هافبک اسبق تیم ملی آلمان گفت: آسیب دیدگی‌های متعدد سبب شد تا از فوتبال اعلام کناره گیری کنم.
به گزارش فارس و به نقل از روزنامه دی ولت، برند اشنایدر اظهار داشت: در سال‌های اخیر با حجم زیادی از مصدومیت ها روبرو شدم. شدت این مصدومیت‌ها آنقدر زیاد بود که اجازه نداد در این رشته فعال باشم.
این هافبک با سابقه تیم بایرلورکوزن افزود: دوست داشتم یکی دو سال دیگر در فوتبال فعالیت کنم و بعد اعلام کناره گیری کنم اما آسیب دیدگی ها مانع از تحقق خواسته می‌شدند.
اشنایدر عنوان کرد: با وجود رسیدن به 35 سالگی برنامه های زیادی داشتم. می خواستم همراه با تیم ملی به مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی بروم و بخت کسب عنوان را جست و جو کنم. اما متاسفانه مشکلات جسمانی این اجازه را به من نداد،‌ به گونه ای که مجبور شدم چنین تصمیم دشواری را بگیرم.
اشنایدر که متولد سال 1974 در شهر ینا است، در سال 1998 کار خود را با تیم کارل زایس ینا شروع کرد. پس از آن به تیم های اینتراخت فرانکفورت و بایرلورکوزن رفت. این بازیکن در مجموع 81 مرتبه پیراهن تیم ملی آلمان را به تن کرد و 4 گل به ثمر رساند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین