جنجال مرفاوی در تمرینات سوت و کور استقلال؛
اوضاع کنونی استقلال را وقتی با شرایط حاکم درسپاهان قیاس می کنیم، می بینیم مرفاوی با یک چالش عمیق رو به روست، چرا که بازیکنان سپاهان هم طی ماههای اخیر همواره در اردوهای تیم ملی حضور داشته اند، اما به خواست امیر قلعه نویی دارند تمرینات پیش فصل خود را با قدرت دنبال می کنند.
بگذار بازیکنان بخوابند!با احتساب امروز می توان چنین نتیجه گیری کرد که تمرینات استقلال 10 روز است شروع شده، اما با این وجود هنوز اجرای کارهای تمرینی شکل واقعی به خود نگرفته است.
به نوشته قدس؛ وقتی چگونگی انجام تمرینات استقلال را مرور می کنیم، می بینیم بیشتر بازیکنان این تیم هیچ علاقه ای برای حضور در تمرینات از خود بروز نمی دهند و تنها تعداد کمی هستند که با میل بیشتر خود را به محل تمرین می رسانند تا با آمادگی بیشتری در لیگ حاضر شوند.
بنا به گفته صمد مرفاوی، قرار بود از دوشنبه این هفته تمرینات با حضور همه بازیکنان آغاز شود، اما اگر عصر دو شنبه به محل تمرین استقلال می رفتید می دیدید که بیش از هفت بازیکن در محل تمرین حضور ندارند.
حتی برخلاف روزهای گذشته بهزاد غلامپور که مرد همیشه حاضر تمرینات لقب می گرفت، به دلیل نبود دروازه بان در تمرینات ترجیح داد او هم به محل تمرین نیاید. شرایط به وجود آمده البته باعث ناراحتی مرفاوی شده بود، اما گوش بازیکنان استقلال به خصوص دانه درشتها به این حرفها بدهکار نیست و آنها با پیغامهای خود به گوش باشگاه رسانده اند که تا تکلیف قراردادشان روشن نشود، حاضر به شرکت در تمرینات نیستند و قصد دارند این رویه را ادامه دهند.
در این میان واکنش برخی مسؤولان باشگاه هم به غیبتهای مکرر بازیکنان خیلی حرفه ای نیست. برخلاف مرفاوی، دیگر مسؤولان باشگاه استقلال این موضوع را چندان جدی نمی گیرند. برای مثال می توان به اظهار نظرهای غلامحسین مظلومی اشاره کرد که وقتی با سؤالی درباره چرایی بی نظمی بازیکنان روبه رو می شود، این پاسخ را به مخاطبش می دهد: بگذار بازیکنان از این تعطیلات استفاده کنند. بعضی از آنها فوتبال زده شده اند و وقتی چشمشان به توپ فوتبال می افتد، حالشان ازآن به هم می خورد. ما که نمی توانیم بازیکنان را با زور به تمرین بیاوریم. بازیکن باید برای حضور در تمرینات از خود رغبت نشان دهد، برای همین زیاد حساسیت نشان نمی دهیم و حتی می خواهیم از سازمان لیگ بخواهیم 15 روز دیگر شروع مسابقات را عقب بیندازد تا بتوانیم استراحت بیشتری انجام بدهیم.
حرفهای غلامحسین مظلومی با همه درستی اش، اما فضایی را میان بازیکنان استقلال و به طور کلی با کادر فنی ایجاد می کند که آنها خود سر هر کاری که دوست دارند، انجام بدهند.
در واقع دراین شرایط است که سنگ روی سنگ بند نخواهد شد و بی تردید مرفاوی درمیان فصل با بازیکنان این چنینی به مشکل خواهد خورد.
اوضاع کنونی استقلال را وقتی با شرایط حاکم درسپاهان قیاس می کنیم، می بینیم مرفاوی با یک چالش عمیق رو به روست، چرا که بازیکنان سپاهان هم طی ماههای اخیر همواره در اردوهای تیم ملی حضور داشته اند، اما به خواست امیر قلعه نویی دارند تمرینات پیش فصل خود را با قدرت دنبال می کنند.
در استقلال اما شرایط به گونه ای پیش رفته که امروز می بینیم مدیر اجرایی باشگاه غیبت بازیکنان را سر سری می گیرد و چنین عنوان می کند که نباید به بازیکنان سخت گرفت و باید آنها را آزاد گذاشت.
چند روز پیش در حین تمرین استقلال اتفاقی رخ می دهد که در واقع عدم آمادگی مرفاوی برای پاسخ دادن به این سؤال را نشان می دهد.
یکی از خبرنگاران وقتی برای گپ وگفت به سوی مرفاوی می رود و اولین سؤال را مطرح می کند، با پرخاش سرمربی استقلال رو به رو می شود.
صمد یک دفعه با شنیدن این پرسش که چرا اجازه می دهید بازیکنان در تمرینات غیبت کنند برافروخته می شود و با جملات تند و نه چندان ماهرانه به سوی آن خبر نگار حمله می کند: من می دانم شما می خواهید از همین ال؛ن برای من حاشیه درست کنید. شما طرفدار امیر قلعه نویی هستید. شما برای من نقشه کشیده اید. هنوز لیگ شروع نشده، می خواهید برایم حاشیه درست کنید. اصلاً نمی خواهم هیچ خبر نگاری به تمرینات بیاید اصلاً نمی خواهم جواب تو یکی رابدهم. تو همان هستی که فصل پیش حامی امیر قلعه نویی بودی! چرا همان روزها سراغ من را نمی گرفتی؟
این پاسخ مرفاوی به پرسشی در باره غیبتهای پی در پی بازیکنان در تمرینات است! پاسخی که هیچ ارتباطی با پرسش آن خبرنگار ندارد.! مرفاوی را چه می شود؟ آیا صمد از همین روز های آغازین شمشیر را برای خبرنگاران از رو کشیده تا مقابل آنها ایستادگی کند؟
اتفاق تلخی است که می بینیم مرفاوی پاسخ سؤال یکی از خبرنگاران را به اختلافهای شخصی اش مرتبط می کند و در واقع سعی می کند با سیاست دور کردن اصحاب رسانه، محیط تیمش را امن و عاری از هر مشکلی کند. آیا مرفاوی به واقع چنین می پندارد که اوضاع کنونی تیمش رو به راه است؟
*********
پاسخ هادی شکوری یکی از بازیکنانی که این روز ها با وجود مصدومیت پای ثابت تمرینات است، کاملاً واضح و روشن است.
شکوری می گوید: باور کنید تمرین کردن گاهی با حضور چهار پنج بازیکن بسیار دشوار است. همین دو روز پیش تنها با حضور چهار بازیکن ما را به آکادمی ملی المپیک بردند و تست آمادگی جسمانی گرفتند. من واقعاً نمی دانم دلیل این کار چیست، آیا باید فقط ما چهار پنج در تمرینات حضور داشته باشیم و دیگر بازیکنان تا می توانند استراحت کنند و پس از آن به تمرین بیایند؟ این طوری هیچ انگیزه ای باقی نمی ماند و ما هر روز بی انگیزه تر می شویم. امیدوارم مسؤولان باشگاه فکری کنند تا تمرینات با حضور همه بازیکنان انجام شود.
اگر همه بازیکنان در تمرینات باشند، آن وقت ما تکلیفمان را بهتر می دانیم. اصلاً نمی دانیم باید با چه کسانی رقابت کنیم. البته در این فضا احتمال مصدومیت بازیکنان هم بیشتر می شود. خودم یکی از بازیکنانی بودم که بشدت مصدوم شدم، اما برای اینکه جو تمرینات به هم نریزد، تصمیم گرفتم حرفی نزنم.
حرفهای هادی شکوری کاملاً گویای شرایط حاکم بر تمرینات استقلال هست. شاید مرفاوی با اطلاع از واقعیتهای موجود تیمش سر انجام به این مهم پی ببرد که بی نظمی آشکار در تمرینات استقلال که از نگاه او و دیگر مسؤولان استقلال نادیده گرفته می شود، می تواند در آینده ای نه چندان دور مشکلات بسیاری را برای او و همکارانش به وجود آورد.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین