مهاجم ایرانی سابق تیم فوتبال الشباب با عدم تمدید قرارداد با این تیم شانس حضور در لیگ امارات را برای خود کمتر کرد.
مهرداد اولادی از دیروز بعدازظهر بعد از 3 سال از فهرست الشباب خارج شد.
این بازیکن تکنیکی که محبوبیت خاصی در این باشگاه سبزپوش شهر دبی داشت، وقتی تصمیم به جدایی گرفت که مطلع شد تونینو سرزو سرمربی برزیلی یک فصل دیگر هم در الشباب می‌ماند. اولادی که با این مربی اختلاف نظر داشت، اصرار مدیران الشباب را برای تمدید قرارداد نپذیرفت تا آنها به دنبال گزینه‌های دیگر باشند.
الشباب که با سه بازیکن اهل آمریکای جنوبی به نام‌های رناتو،‌ ویلانووا و بیدروا قرارداد دارد،‌ب رای چهارمین سهمیه تا آنجا که توانست برای اولادی صبر کرد اما در نهایت با حسین بابا بازیکن تیم ملی بحرین به توافق رسید و با او قرارداد بست. اولادی در حال حاضر منتظر یک پیشنهاد قطری است.
مدیربرنامه‌های او در این‌باره به سایت گل می‌گوید: مهرداد تصمیم گرفت در الشباب نماند و حالا تا شنبه، یکشنبه تکلیف او روشن خواهد شد. وی از پیشنهاد یک تیم قطری صحبت می‌کند که جدی‌تر از سایرین است اما گزینه بازگشت به ایران نیز چندان دور از ذهن نیست.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین