پرهیز از دوقطبی نشان‌دادن انتخابات خبرگان

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام طرح موضوع تشکیل شورای رهبری را یک خطای جدی و استراتژیک خواند و گفت: اغلب مردم ایران ولایت‌مدار هستند و نباید فضای انتخابات مجلس خبرگان رهبری را دوقطبی نشان داد.
کد خبر: ۵۶۸۲۶۵
|
۲۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۴ 15 February 2016
|
5401 بازدید
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام طرح موضوع تشکیل شورای رهبری را یک خطای جدی و استراتژیک خواند و گفت: اغلب مردم ایران ولایت‌مدار هستند و نباید فضای انتخابات مجلس خبرگان رهبری را دوقطبی نشان داد.

به گزارش فارس، آیت‌الله محمود محمدی‌عراقی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رسانه‌های بیگانه بر روی این موضوع تمرکز کرده‌اند که مردم ایران در هفتم اسفند ماه در انتخابات به کاندیداهای مجلس شورای اسلامی رای می‌دهند، اما رای بسیار کمی به کاندیداهای خبرگان رهبری خواهند داد.

محمدی‌عراقی با تاکید بر اینکه رسانه‌ها موظف هستند به‌خاطر مصالح ملی مردم را از نقشه‌های دشمنان آگاه کنند، ادامه داد: مجلس خبرگان رهبری نقش و جایگاه خویش را در مواقع حساس تاریخ انقلاب نشان داده و خبرگان به‌معنای جمعی از کارشناسان ارشد از نظر علم، تقوا، فقاهت، اجتهاد و بینش سیاسی است که مجتعهدشناس و رهبرشناس هستند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه شرایط بسیار سختی برای رهبری در قانون اساسی کشورمان مشخص شده، بیان داشت: رهبر جامعه اسلامی باید علم، ساده‌زیستی، شجاعت، مدیریت و تقوا داشته باشد و در این زمینه‌ها در حد اعلا باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه مجلس خبرگان رهبری در تشخیص این موارد نقش بسیار مهمی دارد، عنوان کرد: اعضای مجلس خبرگان رهبری باید از جانب مردم و برای رضای خدا بر کار رهبری نظارت کنند و امنای مردم هستند.

وی با تصریح بر اینکه ترجیح دادم آیت‌الله علما، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه برای مجلس خبرگان رهبری کاندید شود، گفت: وی در بین مردم است و در مسجد و شهر با عامه مردم ارتباط دارد و به‌همین دلیل اصرار کردم، اما حاضر به کاندیداتوری در این عرصه نشد.

این استاد حوزه علمیه با تصریح بر اینکه اقدامات فرهنگی باید به‌سمت مردمی‌شدن هدایت شود، افزود: نمایندگان مجلس خبرگان نباید در عزل و نصب‌ها دخالت کنند و در حال حاضر پیشنهاد می‌دهم تیمی متشکل از کارشناسان و افراد نخبه و آگاه برای شناسایی و معرفی نیازهای اصلی استان تشکیل شود تا در سفر رئیس‌جمهور به استان مشکلات و خواسته‌های مردم اعلام شود.

این مسئول در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس در کرمانشاه مبنی بر طرح موضوع تشکیل شورای رهبری از سوی برخی افراد زاویه‌دار با نظام، افزود: کشور ما قانون دارد و وقتی قانون چیزی را مشخص کرده، حرف یک نفر مهم نیست و البته سلیقه افراد محترم است و من نظر خویش را شفاف بیان می‌کنم.

وی طرح این موضوع را یک خطای جدی و استراتژیک خواند و متذکر شد: من در این رابطه همان موقع موضع‌گیری کردم و طرح این موضوع نه تنها درست نیست، بلکه با عقلانیت سازگار نیست، چرا که رهبری مشورتی هست، اما شورایی نیست و مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای عالی انقلاب فرهنگی به مقام معظم رهبری کمک کرده و مشورت می‌دهند.

محمدی‌عراقی تصمیم‌گیری را موضوعی بیان کرد که نمی‌تواند شورایی باشد و خاطرنشان کرد: رویارویی ما با توطئه‌ها آمریکا و موفقیت‌های حاصل شده و خنثی‌سازی این نقشه‌های شوم به‌دلیل وحدت رهبری است و در این شرایط نباید انتخابات مجلس خبرگان رهبری را دوقطبی نشان داد و فضا نباید به این سمت برود، چرا که اغلب مردم ایران ولایت‌مدار و پشتیبان نظام هستند و دشمنان درصدد اختلاف‌افکنی هستند.

وی استان کرمانشاه را یک استان فرهنگی و با سابقه دیرینه تاریخی و فرهنگی عنوان کرد که علما، هنرمندان، نویسندگان و دانشمندان آن همواره در حد بین‌المللی مطرح بوده‌اند و با این وجود در فرهنگ عمومی نارسایی‌ها و ضعف‌هایی وجود دارد که کلید حل اساسی مشکلات فرهنگی در تقویت ارتباط بین حوزه و دانشگاه است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟