دومین روز از رقابت‌های تنیس ویمبلدون با پیروزی مدعیان همراه بود.
به گزارش ایسنا، سه‌شنبه در دومین روز از رقابت‌های تنیس ویمبلدون سومین گرنداسلم تنیس در سال 2009 تمامی نامداران این رشته توانستند حریفان خود را شکست داده و راهی دور دوم شوند.
اندی ماری، تنیس باز اسکاتلندی که از حمایت تماشاگران هموطنش برخوردار بود، در دیدار برابر حریفی آمریکایی توانست سه بر یک به پیروزی برسد و به دور دوم راه یابد.
مرد شماره سه تنیس دنیا در دیدار نخست کار دشواری پیش‌رو داشت و به سختی توانست دیدار نخستش را با پیروزی به پایان برساند.
در دیگر دیدارها "لیتون هیوئیت" توانست "رابی گینپری" از آمریکا را در سه ست شکست دهد و به دور بعد راه پیدا کند.
اندی رادیک هم جرمی شاردی از فرانسه را از پیش‌رو برداشت. داوید فرر نیز کوین کیم تنیس‌باز جوان آمریکایی را به راحتی شکست داد و نیکولای داویدنکو برابر دنیل اوانز انگلیسی در سه ست پیروز شد.
تامی هاس آلمانی هم در دیدار نیمه کاره‌اش توانست برابر الکساندر پیا به پیروزی برسد و راهی دور دوم شود.
این بازی یکشنبه شب آغاز شده بود اما، به دلیل تاریکی هوا نیمه کاره رها شد. نیکولاس کیفر هم در نخستین مسابقه‌ی خود شکست خورد تا برای چهارمین بار در دیدار نخست یک رقابت تنیس از ادامه‌ی رقابت ها بازبماند.
مرد شماره‌ی 33 تنیس دنیا در لندن برابر فابریس سانتورو از فرانسه سه بر صفر تن به شکست داد.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین