دادستان زابل خبر داد: باند زلیخا دهمرده با کارهای اطلاعاتی و عملیاتی متلاشی شد.

ابوالفضل نجفی در گفت‌وگو با ایسنا، باند زلیخا دهمرده را یکی از مهم‌ترین باندهای موادمخدر در منطقه دانست و افزود: در بحث مبارزه با مواد مخدر، به یاری خدا فروشندگان مواد مخدر را در سطح زابل شناسایی و بیشتر آنها تا این لحظه دستگیر شده‌اند.

دادستان زابل با اشاره به شهادت، دادستان موسی نوری، از وی با عنوان شهید راه عدالت یاد کرد و گفت: این شهید بزرگوار جانش را به خاطر مبارزه با توزیع کنندگان موادمخدر و سوداگران مرگ تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرد.

نجفی ادامه داد: تاکنون بیشتر مواد فروشان حرفه‌ای دستگیر شده‌اند و پیگیری جهت متلاشی کردن سایر سوداگران مرگ، نیز در دستور کار قرار دارد و امیدواریم پس از شناسایی و دستگیری، آنها را بسزای اعمال ننگین‌شان برسانیم.

وی با بیان این که اگر مشکلات اقتصادی و ریشه‌های آن برطرف بشود یقیناً این منطقه یکی از آرام‌ترین مناطق کشور خواهد شد، گفت: اگر این امر محقق شود، یقیناً این منطقه کم جرم و جنایت‌ترین مناطق کشور خواهد بود، زیرا بیکاری و فقر از جمله مشکلاتی است که باعث بروز خیلی از معضلات در جامعه می‌شود.

وی در ادامه ضمن ابراز گلایه‌مندی از برخی نگاه‌های منفی‌ نسبت به استان سیستان و بلوچستان و منطقه زابل، گفت: متاسفانه به خاطر معرفی غلط و تبلیغات سوء، چهره مظلوم استان به خصوص منطقه سیستان، در اذهان عمومی جامعه به ناحق، ناامن و خشن معرفی شده است.

نجفی افزود: استان سیستان و بلوچستان از لحاظ درصد جرائم، در رده‌های آخر قرار دارد و به نسبت جمعیت، منطقه سیستان به نسبت بسیاری از مناطق کشور درصد پائینی از آمار جرم و جنایت را دارد.

وی ادامه داد: پرونده‌های سرقت و مواد مخدر تقریبا بیشترین آمار را در کشور به خود اختصاص داده است و تنها مربوط به این استان و یا این منطقه نمی‌شود.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین