آخرین رخدادهای انتخاباتی در دو جناح اصولگرایان و اصلاح طلبان+ویدیو

تنور انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از ماه ها قبل، حرارت خود را با مطرح شدن گزینه های متعدد از سوی هر دو جناح سیاسی آغاز کرده است.حرارتی که با نزدیک شدن به زمان انتخابات مجلس دهم داغ تر هم می شود.
کد خبر: ۵۶۸۵۵۵
|
۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۴ 17 February 2016
|
32229 بازدید

آخرین تحرکات انتخاباتی در جبهه اصلاح طلبانهرچقدر زمان برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس نزدیک تر می شود تنور انتخابات داغتر از روز قبل می شود، روز گذشته با اعلام نظر نهایی شورای نگهبان درباره صلاحیت کاندیداهای معترض، آرایش های سیاسی دو جناح بزرگ اصلاح طلب و اصول گرا آشکار تر گردید.

به گزارش تابناک، جناح اصلاح طلب که برای اعلام لیست نهایی خود منتظر آخرین تجدید نظر شورای نگهبان بود، پس از اعلام نتایج نهایی توسط این شورا بلافاصله لیست خود را که به نظر می رسد از مدتها قبل تدارک دیده بود منتشر کرد، در مقابل جناج اصول گرا که چند روزی از انتشار لیست نهایی آن می گذرد با برگزاری جلسات منظم در حال تدارک برای ورود به کارزار تبلیغاتی است.

در این میان شورای ائتلاف اصول گریان از دیگر کاندیدا های اصول گرا، هم که فرصت حضور در لیست را نداشتند غافل نشده است، و خواستار کناره گیری این افراد از ادامه رقابت های انتخاباتی شد، بر این اساس نیز برخی از کاندیداها از جمله ابراهیم کارخانه و وحید یامین پور به نشانه حمایت از لیست اصول گرایان از کاندیداتوری در انتخابات انصراف دادند.

به نظر می رسد در روزهای آینده و با شدت گرفتن فعالیت های انتخاباتی در جبهه اصول گرایان بر تعداد کسانی که بخواهند به انصرافی ها بپیوندند افزوده شود، همچنین این احتمال وجود دارد که جناح مخالف نیز از این روش اصول گرایان برای انصراف کاندیدا های منتسب به جریان اصلاح طلبی بهره ببرد و از کسانی که در لیست شورای عالی اصلاح طلبان قرار نگرفته اند در خواست انصراف کند.

با تعقیب کردن تحرکات انتخاباتی در جناح اصولگرایی، شاید بتوان برخی از اتفاقاتی را که در روزهای آینده رخ خواهد داد، پیش‌بینی کرد.

آخرین تحرکان انتخاباتی جناح اصولگرایان و اصلاح طلبان را در زیر دنبال کنید؛


اسامی کاندیداهای انتخابات مجلس دهم در خراسان‌شمالی

اسامی کاندیداهای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی امروز 28 بهمن ماه سال جاری همزمان با سراسر کشور در خراسان‌شمالی منتشر شد.

برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در این استان صلاحیت 63 کاندیدا از سوی شورای نگهبان محرز شده و این افراد می‌توانند از فردا 29 بهمن ماه سال جاری به مدت یک هفته به تبلیغات بپردازند.

از مجموع این تعداد کاندیدا در استان 34 نفر مربوط به حوزه انتخابیه بجنورد، گرمه، جاجرم، مانه و سملقان و راز و جرگلان بوده و 19 نفر نیز در حوزه انتخابیه شهرستان اسفراین و 10 نفر نیز در حوزه انتخابیه شهرستان شیروان به رقابت خواهند پرداخت.

با توجه به اینکه خراسان‌شمالی در مجلس شورای اسلامی دارای چهار کرسی است، این تعداد کاندیدا برای حضور در هر یک کرسی، باید با 16 نفر رقابت کنند.

اسامی کاندیداهای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان‌شمالی به شرح ذیل است:

حوزه انتخابیه بجنورد، گرمه و جاجرم، راز و جرگلان، مانه و سملقان:

صادق بی تا، سعید آقایی، علی اکبری، محمد رحیمی، حسام آل یاسین، عباس کیفی بجستانی، شایان رحمانی، محمد پاکمهر، سعید وحیدی، مرضیه سعیدی برجی، مجید رمضانی کاوانلو، علی قربانی، مهدی غلامی، امین کریمی، عبای مظفر، حسن عراقی، حمید امیری، محمدعلی پورعظیمی، محمد وحیدی، موسی الرضا ثروتی، قاسم جعفری، رضا وحدانی، سارا نامور، احسان رمضانیان کیکانلو، شیث امینی، مرتضی رضایی، سید ابراهیم حسینی، محمد کرمانی، سید ابراهیم فخر فاطمی، احمدرضا وفایی، حسین جمالی، میرعلم سیدی، علی اکرمی، بهروز نقویان

حوزه انتخابیه شیروان:

احمدواعظ گلیان، علی جدی، کریم نوری دلدار، عبدالرضا عزیزی، علی اصغر قائمی، قربانعلی اسدی، محمد اسماعیل پور، ابوالفضل بخشی پور، محمد صانعی، محمد رضا روحانی

حوزه انتخابیه اسفراین:

مجید اثمری سعدآباد، ابراهیم کرامتی زاده، محمد جواد طیبی، سمانه جهانیان، رسول فرخنده اقبال، محمد رضا حاتمی، علی زارعی، احمد توسلی، رسول هایان فر، اعظم قندی ، بهرام قزی، حسن شریف، ابوالفضل وحدانی، رمضان قره کاشلو، حسین دانش مهر، هادی قوامی، محمد قاسمی فر، امان الله حسین پور، ابوالفضل آتش جامع

لیست جبهه مستقلین و اعتدال‌گرایان روز جمعه رسانه‌ای می‌شود

نشست خبری دبیرکل جمعیت مستقل ایران اسلامی و رئیس جبهه مستقلین و اعتدال‌گرایان به روز جمعه موکول شد.

قدرتعلی حشمتیان رئیس جبهه مستقلین و اعتدال‌گرایان در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعلام این خبر گفت: لیست نهایی این جبهه برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه تهران در نشست خبری روز جمعه رسانه‌ای خواهد شد.

وی افزود: با توجه به نشست‌های متعدد فعالان سیاسی در روز جاری نشست خبری مسئولان جبهه مستقلین و اعتدال‌گرایان به همراه سرلیست‌های این جبهه یعنی آقایان مطهری، محمدرضا عارف، کاظم جلالی و جمعی از کاندیداهای رد صلاحیت شده این جبهه به روز جمعه 30 بهمن ساعت 14 در دفتر جمعیت مستقل ایران اسلامی موکول شد.

به عنوان اصولگرایان معتدل در فهرست ائتلافی اصلاح‌طلبان حضور داریم

نایب رئیس فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور خود و رئیس این فراکسیون در فهرست انتخاباتی اصلاح‌طلبان گفت که مذاکرات کاظم جلالی با حزب اعتدال و توسعه منتج به این نتیجه شده است.

بهروز نعمتی اظهار کرد: لیستی که منتشر شده لیست اعتدال و توسعه، اصلاح‌طلبان و یاران دولت است و افراد مختلفی در این لیست حضور دارند. ما هم معتقدیم کشور باید توسط همه مجموعه‌هایی که دل در گرو نظام و انقلاب دارند اداره شود و از همه پتانسیل‌ها در این راستا استفاده شود، این ائتلاف هم در همین راستا تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه اعضای فهرست انتخاباتی اصلاح‌طلبان صلاحیت لازم را برای نمایندگی مجلس دارند، خاطرنشان کرد: اعتقاد من این است که این لیست رای تهران را خواهد داشت.

نعمتی با تاکید بر اینکه برای حضور در این فهرست انتخاباتی هیچ‌گونه میثاق‌نامه وجود نداشته است، یادآور شد: تفکرهای مختلف درون این ائتلاف حضور دارند. ما هم به عنوان اصولگرایان معتدل در خدمت دوستان هستیم و مذاکراتی که آقای جلالی با حزب اعتدال و توسعه داشتند منتج به این نتیجه شد.

عارف به نفع لاریجانی از ریاست مجلس کناره‌گیری می‌کند

علی یونسی مشاور رئیس جمهور در امور اقلیت ها در مصاحبه با آرمان اعلام کرد عارف از ریاست مجلس به نفع لاریجانی کنار خواهد کشید.

وی در این باره گفت:بنده معتقدم قطعا همکاری میان آقای عارف و لاریجانی در مجلس آتی خواهد بود. به نظر من به همان دلیل که مصلحت بود آقای عارف به سود آقای روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری کناره‌گیری کند در مجلس دهم نیز مصالح اصلاح‌طلبی و مجلس را در ارتباط با مدیریت آن در اولویت قرار خواهند داد.

وی درباره لاریجانی نیز ادامه می دهد:آقای لاریجانی در شرایط کنونی نیز در حال ایفای یک نقش تاریخی برای جریان اصلاحات و کشور است. مهم‌ترین خدمت علی لاریجانی به کشور و جریان‌های سیاسی در مجلس نهم حمایت از تصویب برجام بود. این کار را هیچ اصلاح‌طلبی نمی‌توانست به خوبی و تاثیرگذاری علی لاریجانی انجام دهد.

این گفته وی درحالی است که اعتدالیون در انتخابات ریاست جمهوری نیز عارف را جا گذاشتند و پس از انصراف وی به نفع روحانی عارف جایی در دولت تدبیر و امید نداشت.

لیست نامزدهای ائتلاف‌ اصلاح‌طلبان در ۱۲ حوزه انتخابیه کشور

بنا براعلام ائتلاف‌ اصلاح‌طلبان، لیست ائتلاف‌ این طیف در 12 حوزه انتخابیه با اسامی افراد مشخص شد.

استان آذربایجان شرقی

حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر:مسعود پزشکیان، علی‌اصغر الموسوی، حجت‌الاسلام عباس عباس‌زاده، محمدرضا اسلامی، شهاب‌الدین بی‌مقدار و زهرا ساعی

استان آذربایجان غربی

حوزه انتخابیه ارومیه: هادی بهادری، مجید میلان، الهه سرشار

استان البرز

حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس: ناصر حاجیان‌مطلق و علی امرایی قاضی

حوزه انتخابیه ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان: پرویز انصاری‌راد

استان اصفهان

حوزه انتخابیه اصفهان: حیدرعلی عابدی، مینو خالقی، ناهید تاج الدین، کوروش محمدی و مسعود حمیدی

استان چهارمحال و بختیاری

حوزه انتخابیه شهرکرد، بن و سامان:امامقلی بیابانی

حوزه انتخابیه اردل، فارسان، کوهرنگ، کیار:  علی کاظمی

استان خراسان‌رضوی

حوزه انتخابیه مشهد و کلات:حسین امینی، تقی ابراهیمی سالاری، محمد رضا کلائی، علیرضا شهریاری و نسرین یوسفی

استان خراسان شمالی

حوزه انتخابیه بجنورد، مانه وسملقان، گرمه، جاجرم و راز و جرگلان: علی‌اکبری و علی قربانی

حوزه انتخابیه شیروان: قربانعلی اسدی

استان سیستان‌وبلوچستان

حوزه انتخابیه زاهدان: عبدالواحد شهنوازی و غلامرضا عزیزیان

استان لرستان

حوزه انتخابیه خرم‌آباد و دوره:محمد بیرانوندی و بهزاد مؤمنی



لیست نامزدهای ائتلاف‌ بزرگ اصولگرایان در ۱۲۳ حوزه انتخابیه کشور

بنا بر اعلام ائتلاف‌ اصولگرایان کشور، لیست ائتلاف‌ بزرگ اصولگرایان در123 حوزه انتخابیه کشور با اسامی افراد مشخص شد.

آذربایجان شرقی

حوزه انتخابیه تبریز: محمدحسین فرهنگی، حجت الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج الدینی، احمد علیرضا بیگی، محمداسماعیل سعیدی و خانم معصومه راشد، آقای لطیف لطیفی

حوزه انتخابیه بستان آباد: احد خیری

حوزه انتخابیه ملکان: شهروز افخمی

حوزه انتخابیه شبستر: علی علیلو

حوزه انتخابیه سراب: روشنی

حوزه انتخابیه میانه: یعقوب شیویاری، محمدرضا حاجی اصغری

استان آذربایجان‌غربی

حوزه انتخابیه ارومیه: قاضی پور، ابراهیم بازیان

حوزه انتخابیه بوکان: سلیمان فیضی

حوزه انتخابیه خوی و چایپاره: تقی کبیری

حوزه انتخابیه میاندوآب و تکاب: مهدی عیسی‌زاده

استان اردبیل

حوزه انتخابیه اردبیل، نمین، نیر و سرعین: منصور حقیقت‌پور، مصطفی افضلی‌فرد، صدیف بدری

حوزه انتخابیه پارس آباد و بیله‌سوار: امیدعلی رعنایی

حوزه انتخابیه گرمی: ولی اسماعیلی

حوزه انتخابیه مشگین‌شهر: عباس زاده مشکینی

حوزه انتخابیه خلخال و کوثر: بشیر خالقی

استان اصفهان

حوزه انتخابیه اصفهان: حجت‌الاسلام والمسلمین احمد سالک، حمیدرضا فولادگر، ‌مجتبی خیام‌نکویی، کمال حیدری و مجید نادرالاصلی.

حوزه انتخابیه کاشان و آران بیدگل: سیدجواد ساداتی‌نژاد.

حوزه انتخابیه اردستان: حجت‌الاسلام  سیدصادق طباطبایی‌نژاد

حوزه انتخابیه برخوار و میمه: حسینعلی حاجی‌دلیگانی

حوزه انتخابیه خمینی‌شهر و درچه: سیدمحمدجواد ابطحی

حوزه انتخابیه شهرضا و دهاقان: حجت‌الاسلام  محمدرضا آقایی

حوزه انتخابیه فریدن، چادگان، فریدونشهر، بوئین و میاندشت: اکبر  ترکی

حوزه انتخابیه فلاورجان: سیدناصر موسوی‌لارگانی

حوزه انتخابیه نجف‌آباد، تیران و کرون: ابوالفضل ابوترابی

استان ایلام

حوزه انتخابیه ایلام، مهران، ایوان، سیروان، ملکشاهی و چرداول: روح‌الله ناصرزاده و حجت الاسلام والمسلمین عمران احمدی.

حوزه انتخابیه دهلران، دره‌شهر، آبدانان و بدره: محمدتقی محمدی.

استان بوشهر

حوزه انتخابیه بوشهر، گناوه و دیلم:عبدالکریم جمیری

حوزه انتخابیه دیر، کنگان، جم و عسلویه:موسی احمدی

حوزه انتخابیه دشتی و تنگستان: سید کمال‌الدین شهریاری

استان تهران

حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس: مرتضی آقاتهرانی، یحیی آل‌اسحاق، فاطمه آلیا، سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد، لاله افتخاری، زهره الهیان،‌ مهرداد بذرپاش، احمد توکلی، محمدنبی حبیبی، غلامعلی حدادعادل، پرویز داوودی، مجتبی رحماندوست،‌ فاطمه رهبر، علیرضا زاکانی، محمد سلیمانی، زهره طبیب‌زاده‌نوری، محمدجواد عامری‌شهرابی، حجت‌الله عبدالملکی، لطف‌الله فروزنده، سیدعلی قریشی، اسماعیل کوثری، غلامرضا مصباحی‌مقدم،‌ حسین مظفر، سیدمسعود میرکاظمی،‌ الیاس نادران،‌ محمد ناظمی‌اردکانی، سیدمحمود نبویان، بیژن نوباوه‌ وطن، مرضیه وحیددستجردی، مهدی وکیل‌پور.

استان خراسان رضوی

حوزه انتخابیه مشهدمقدس و کلات: حجت‌الاسلام محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، حجت‌الاسلام پژمانفر، رضا شیران، امیرحسین قاضی‌زاده و جواد کریمی.

حوره انتخابیه کاشمر: اسماعیل‌نیا.

حوزه انتخابیه قوچان: حجت‌الاسلام عباسعلی رستمی.

حوزه انتخابیه چناران و بینالود: محمد دهقان.

حوزه انتخابیه سبزوار: بروغنی و عنابستانی.

حوزه انتخابیه گناباد: محمد صفایی.

حوزه انتخابیه نیشابور: حجت‌الاسلام سبحانی‌نیا و علی مروی.

حوزه انتخابیه درگز: رزمیان.

حوزه انتخابیه فریمان و سرخس: احسان قاضی‌زاده.

حوزه انتخابیه تربت‌حیدریه: ابوالقاسم خسروی.

حوزه انتخابیه خواف و رشتخوار: امیر کلالی

استان خراسان شمالی

حوزه انتخابیه بجنورد: قاسم جعفری و موسی‌الرضا ثروتی.

حوزه انتخابیه شیروان: علی جدی.

حوزه انتخابیه فاروج: حجت‌الاسلام عباسعلی رستمی.

حوزه انتخابیه اسفراین: هادی قوامی.

استان خراسان جنوبی

حوزه انتخابیه نهبندان و سربیشه: نظر افضلی.

حوزه انتخابیه بیرجند و درمیان: محمد باقر عبادی راهی

استان خوزستان

حوزه انتخابیه شوش: سید راضی نوری

حوزه انتخابیه بندرماهشهر، امیدیه، هندیجان و بخش جولکی: حبیب آقاجری

استان زنجان

حوزه انتخابیه زنجان و طارم: محمد اسماعیلی و سیروس میانجی.

حوزه انتخابیه ماهنشان و ایجرود: حجت‌الاسلام علی باقری.

حوزه انتخابیه خدابنده: سید محمدعلی موسوی.

استان سمنان

حوزه انتخابیه سمنان، سرخه و مهدی‌شهر: علیرضا خسروی.

حوزه انتخابیه شاهرود، میامی و بسطام: سید حسن حسینی

حوزه انتخابیه گرمسار و آرادان: اردشیر مطهری

حوزه انتخابیه دامغان: ابوالفضل حسن‌بیگی

استان سیستان و بلوچستان

حوزه انتخابیه زاهدان: حسینعلی شهریاری

استان فارس

حوزه انتخابیه شیراز: سید احمدرضا دستغیب، فریدون عباسی، جعفر قادری، حسین نجابت

حوزه انتخابیه جهرم: محمدرضا رضایی.

حوزه انتخابیه فسا: محمدحسن دوگانی.

حوزه انتخابیه اقلید: الیاس طاهری.

حوزه انتخابیه سروستان، خرامه و کربال: داریوش اسماعیلی.

حوزه انتخابیه فیروزآباد، فراشبند و قیر و کارزین: حجت‌الاسلام سیدیونس موسوی.

حوزه انتخابیه سپیدان: احمد اسفندیاری.

حوزه انتخابیه آباده، خرم‌بید و بوانات: آقای حسینی

حوزه انتخابیه لامرد و مهر: سیدموسی موسوی

حوزه انتخابیه داراب و زرین دشت: محمدجواد عسکری

حوزه انتخابیه استهبان و نی‌ریز: فرهاد طهماسبی

حوزه انتخابیه مرودشت ارسنجان و پاسارگاد: مهدی برومندی

استان قزوین

حوزه انتخابیه قزوین، آبیک والبرز: حجت‌الاسلام سیدمرتضی حسینی، خانم فاطمه محمدبیگی

حوزه انتخابیه تاکستان: رجب رحمانی

حوزه انتخابیه بوئین زهرا، آوج: روح الله عباسپور

استان قم

حوزه انتخابیه قم: حجت‌الاسلام والمسلمین آشتیانی، رضا امیرآبادی و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور.

استان کرمان

حوزه انتخابیه بافت، رابر و ارزوئیه: علیرضا منظری توکلی

حوزه انتخابیه بم، ریگان و فهرج: موسی غضنفرآبادی

حوزه انتخابیه زرند و کوهبنان: حسن رحمانی

حوزه انتخابیه شهربابک: حسین فتاحی

حوزه انتخابیه کرمان و راور: محمدمهدی زاهدی، غلامرضا پورابراهیمی

استان کرمانشاه

حوزه انتخابیه کنگاور، صحنه و هرسین:حسن سلیمانی

حوزه انتخابیه پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی، روانسر و دهستان‌های سرقلعه و جیگران:شهاب نادری

حوزه انتخابیه سنقر و کلیایی: سید جواد حسینی‌کیا

حوزه انتخابیه کرمانشاه: عبدالرضا مصری، محمد کرمی‌راد

حوزه انتخابیه حوزه انتخابیه اسلام‌آباد غرب و دالاهو:علی جلیلیان

استان کهگیلویه و بویراحمد

حوزه انتخابیه گچساران و باشت:علی پولادی‌وندا.

حوزه انتخابیه بویراحمد و دنا: ستار هدایتخواه.

استان گلستان

حوزه انتخابیه رامیان و آزادشهر:رضا صابری

حوزه انتخابیه علی‌آباد کتول: رحمت‌الله نوروزی

حوزه انتخابیه کردکوی، بندرترکمن، بندرگز و گمیشان: رحمت جلالی

حوزه انتخابیه گرگان و آق‌قلا: سیدعلی طاهری

حوزه انتخابیه گنبدکاووس: سلیمان عباسی

استان لرستان

حوزه انتخابیه بروجرد:علاءالدین بروجردی و عباس گودرزی

حوزه انتخابیه دورود و ازنا: حسین گودرزی

حوزه انتخابیه کوهدشت و رومشکان: علی امامی‌راد

حوزه انتخابیه پلدختر:سید حمیدرضا کاظمی

استان مازندران

حوزه انتخابیه آمل: سید ضیاالدین کاظمی دینان.

حوزه انتخابیه تنکابن، عباس آباد و رامسر:غلامرضا مشایخی.

حوزه انتخابیه نوشهر، چالوس و کلاردشت:سید هاشم فاطمی چتن

حوزه انتخابیه قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، سیمرغ و سوادکوه شمالی: سید علی ادیانی راد و کمال علی‌پور خنکداری.

حوزه انتخابیه ساری و میاندورود:محمد باقر پیشنمازی و منصور علی زارعی

حوزه انتخابیه بابل:حجت الاسلام ناصری و مومنی

حوزه انتخابیه بهشهر:حمد علی مقیمی

حوزه انتخابیه بابلسر:  ولی الله نانواکناری

حوزه انتخابیه نور و محمودآباد: عبدالوحید فیاضی

استان مرکزی

حوزه انتخابیه اراک، خنداب و کمیجان: محمدحسن آصفری و علی‌اکبر کریمی.

حوزه خمین: مجتبی ابراهیمی

حوزه ساوه و زرندیه: شهلا میرگلوبیات

حوزه شازند: قاسم عزیزی

حوزه محلات و دلیجان: حجت‌السلام علیرضا سلیمی

حوزه فراهان، تفرش و آشتیان: ولی‌الله بیاتی

استان هرمزگان

حوزه انتخابیه بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی‌آباد و خمیر: هاشمی تختی، محمد عاشوری

حوزه انتخابیه بندرلنگه و بستک و پارسیان: احمد  جباری

حوزه انتخابیه میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد: عبد الکریم هاشمی

استان همدان

حوزه انتخابیه اسدآباد: اکبر رنجبرزاده

حوزه انتخابیه تویسرکان: محمد مهدی مفتح

حوزه انتخابیه ملایر: احمد آریایی‌نژاد، احد آزادی‌خواه

حوزه انتخابیه نهاوند: حسن بهرام‌نیا

حوزه انتخابیه همدان و فامنین: حمید‌رضا حاجی‌بابایی و سید محمد کاظم حجازی

حوزه انتخابیه رزن: عطالله سلطانی صبور

حوزه انتخابیه بهار و کبودرآهنگ: محمد علی پور مختار

استان یزد

حوزه انتخابیه یزد و اشکذر: محمدصالح جوکار.

حوزه انتخابیه اردکان: سیداکبر  حسینی‌نژاد.

حوزه انتخابیه تفت و میبد: حجت‌الاسلام والمسلمین قاسم روانبخش.

حوزه انتخابیه ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مهریز: محمدرضا بابایی.

تلاش برخی برای تخریب لیست ائتلاف اصول‌گرایان

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نسبت به خط تخریب علیه لیست ائتلاف اصول‌گرایان انتقاد کرد.

الیاس نادران نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و کاندیدای انتخابات دهمین دوره مجلس، با انتقاد از خط تخریب علیه لیست ائتلاف اصول‌گرایان، اظهار داشت: متأسفانه ناجوانمردی و غیرشفاف عمل‌کردن و متوسل به شایعات شدن در مورد افرادی که در لیست ائتلاف اصولگرایان هستند از جانب رقبا به‌خصوص کسانی که رسانه‌های دولتی در اختیارشان است، در حال انجام است.

وی تأکید کرد: من فکر می‌کنم دوستان اگر در توجیه مردم به اقدامات ایجابی بپردازند، بهتر از این است که به تخریب افرادی که در لیست ائتلاف هستند متوسل شوند.

نادران ضمن توصیه به کاندیداهایی که میثاق‌نامه اصول‌گرایی را امضا کردند، اما در لیست ائتلاف حضور ندارند برای انصراف از کاندیداتوری، گفت: اگر کسی در لیست ائتلاف اصولگرایان نیست نباید آب در آسیاب رقبای اصول‌گرایان در انتخابات بریزد.

اعتراض به لیست ائتلاف اصولگرایان قابل قبول نیست

 حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی گفت: اعتراض به نحوه گردآوری این لیست قابل قبول نیست. همه کسانی که وارد ائتلاف شدند شاخص ها را قبول داشتند، و حالا باید به این پیمان وفادار باشند.

 هیچ فرد یا افرادی اجازه ندارند تحت عنوان اصولگرایی لیست موازی دهند و اگر می خواهند فهرست کاندیداهای مورد نظر خود را برای انتخابات ارائه دهند باید زیر عنوانی غیر از اصولگرایی باشد.

 همه افرادی که در ائتلاف بودند تعهد کتبی و اخلاقی دادند که در صورت قرار نگرفتن در لیست انصراف دهند.


همایش امید جوانان به گام دوم اصلاح طلبان برگزار شد

همایش «امید جوانان به گام دوم اصلاح طلبان» از سوی سازمان جوانان و دانشجویان حزب مردم سالاری و با حضور تعدادی از کاندیداهای اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی بعد از ظهر سه شنبه در پارکینگ حزب مردم‌سالاری در تهران برگزار شد.

سهیلا جلودارزاده کاندیدای اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی در ابتدای این همایش با تاکید بر اینکه هدف از ارائه گام دوم اصلاح طلبان، ورود به مرحله عمل از مرحله ایده‌پردازی است به نهایی شدن لیست اصلاح طلبان و انتشار آن اشاره و اظهار کرد: امروز با وجود همه تلاش‌ها و رفتارهایی که در طول این مدت اعمال شد شاهد تکمیل شدن لیست اصلاح طلبان برای انتخابات مجلس شورای اسلامی بودیم.

وی با بیان اینکه در این لیست کمیت در اولویت قرار داشت ادامه داد: توجه به دو موضوع کیفیت و کمیت در لیست اصلاح طلبان حایز اهمیت بود اما کمیت از اولویت بیشتری برخوردار بود.

ویدیویی از لیست ائتلاف اصلاح طلبان و داستانی از شبکه های اجتماعی درباره انتخابات را در «تابناک» ببینید:

تعداد بازدید : 45
دانلود
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟