بانک مرکزی) هستش که توی این خبر آمار مربوط به تورم دوره‌ای آورده شده و کسانی که در مورد این آمار شک دارن رو به مناظره فراخونده و گفته حاضره استعفا بده.
موضوع اصلی آماری هست که ایشون ارائه داده و آماری که آقای احمدی نژاد در مناظره با آقای کروبی ارائه کردن چند تا تفاوت اساسی به چشم میخوره 1- در مورد نرخ تورم سال 60 تا 63 مربوط به مهندس موسوی نرخ تورم اعلامی اقای بهمنی 16.7 درصد هست در حالی که نمودار رئیس جمهور 18.9 درصد رو نشون میده 2- نرخ تورم سال 72 تا 75 یعنی مربوط به دوره ریاست جمهوری آقای هاشمی رفسنجانی نرخ اعلامی بهمنی 32 درصد هست در حالی که آمار رئیس جمهور 39.9 درصد رو نشون میده
و این در حالی هست که هر دو آمار از بانک مرکزی گرفته شده و اگر جای دیگر هم تهیه کرده بود به قول خود احمدی نژاد باید یکی دو درصد اختلاف داشت نه 25 درصد این نشون میده که این آمار مغرضانه دستکاری شده و البته ایشون در نرخ تورم خودشون هم مظلوم نمایی کرده و 16.4 درصد رو 16.5 نشون دادن.
• سلام اقای رضایی
من یک دانشجوام، دانشجویی که توی یکی از مذهبی ترین شهرای ایران دارم درس می‌خونم،اطرافم پر از آدمهایی که فکر می‌کنند این دولت مقدمه ظهور امام زمان، تو شهری که مردمش می‌خوان قبول کنن که شاید این آقا به اون درجه‌ای رسیده که می‌تونه هاله نور ببنیه و . . .
آقای رضایی من تمام امیدم به شماستف به شماست،تمام امیدم به شماست که این مردم رو نجات بدید از این همه جهل
خواهش می‌کنم امروز خودتون باشید،کسی که واسه این نظام دلش می‌سوزه،کسی که برای امام دلش می‌سوزه،کسی که نمی‌خواد این همه تحجر این همه دروغگویی تو جامعه باشه
آقای کروبی یه حرف خوبی زدند،گفتند دروغ حتی از دزدی هم بدتره...پس تو رو خدا این دروغ‌ها رو برملا کنید. می دونم که شما می‌دونید،حداقل به واسطه این سایت و اطلاعاتش خیلی چیزها رو می‌دونید...پس تو رو خدا بگید. تو رو خدا بگید که دارن مردم رو با اتوبوس به استقبال رییس جمهور می‌برند،تو رو خدا بگید که دانش آموزان شهرستان فسا تصادف کردند و کشته شدند،تورو خدا بگید که بین دانشجوها چرا دارند پول پخش می‌کنند،تورو خدا بگید که چرا برای رای اعتماد بین نماینده‌های مجلس ترول پخش کردند،تورو خدا بگید که راه آهن شیراز اصفهان و بزرگراه تهران پردیس رو چه جوری افتتاح کردند، تو رو خدا بگید که گذرنامه ایران به گزارش سازمان ملل بین 194 کشور 193 از نظر اعتباره، بگید که مسئولین کشور چرا دارن با افتخار می‌گن زمان انگشت نگاری حجاج از 12 ساعت در جده به 1.5 ساعت رسیده ...تو رو خدا بگید چرا این دولت ادعا می‌کنه که بیشترین انتقادها از این دولت بوده و حتما چیزی وجود داشته... من از شما می‌خوام که تو رو خدا اینها رو بگید. با امید موفقیت ایران. خدانگهدارتون. بهادر
   
  
• با سلام
به آقای رضایی بگید
اگه امروز احمدی نژاد گفت که تورم نقطه‌ای 14 درصده و سالیانه 25 درصد و معلمومه یه شبه کم نمیشه، بهش بگن که شما در گزارش خبری گفتی که تورم که میگن 25 درصده 25 درصد نیست ، 15 درصده، پس این همون تورمه که گفتی 15. در ضمن کی گفتی تورم نقطه‌ای ؟ بعدشم باید بگن که اگه تورمو بر اساس ساعت و ثانیه حساب کنید میشه نزدیک صفر. و بس کنید آقای احمدی نژاد این عوامفریبی رو. پارسا

• با سلام،
لطفا به سرعت این پیام را تا قبل از مناظره به اطلاع آقای رضایی برسانید: پس از مناظره دیشب و لو رفتن دروغ آقای احمدی‌نژاد درباره تورم، سایت بانک مرکزی امروز تا ظهر بسته شد و حدود ساعت 2 باز شد. اما لینک مربوط به بانک اطلاعات سری‌های زمانی در سایت نیست و نیز اینکه وقتی روی لینک مربوط با عنوان "شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری" کلیک می‌کنید، هیچ اطلاعاتی بر روی سایت نیست. حسن
• سلام اقای رضایی
من در این انتخابات خیلی خوشحالم که سرمایه‌های غایب کشورم را شناختم. من به شما افتخار میکنم. افتخار میکنم که فرمانده جنگ هشت ساله کشورم آقای رضایی است. امیدوارم که شما در هر سمتی که باشید سلامت و موفق باشید.
ای کاش کسانی که دم از مثلث ما نمیتوانیم میزنند. بگویند درحالیکه مملکت را در چهار سال نفت 130 دلار به اینجا رساندند. چطور میخواستند مملکت را در هشت سال جنگ با دنیا اداره کنند. امیدوارم احمدی نژاد رای نیاورد. دفتری
• سلام
همه امید ما به مناظره امشب است و امیدواریم آقای دکتر رضایی با به چالش کشیدن احمدی نژاد و زیر سوال بردن خلافگویی‌های مکرر وی و مخصوصا توهین به علمای اسلام و شخصیت‌های نظام و عوامفریبی‌های مکرر وی فرصت ارائه خلاف‌های بیشتر را از او گرفته و سپس با طرح برنامه‌های خود وی را برای اولین بار در مناظره شکست دهد.
با توجه به تاثیر ارائه نمودار و آمار که فعلا مردم را هیپنوتیزم کرده است مجددا تقاضا می‌کنم آقای دکتر رضایی با ارائه آمار درست به احمدی نژاد بگوید هدفش از تحمیق و فریب مردم چیست.با تشکر   
 
• با سلام خدمت آقای تابناکی ها!
امیدوارم این صحبت من را به آقای رضایی برسانید. آقای رئیس جمهور در فیلم انتخاباتی اولش گفت 100000 پروژه تعریف کردیم که 70% آن ها به بهره برداری رسیده!!! این یعنی 70000 پروژه و با توجه به اینکه تا به امروز حدود 1410 روز از ریاست جمهوری ایشان گذشته یعنی روزی 50 پروژه!!!!!! یعنی ایشان اگر از روز اول پروژه تعریف کره و به بهره برداری می رسانده و حتی در ایام تعطیل مانند شهادت ائمه هم بهره برداری از پروژه ها را داشته می شد روزی 50 پروژه و این یک دروغ بزرگ است. این را آقای رضایی در مناظره ی با ایشان باز کنند تا دروغشان معلوم شود!!!!!!!!!!! با تشکر. مجتبی

•سلام
من به عنوان یک طرفدار آقای رضائی دوست دارم امشب ایشان یک مناظره متفاوت با مناظره‌هایی که هر شب شاهد بودیم را مدیریت کنند و از ایشان خواهش دارم چند سوال زیر را از سوی مردمی که طرفدار ایشان هستند را مطرح بفرمایند حتی من این سوالات را از طریق این سایت از خود آقای رئیس جمهور دارم که توقع دارم به عنوان یکی از همین مردمی که ایشان داعیه دلسوختگیشان را دارند پاسخ صریحی بشنوم.
1- آیا در کابینه و مدیران اطراف ایشان هیچ خویشاوندی وجود ندارد مثلاً آقای اسفندیار مشایی
2- ایشان قبول دارند که بی سابقه ترین نرخ فروش نفت در چهارساله ایشان اتفاق افتاد؟ خودشان اعلام کنند که بالاترین نرخی که نفت فروخته شد چقدر بوده؟
3- پولهایی که از جیب این ملت به عنوان وامهای بلاعوض به کشورهای بیگانه داده شد چه مقدار بوده و برای چه انگیزه بوده است؟
4- من خود در سفری که به کشور سری لانکا داشتم مواجه با پوستر ایشان در کنار جاده‌های آنجا شدم ومردم به من گفتند که جاده‌های ما را آقای احمدی نژاد ساخته است؟ آقای احمدی نژاد مرکز استان کردستان هنوز فرودگاه ندارد، هنوز در خیلی از مناطق دور افتاده مدارس در چادرها و کپرها برگزار می‌شود، و خیلی از جاده‌های خودمان هنوز احتیاج به کارهای عمرانی دارند بر اساس چه سیاستی این وام به این کشور پرداخت شده آیا کشور برادر مسلمان بوده‌اند؟ یا در ازایش خدمات ارزنده‌ای برای ما نجام داده‌اند ؟ والسلام محمدی

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین