مسئول واحد مخدر معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: داروی متادون؛ شایعترین مسمومیت دارویی در کودکان است و مصرف اشتباهی این دارو توسط آنان باعث مرگ میشود.
به گزارش فارس، ساره خلیلی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: مسمومیتهای دارویی شایعترین مسمومیت در کودکان است و اغلب به دلیل شکل ظاهری داروها و یا به علت اشتباه والدین در نگهداری داروها ایجاد میشود که پس از خوردن آن توسط کودک دچار مسمومیت خواهد شد.
وی با بیان اینکه مسمومیت با متادون یکی از پرخطرترین مسمومیتهاست، تصریح کرد: بیشترین آمار در بین مراجعان به بخش مسمومیت، اطفال هستند.
مسئول واحد مخدر معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز تصریح کرد که مسمومیت با این دارو بیشتر به دلیل نگهداری اشتباه والدین در خانه است، بهعنوان مثال: ریختن شربت متادون در شیشه آب معدنی، زیرا که از لحاظ ظاهری شربت متادون شبیه آب است و کودک به اشتباه آن را مصرف میکند.
این دکتر داروساز با اشاره به اینکه چنانچه کودک به موقع به مراکز درمانی منتقل شود با خنثی کنندههای موجود در بیمارستانها مسمومیت قابل جبران است، خاطر نشان کرد: چنانچه کودک به موقع به مراکز درمانی منتقل نشود، حتی با نوشیدن تنها یک جرعه از شربت متادون با قطع دستگاه تنفس مواجه میشود و دچار تشنج شده و سرانجام باعث مرگ کودک میشود.