جوان عاشق پیشه وقتی در ازدواج با دختر مورد علاقه‌اش ناکام ماند، سناریوی انتقامجویی عجیبی را طراحی کرد.
جوان عاشق پیشه وقتی در ازدواج با دختر مورد علاقه‌اش ناکام ماند، سناریوی انتقامجویی عجیبی را طراحی کرد.
به گزارش ایران، وی پس از ایجاد ارتباط با این دختر در شبکه اجتماعی تلگرام به شکل هولناکی نقشه خود را به اجرا گذاشت. این خواستگار شکست خورده ابتدا تحت نام جعلی با دختر جوان ارتباط دوستی برقرار کرد و بعد از جلب اعتماد وی ناگهان هویت شیطانی خود را ظاهر ساخت. عاشق سمج که در این مدت توانسته بود با جلب اعتماد دخترک عکس‌های او را به دست آورد، اقدام به انتشار تصاویر او با عناوین و انتساب‌های غیر اخلاقی کرد. در حالی که این اقدام پسر جوان از سوی دخترک عجیب به نظر می‌آمد او نسبت به کار رخ داده از طرف پسرک اعتراض کرد اما با تهدیدات او به قتل خود و اعضای خانواده‌اش روبه‌رو شد. در چنین شرایطی بود که خانواده دختر جوان در جریان قرار گرفته و با مراجعه به پلیس فتا درخواست کمک کردند.
سرهنگ «حسن محمدنژاد» رئیس پلیس فتای استان مازندران در این ارتباط گفت: در پی مراجعه مردی به پلیس فتای استان مازندران مبنی بر اینکه مدتی است شخصی با انتشار تصاویر خصوصی دخترش و ارسال پیام در تلگرام وی را به قتل تهدید می‌کند، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتای  استان قرار گرفت. پس از هماهنگی قضایی، مأموران موفق شدند، عامل انتشار تصاویر خصوصی و تهدید به قتل و اخاذی از پدر و دختر را شناسایی و او را در اقدامی غافلگیرانه دستگیر کنند.
متهم که قبلاً خواستگار دختر شاکی بوده پس از گرفتن جواب «نه» اقدام به انتشار تصاویر خصوصی فرد مورد علاقه خود در فضای مجازی و تهدید وی وخانواده او کرده بود  که  در اظهارات خود گفت با علم به اینکه فرد مورد علاقه‌اش در شبکه اجتماعی تلگرام فعالیت دارد با هویت مجعول با وی ارتباط برقرار کرده و با هدف انتقام اقدام به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در فضای مجازی وتهدید وی به قتل کرده است.
سرهنگ محمدنژاد در خاتمه ضمن هشدار به خانواده‌ها وکاربران فضای مجازی در جهت خودداری از انتشار تصاویر و فایل‌های خصوصی خود در فضای مجازی گفت: متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد  وموضوع در دست بررسی است.
 

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
زهرا -> 1394/05/31
پاسخ

چشم دختر کور و دنده اش نرم!!!!!!!!!میخواست عکس آنچنانی تو فضای مجازی نذاره.الان دیگه دهات کوره های ته آفریقا هم میدونن که نباید عکس خصوصی تو اینترنت بذارن.سزای آدم نفهم همینه.

صبا -> 1394/05/31
پاسخ

دختره حقشه،، خییییلی بی جا کرده که عکسشو برا کسی که نمیشناسه، میفرسته باید بیشتر از اینا سرش بیاد تا عبرت بگیره!!

من اومدم -> 1394/05/31
پاسخ

دخترک نادان !!!

محمد -> 1394/05/31
پاسخ

یه جوری نوشتین انگاری تلگرام مقصره....

کاربر مهمان -> 1394/05/31
پاسخ

مقصر اصلی دختر خانمها هستند که بدون اطلاع خانواده ها با پسرها ارتباط برقرار می کنند و سریع گول می خورند ودر دام شیطنت پسران قرار می گیرند. من شخصا به این نتیجه رسیدم اکثر دخترخانمها خیلی ساده هستند وسریع گول می خورند.

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین