بارها به همه کاراته کاران اعلام کردیم که اگر گواهی پزشکی یا عذر دیگری دارند قبل از مسابقات قهرمانی کشور به صورت کتبی اعلام کنند. ویشگاهی چیزی در این زمینه به من تحویل نداد پس راهی برای ورود او به اردوی تیم ملی وجود ندارد.
مدیر تیم‌های ملی کاراته گفت: امکان ورود جاسم ویشگاهی به اردوهای تیم ملی اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا وجود ندارد.
محمود آرین خو در گفت و گو با فارس اظهار داشت: اردوی جدید تیم ملی از شنبه آینده آغاز شده و بعد از دو روز تمرین اعضای تیم در یک مسابقه انتخابی شرکت خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه قرار بود تا 4 تیر اسامی نفرات اعزامی به چین را اعلام کنیم، خاطر نشان کرد: در نامه‌ای به آسیا از آنها مهلت بیشتری گرفتیم؛ اما مجبوریم در انتخابی آینده ترکیب نهایی را مشخص کنیم. برای اولین بار است که سه ماه قبل از مسابقات اسامی نهایی را می خواهند.
آرین خو تصریح کرد: این اصلاً منطقی نیست، در رشته های رزمی احتمال مصدومیت بسیار زیاد است و به هر دلیلی ممکن است برخی نفرات تغییر کنند.
مدیر تیم های ملی درباره به تعویق افتادن اردوهای کاتا گفت: به دلیل مشکل خوابگاه نمی توانستیم اردوهای کاتا را هفته آینده برگزار کنیم. اواخر هفته نیز به دلیل برگزاری رقابت های انتخابی جوانان و امید این مسئله منتفی است به همین دلیل به بعد از این رویداد موکول شد.
وی افزود: تا آن زمان فرصت ارسال اسامی کاتا را داریم. از طرفی برخی نفرات کنونی حاضر در تیم ملی نمی توانند در مسابقات جوانان و امید قهرمانی ایران شرکت کنند، اگر آنها اردو را ترک کرده و در این رقابت‌ها حضور یابند دیگر حق بازگشت به تیم ملی بزرگسالان را ندارند.
آرین خو در خصوص احتمال ورود جاسم ویشگاهی به اردوهای تیم ملی یادآور شد: بارها به همه کاراته کاران اعلام کردیم که اگر گواهی پزشکی یا عذر دیگری دارند قبل از مسابقات قهرمانی کشور به صورت کتبی اعلام کنند. ویشگاهی چیزی در این زمینه به من تحویل نداد پس راهی برای ورود او به اردوی تیم ملی وجود ندارد.
وی درباره ارفاق وزن در مسابقات انتخابی تیم ملی گفت: قبلاً که این امتیاز وجود داشت همه گله‌مند بودند که برخی به خاطر روابط، با اوزان بسیار بالا در مسابقات شرکت می کنند؛ بدین ترتیب در حق دیگران اجحاف می شود. حالا که ما ارفاق وزن را برداشته ایم باز هم گله می کنند، این قانون است و باید اجرا شود. در انتخابی های گذشته یک یا دو کیلو اضافه وزن اشکال نداشت؛ اما در انتخابی آینده حتی یک کیلو اضافه وزن هم ممنوع است.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین