سفارت ایران امروز یک آشپز را به اردوی تیم ملی فرستاد.
به گزارش فارس؛ سفارت جمهوری اسلامی ایران یک آشپز را به اردوی تیم ملی ایرانی فرستاد تا برای بازیکنان و اعضای تیم غذا به سبک ایرانی طبخ کند.
این اتفاق پس از اینکه برخی از بازیکنان از غذاهای کره جنوبی گلایه کردند رخ داد. البته منصور پورحیدری اعلام کرد ذائقه بازیکنان متفاوت است؛ با این حال وضعیت تغذیه بازیکنان در سئول بسیار بهتر از وضعیت این تیم در کره شمالی است.
مهدی تاج رئیس کمیته تیم های ملی درباره اینکه عدم حضور آشپز همراه تیم ملی مغایر با اصول حرفه ای نیست، گفت: من این حرف را قبول دارم. در اردوی چین و برای بازی با کره شمالی آشپز داشتیم؛ اما برای بازی در سئول، قطبی عنوان کرد غذاهای کره جنوبی با ایرانی فرقی ندارد. به همین دلیل هم آشپز نداشتیم.
تاج اضافه کرد: ذائقه ما ایرانی‌ها با بعضی کشورها فرق دارد. به همین دلیل، بعضی بازیکنان ما از غذای کنسروی استفاده کردند. این مشکل را حل کردیم و آشپز را به تیم اضافه کردیم. مشکل بازیکنان ما این نیست. می‌خواهیم فردا مردم را خوشحال کنیم. در هر تورنمنتی مشکلاتی هست و در صدد برطرف کردن آن هستیم.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین