آخرین رخدادهای انتخاباتی در دو جناح اصولگرایان و اصلاح طلبان+ویدیو

در آستانه برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی بازار رقابت‌های انتخاباتی در کشور داغ شده است و نامزدهای باقی مانده در عرصه رقابت‌ها و هواداران آن‌ها با شدت بخشیدن به انجام فعالیت‌های تبلیغاتی، برای کسب کرسی‌های بهارستان تلاش می‌کنند.
کد خبر: ۵۷۰۲۵۵
|
۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۱ 24 February 2016
|
31136 بازدید
    آخرین تحرکات انتخاباتی در جبهه اصلاح طلباندر آستانه برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی بازار رقابت‌های انتخاباتی در کشور داغ شده است و نامزدهای باقی مانده در عرصه رقابت‌ها و هواداران آن‌ها با شدت بخشیدن به انجام فعالیت‌های تبلیغاتی، برای کسب کرسی‌های بهارستان تلاش می‌کنند.

به گزارش«تابناک»، حضور پرشور مردم و به ویژه جوانان در محل ستادهای تبلیغاتی نامزدهای اصولگرا، اصلاح طلب و مستقل، حاکی از حضور گسترده مردم در دو انتخابات پیش رو است و فعالان سیاسی از هر سه گروه نیز با برگزاری مراسمات سخنرانی در شهر و روستا و اعلام مواضع و دیدگاه‌ها، حمایت‌ها و صدور بیانیه‌ها، از طریق تبلیغات مکتوب و یا فضای مجازی برای پیروزی طیف مورد نظر خود تلاش می‌کنند.

با تعقیب کردن تحرکات انتخاباتی در دو جناح اصولگرا و اصلاح طلب، شاید بتوان برخی از اتفاقاتی که در روزهای آینده رخ خواهد داد را پیش‌بینی کرد
.

آخرین تحرکان انتخاباتی جناح اصولگرایان و اصلاح طلبان را در زیر دنبال کنید؛


فراخوان اعضای دولت برای مشارکت در انتخابات

اعضای دولت یازدهم در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، با انتشار پیام‌های جداگانه‌ای مردم را به حضور گسترده پای صندوق های رای دعوت کردند.

جمعه 7 اسفند انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری برگزار می‌شود. با توجه به لزوم مشارکت گسترده مردم در این انتخابات برای شکل‌گیری دو مجلس اثرگذار در جمهوری اسلامی، وزرای دولت تدبیر و امید و اعضای هیات دولت در صحبت‌هایی از مردم برای حضور در این دو انتخابات مهم دعوت کردند.

از صبح روز چهارشنبه نیز پیامکی از طرف رئیس‌جمهور برای مردم ارسال می‌شود که در آن، مردم به حضور در انتخابات دعوت شده‌اند.

متن پیامک حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی به این شرح است: «مردم عزیز ایران؛ کشور، امروز به رای شما نیاز دارد. جمعه 7 اسفند، آینده پرامید را رقم بزنیم». وزرای نفت، بهداشت، ارتباطات، جهاد کشاورزی و کار و رئیس دفتر رئیس‌جمهور نیز در صحبت‌های جداگانه‌ای بر لزوم شرکت مردم در انتخابات تاکید کردند.

روز سه‌شنبه هم معاون اول رئیس جمهور، وزیر دفاع و سخنگوی دولت، از مردم خواستند با حضور در انتخابات به پیشرفت و سربلندی کشور کمک کنند.

وزیر نفت امروز با تاکید بر اینکه مردم به فهرست کامل کاندیداها رای بدهند، گفت: اگر بخواهیم هر روز مجلس، محل درگیری و دعوا و بدزبانی نباشد، باید مردم در انتخابات حضور داشته باشند. انتخابات برای کشور ما فوق العاده مهم و تعیین سرنوشت ما و از دست آوردهای مهم انقلاب اسلامی و مردم سالاری دینی در کشور ما است.

زنگنه همچنین اظهار کرد: من خواهش می کنم از همه مردم که واجد شرایط رای دادن هستند در انتخابات شرکت کنند. حداکثر یک ساعت باید وقت بگذارند، اما سرنوشت کشور خود را تعیین می کنند. مردم فکر نکنند که رایشان تاثیر ندارد، رای مردم بسیار تاثیرگذار است و هر یک رایی تاثیر گذار است.

وزیر نفت ضمن خواهش برای شرکت همگان در انتخابات، عنوان کرد: شرکت کنندگان به صورت کامل به لیست ها رای دهند و ناقص نگذارند . فکر نکنند اگر به 10 نفر رای بدهند کفایت می کند. رای دهندگان به همه فهرست 30 نفری مجلس و 16 نفری خبرگان، رای دهند، یا در شهرستان ها به همه تعداد مورد نیاز رای دهند. این برای آینده وآرامش و توسعه کشور مهم است.

همچنین وزیر بهداشت ضمن درخواست از ملت ایران برای حضور در پای صندوق‌های رای در انتخابات پیش رو، خطاب به مردم گفت: امیدواریم با انتخاب‌تان بتوانید فرصت‌های بیشتری را فراهم کنید تا ما نیز بتوانیم سایر حلقه‌های زنجیره "تحول نظام سلامت" را کامل کرده و نظام سلامتی کارآمد را برای همه ایرانیان شاهد باشیم.

سید حسن قاضی زاده هاشمی ادامه داد: مردم کشور خوب می‌دانند که مقوله "انتخابات" مهم‌ترین فرصتی است که حکومت برای تعیین سرنوشت‌شان در اختیارشان قرار می‌د‌هد. یک ساعت وقت گذاشتن و پای صندوق رای حضور یافتن، نه تنها چهار سال بلکه ممکن است سرنوشت کشور را تغییر دهد. بنابراین اگر این فرصت را از خودمان دریغ کنیم، ظلم است به خود، آینده و میهن.

در همین ارتباط وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از مردم خواست تا در زمان حضور در پای صندوق‌های رای، تمام لیست خود را پر کنند و افزود: به عنوان مثال در شهری مانند تهران مردم می‌توانند به 30 کاندیدا برای مجلس شورا و به 16 نفر به مجلس خبرگان رای دهند که ما درخواست داریم این دو لیست به طور کامل رای داده شود و هر 46 نفر انتخاب شوند، چرا که اگر اینگونه اقدام شود قطعا مانند انتخابات سال 1392 یک انتخابات پرقدرت خواهیم داشت که می‌تواند حماسه سیاسی دیگری برای ملت ایران بیافریند.

محمود واعظی در ادامه بیان کرد: اکنون در کشورهای منطقه و اطراف ما افراطی‌گری‌هایی در حال رخ‌دادن است که باعث وارد شدن صدماتی می‌شود، اما ما با نگاه اعتدالی خود می‌توانیم یک مجلس اعتدالی داشته باشیم که راه دولت و اهداف و پیمانی که رییس جمهور با مردم بسته را هرچه سریع‌تر محقق کند.

وزیر جهاد کشاورزی نیز با دعوت مردم برای شرکت در انتخابات، یادآور شد: همانطور که با تکیه و پشتیبانی آحاد جامعه، دولت در این دوره موفق شد مسائل برجام را در سطح جهانی به خوبی مدیریت کند و به نتیجه برساند، حضور و مشارکت مردم می‌تواند در پشتوانه مجلس شورای اسلامی و خبرگان موثر باشد.

محمود حجتی اضافه کرد: امیدوارم همه بتوانیم این فرصت را غنیمت شمرده و با حضور و مشارکت خود در روز جمعه (هفتم اسفند) پای صندوق‌های رای، یک بار دیگر بتوانیم حمایت خود را از نظام جمهوری اسلامی اعلام کرده و در سرنوشت آینده مملکت خود تاثیرگذار باشیم.

همچنین وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با انتشار پیام تصویری در فضای مجازی از مردم خواست 7 اسفندماه در انتخابات شرکت کنند.

علی ربیعی در بخشی از این پیام گفت: بنده به عنوان یک کنشگر دیرین اجتماعی و وزیری که با اقشار ضعیف و نیازمند و کسانی که نیاز به بهبود زندگی شان دارند، سرو کار دارم، توصیه‌ام به همه این است که همه پای صندوقهای رای بیاییم و به نفع افرادی که فکر می کنیم برای ساخت آینده بهتر ایران، برای حفظ اسلامیت و جمهوریت نظام و امید و تلاش و امتداد فعالیتهایی که منجر به گشایش مناسبات بین المللی و تاثیر آن در زندگی مان شده تلاش می کنند، پای صندوق های رای بیاییم.

رئیس دفتر رئیس جمهور در پیامی ویدئویی، ضمن دعوت از تمامی مردم برای حضور در انتخابات رأی مردم ایران را گامی استوار جهت زنده نگه داشتن امید دانست.

در بخشی از پیام محمد نهاوندیان آمده است: با حضور همه مردم پای صندوق‌های رأی هم امنیت کشور تضمین می‌شود؛ چراکه انتخابات نمایشی است از مشارکت و حضور مردم در حراست از این کشور هم نشانه آزادی مردم در حق انتخابات است و هم نشان‌دهنده مشارکت مردم است در ایرانی که باید ساخته شود. ما اگر اقتصاد پویا می خواهیم، اقتصادی که مردم در آن مشارکت دارند، این باید با مشارکت سیاسی تضمین شود.

روز سه‌شنبه نیز معاون اول رئیس‌جمهور در همایش ملی «تبیین برنامه ششم توسعه» عنوان کرد: مردم در سال 92 کاری کردند که تهدیدات علیه کشور برطرف شد و در سال 94 باید کاری کنند که چرخ اقتصاد کشور به حرکت دربیاید. انتخابات زمانی برای ترمیم بسیاری از تنگناها و مشکلات گذشته است.

اسحاق جهانگیری همچنین تاکید کرد: شواهد نشان می‌دهد ملت ما در حال خلق حماسه دیگری است. انتخابات فرصتی برای بالا بردن اقتدار، امنیت و امید به نظام است و باید از روی آوردن مردم به سمت صندوق‌های رأی استقبال کنیم. رأی بیشتر یعنی امید و تدبیر بیشتر، آینده بهتر و تقویت پایه‌های اقتدار و عظمت نظام در سطح بین‌المللی.

محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت در جلسه هفتگی خود با خبرنگاران اظهار کرد: آرزو می کنم که این انتخابات به نحو شایسته ای برگزار شود و ملت بزرگ ایران در راستای آرمان ‌های انقلاب اسلامی و توسعه و پیشرفت ملی و در عرصه های منطقه‌ای و جهانی بتوانند از نمایندگان شایسته ای در مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی برخوردار شوند.

همچنین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در سخنانی در جمع کارکنان وزارت دفاع اظهار کرد: انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر اساس خواست و اراده مردم شکل گرفت و تا امروز با صلابت به مسیر نورانی خود ادامه داده است. حضور مردم دراین انتخابات ادای دین به شهیدان و ایثارگرانی است که برای پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی جان خویش را فدا کردند.

سردار حسین دهقان ادامه داد: انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر اساس خواست و اراده مردم شکل گرفت و تا امروز با صلابت به مسیر نورانی خود ادامه داده است. حضور مردم دراین انتخابات ادای دین به شهیدان و ایثارگرانی است که برای پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی جان خویش را فدا کردند.

وزیر امور خارجه نیز، اظهار کرد: من معتقدم هرچه حضور مردم در انتخابات پیش‌رو گسترده‌تر و وسیع‌تر باشد اعتبار، حیثیت و توان کشور در عرصه بین‌المللی افزایش پیدا می‌کند. مردم ما همیشه در انتخابات حضور گسترده‌ای داشتند و هوشمندانه عمل کرده‌اند و در این انتخابات نیز حضور گسترده‌ای خواهند داشت و براساس منافع ملی هوشمندانه عمل می‌کنند.

محمدجواد ظریف همچنین تاکید کرد: مردم ما هیچ‌گاه از خارجی‌ها حرف گوش نکرده‌اند و نیازی به این موضوع ندارند که خارجی‌ها برای آن‌ها تعیین تکلیف کنند. مردم ما خوب می‌فهمند که چگونه عمل کنند و من یقین دارم که در این انتخابات نیز مردم با حضور وسیع خود یک برگ مهم قدرت در اختیار دستگاه دیپلماسی ایران قرار می‌دهند تا ما بتوانیم در عرصه بین‌المللی با سربلندی و قدرت از منافع ملی کشور دفاع کنیم.

لیست‌های مورد حمایت اصلاح‌طلبان در استان‌ها

*فارس

لیست گروه‌های اصلاح‌طلب و حامیان دولت(امید) در فارس به شرح ذیل است.

در این لیست، فرج‌الله رجبی، بهرام پارسایی، علی اکبری و مسعود رضایی در حوزه انتخابیه شهرستان شیراز، سید محسن علوی حوزه انتخابیه مهر و لامرد، کورش کرم‌پور حوزه انتخابیه فیروزآباد، قیر و کارزین و فراشبند، محمدصادق کشفی‌نژاد حوزه انتخابی نی‌ریز و استهبان، حسین افضلی حوزه انتخابیه اقلید، عبدالرسول صادق‌پور حوزه انتخابیه آباده، بوانات و خرمبید، رضا انصاری حوزه انتخابیه داراب و زرین‌دشت، علی ناصری حوزه انتخابیه سپیدان و محمدعلی کوهستانی حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد قرار گرفته‌اند.

گروه‌های اصلاح‌طلب و حامیان دولت در خصوص نامزدهای موردنظر در حوزه‌های انتخابیه لارستان، خنج و گراش، کازرون، جهرم، سروستان، خرامه و کوار و شهرستان فسا، سکوت کرده و هیچ فردی را معرفی نکرده‌اند.

*خراسان شمالی

رئیس شورای همگرایی اصلاح‌طلبان در خراسان‌شمالی گفت: علی قربانی و علی اکبری دو کاندیدای مورد حمایت اصلاح‌طلبان در حوزه انتخابیه بجنورد و قربانعلی اسدی کاندیدای مورد حمایت اصلاح طلبان در حوزه انتخابیه شیروان هستند.

*یزد

غلامعلی سفید رئیس شورای مشورتی اصلاح‌طلبان استان یزد در گفت‌و‌گو با ایسنا، منطقه یزد‌، "سیدابوالفضل موسوی بیوکی" را به عنوان نماینده اصلاح طلبان در حوزه انتخابیه یزد و اشکذر،‌ "محمدرضا تابش" در حوزه انتخابیه اردکان،‌ " سیدعلیرضا زارع بیدوکی" در حوزه انتخابیه مهریز، خاتم، ابرکوه، بافق و بهاباد، و " کاظم دهقانی فیروزآبادی" را به عنوان نماینده اصلاح طلبان استان در حوزه انتخابیه تفت و میبد معرفی کرد.

*گلستان

بر اساس لیست اعلام‌شده از سوی اصلاح‌طلبان در مرکز گلستان که این بار با شعار وحدت شیعه و سنی وارد شده‌اند، از بین دکتر نور محمد تربتی‌نژاد، مهندس عبدالغفار رادمهر و نبی الله هزارجریبی که با گرایش اصلاح‌طلبی ثبت‌نام کرده‌اند، تربتی‌نژاد و رادمهر که از اهل سنت است، در سر لیست اصلاح‌طلبان قرار گرفتند تا نبی هزارجریبی که رأی دوم شورای شهر سال ۹۲ را از آن خود داشت این بار اصلاح‌طلب مستقل شود.

منطقه گلستان، در حوزه کردکوی، بندرگز، بندر ترکمن و گمیشان، رامین نورقلی پور، در حوزه آزادشهر و رامیان، غلامعلی کوهساری و در حوزه مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه هم دکتر شهمرادی که بیشتر از سایرین به اصلاح‌طلبان نزدیک بودند در لیست آن‌ها به‌عنوان ائتلاف قرار گرفتند تا این جناح بدون داشتن نماینده‌ای در حوزه‌های علی آبادکتول و گنبدکاووس اسامی خود را ببندد.

*قم

ابوالفضل کاویانی رئیس شورای سیاست‌گذاری و کمیته انتخابات اصلاح‌طلبان قم، با اشاره به آخرین لیست نامزدهای مورد حمایت این جریان سیاسی در شهر مقدس قم، اعلام کرد: اصلاح‌طلبان از دکتر علی لاریجانی، حجت‌الاسلام والمسلمین علی بنایی، نصرت‌الله شادنوش و محمدحسن نجفی در انتخابات مجلس شورای اسلامی حمایت می کنند.

در استان قم رقابت 80 نامزد نمایندگی مجلس برای کسب سه کرسی در مجلس خواهد بود.

*کردستان

شورای هماهنگی اصلاح طلبان استان کردستان اعلام کرد که «سالار مرادی» و «سیدمهدی فرشادان» در حوزه انتخابیه سنندج، کامیاران و دیواندره، «فیروز عارفی» در حوزه انتخابیه مریوان و سروآباد و «حمدالله کریمی» در حوزه انتخابیه بیجار و حسن آباد یاسوکند، چهار کاندیدای مورد حمایت این جریان هستند.

هم‌چنین جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی موسوم به (اعتدالیون) پنج نفر را به عنوان نامزدهای نهایی مورد حمایت خود در حوزه‌های انتخابیه استان معرفی کرده‌ است که «سروش روحانی» و «اسعد یوسفی خلیل» در حوزه انتخابیه سنندج، دیواندره و کامیاران، «سلیم زهرابی» در حوزه انتخابیه سقز و بانه، «ناصر شکری» در حوزه انتخابیه قروه و دهگلان و «عزت درستان» در حوزه انتخابیه مریوان، پنج کاندیدای مذکور هستند.

*آذربایجان‌شرقی

سعید پورشریفی رییس شورای اصلاح‌طلبان آذربایجان‌شرقی اسامی کاندیداهای اصلاح‌طلبان استان را اعلام کرد: در حوزه انتخابیه اهر و هریس بیت‌اله عبدالهی، میانه حافظ شورچی و محمدحسین بهبودی، سراب مجید نصیرپور، کلیبر کریم فخرآذر و حوزه انتخابیه هشترود و چاراویماق غفار اسماعیلی به عنوان کاندیداهای این شورا معرفی شده‌اند.

پورشریفی افزود: هم‌چنین در حوزه‌های انتخابیه بستان‌آباد، نوری و در حوزه انتخابیه مرند و جلفا، کریم شافعی به عنوان کاندیدای مورد حمایت شورای اصلاح طلبان استان معرفی شده‌اند.

*اصفهان

علی نکویی در خصوص لیست ائتلاف اصلاح‌طلبان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: لیست مورد حمایت اصلاح طلبان در مجلس شورای اسلامی را حیدرعلی عابدی، علیرضا آجدانی، مینو خالقی، مسعود حمیدی و ناهید تاج الدین تشکیل می‌دهند.

*خراسان رضوی

محمدعلی گندمی مسئول کمیته شهرستان‌های ائتلاف فراگیر اصلاح‌طلبان و حامیان دولت در خراسان رضوی، اسامی کاندیداهای مورد حمایت ائتلاف فراگیر اصلاح طلبان و حامیان دولت را به شرح ذیل اعلام کرد:

حوزه انتخابیه گناباد و بجستان؛ ناصرعلی منصوریان. حوزه انتخابیه کاشمر بردسکن و خلیل آباد؛ بهروز بنیادی. حوزه انتخابیه طرقبه شاندیز و چناران؛ علی اصغر کدیور.حوزه انتخابیه نیشابور و فیروزه؛ حمید گرم‌آبی. حوزه انتخابیه سبزوار؛ رمضانعلی سبحانی‌فر و محمدرضا راه‌چمنی. حوزه انتخابیه درگز؛ عبدالله حاتمیان. حوزه انتخابیه تربت حیدریه؛ طاهر احمدی.

وی هم‌چنین افزود: ائتلاف فراگیر اصلاح طلبان و حامیان دولت در شهرستان سرخس و فریمان کاندیدایی ندارد و از آقای داروغه‌ای به عنوان یکی از اصولگرایان حامی دولت در سطح شهرستان حمایت می‌کند.

مسووول کمیته شهرستان‌های ائتلاف فراگیر اصلاح‌طلبان و حامیان دولت در خراسان رضوی اعلام کرد: در حوزه‌های انتخابیه خواف و رشتخوار و هم‌چنین تربت جام، تایباد و باخرز نیز به دلیل این‌که کاندیداهای اهل تشیع و تسنن حضور دارند و مورد اعتماد ما هستند کمیته انتخابات اصلاح طلبان و حامیان دولت از هر کدام از این عزیزانی که به عنوان نماینده برگزیده شوند حمایت خواهد کرد، البته نیروهای اصلاح‌طلب این حوزه‌های انتخابیه می‌توانند از هرکدام از کاندیداها که مدنظر آنهاست حمایت کنند.

گندمی در خصوص حوزه انتخابیه قوچان نیز خاطرنشان کرد: ما این حوزه انتخابیه را مسکوت گذاشتیم.

*همدان

منطقه همدان، شورای راهبردی اصلاح طلبان استان همدان با صدور بیانیه‌ای فهرست نهایی نامزدهای مورد حمایت خود را در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان همدان اعلام کرد.

همدان: علی اسدی، سیدمرتضی حسنی‌حلم. ملایر: محمد کاظمی، علیرضا امامی. تویسرکان: محمدمهدی مفتح. بهار و کبودراهنگ: علی یعقوبی. رزن: حسن لطفی. نهاوند: علی سلگی.

ضمنا در شهرستان‌های اسدآباد و تویسرکان با توجه به عدم امکان رقابت جدی و نبود کاندیدای شاخص اصلاح‌طلب تا زمان تنظیم این لیست، ضمن دعوت مردم به حضور و مشارکت جدی در انتخابات این حوزه‌های انتخابیه، کاندیدایی خاص را مورد حمایت قرار نداده و معرفی نمی‌کند.

*کهگیلویه‌و بویراحمد

سیدرضا عسکری دبیر شورای اصلاح طلبان استان کهگیلویه‌و بویراحمد اعلام کرد: در حوزه انتخابیه بویراحمد و دنا، محمد بهرامی به عنوان گزینه اصلاح طلبان این حوزه معرفی شده است.

وی بیان کرد: اصلاح طلبان در حوزه انتخابیه گچساران و باشت از "غلامرضا تاجگردون " حمایت می‌کنند.

دبیر شورای اصلاح طلبان استان کهگیلویه‌و بویراحمد افزود: در حوزه انتخابیه کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده علی کامرانی به عنوان گزینه اصلاح طلبان این حوزه انتخاب شده است.

*مازندران

ستاد انتخابات جبهه تدبیر و توسعه مازندران طی اطلاعیه‌ای لیست خود را در حوزه‌های انتخابیه قائم شهر و بابل اعلام کرد: در حوزه انتخابیه بابل از علی نجفی خوشرودی سفیر جمهوری اسلامی ایران در قزاقستان که با تاخیر توانست تائید انتقال خود را از حوزه تهران به بابل بگیرد اعلام حمایت کرد و در حوزه انتخابیه قائم شهر نیز دکتر علی پهلوان رئیس سابق دانشگاه علوم و تحقیقات مازندران را به عنوان نامزد انتخاباتی مورد حمایت خود اعلام کرد.

بنابراین با انتشار این اطلاعیه لیست اعتدالی جبهه تدبیر و توسعه مازندران با شعار "تداوم خرداد 92 در اسفند 94" به شرح زیر تکمیل شد:

حوزه انتخابیه ساری و میاندورود: علی‌اصغر یوسف‌نژاد و محمد دامادی. حوزه انتخابیه قائم شهر، جویبار و سواد کوه: سیدهادی حسینی، علی پهلوان. حوزه انتخابیه بابل: حسین نیاز آذری، علی نجفی خوشرودی. حوزه انتخابیه بابلسر و فریدون کنار: ولی اله نانوا کناری. حوزه انتخابیه نور و محمودآباد: عباس یزدانی. حوزه انتخابیه نوشهر و چالوس: قاسم احمدی لاشکی. حوزه انتخابیه بهشر و نکا: سید احمد میر قعله سری. حوزه انتخابیه تنکابن و رامسر: شمس‌اله شریعت‌نژاد. حوزه انتخابیه آمل: عزت‌اله یوسفیان ملا.

آخرین تغییرات در لیست داوطلبان انتخابات مجلس در خوزستان

دبیر ستاد انتخابات خوزستان آخرین تغییرات در لیست داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان خوزستان را تشریح کرد. پیمان جهانگیری، اظهار کرد: در حال حاضر آمار نهایی کاندیداهای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان خوزستان به 296 نفر رسیده است.وی گفت: تا ششمین روز از آغاز تبلیغات کاندیداهای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، آمار انصرافی‌ها 71 نفر بوده است.

احتمال تشکیل دو فراکسیون اصولگرایان و حامیان دولت در مجلس دهم

غلامعلی حدادعادل گفت: این احتمال وجود دارد که دو فراکسیون قوی از اصولگرایان و حامیان دولت در مجلس آینده وجود داشته باشند.

وی در ارزیابی از این دوره از انتخابات مجلس، اظهار کرد: ارزیابی دقیق از این دوره را باید به بعد از برگزاری انتخابات و اعلام نتایج موکول کنیم اما تا اینجا ارزیابی بنده این است که یک انتخابات رقابتی و بسیار جدی خواهد بود که شاید در طول 10 دوره انتخابات مجلس هیچ وقت رقابت این اندازه جدی و واقعی نبوده است.وی افزود: در واقع در این انتخابات می‌توان رگه‌هایی از تاریخ دو دهه مواضع سیاسی جناح‌ها و جریان‌های حاضر در جامعه را مشاهده کرد.

حداد عادل همچنین درباره اینکه اگر اصولگرایان رأی نیاورند عکس‌العمل شما چگونه خواهد بود، گفت: بعید می‌دانم اصولگرایان رأی نیاورند اما احتمال اینکه در مجلس آینده دو فراکسیون قوی از اصولگرایان و حامیان دولت وجود داشته باشد محتمل‌ترین فرضی است که می‌توان داشت.

وی درباره اینکه انگیزه انتشار لیست‌هایی که این روزها مشابه لیست ائتلاف اصولگرایان منتشر می‌شود، چیست؟ اظهار کرد: این فهرست‌ها جعلی است و بی نام و نشان هم هست اما می‌توان حدس زد که چه کسانی اینها را منتشر می‌کنند، بنده تنها مطلبی که می‌توانم بگویم این است که فهرست اصولگرایان همان فهرست 30 نفره است که بیش از دو هفته قبل منتشر شده است.

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان در پایان در توصیه‌ای به مردم برای حضور در انتخابات، اظهار کرد: خطاب به هموطنان عرض می‌کنم که انقلاب اسلامی دو نعمت بزرگ به ما هدیه کرده یکی استقلال و دیگری آزادی و شرکت در انتخابات شکر این نعمت است و قدرشناسی از نعمت آزادی و همچنین پشتیبانی از نعمت استقلال ماست.

برخی از لیست های اصلاح طلبان که این روزها منتشر شده است


فهرست جعلی 35نفره مصداق بارز بداخلاقی انتخاباتی است

غلامعلی حدادعادل در واکنش به انتشار فهرست 35 نفره منتشر شده اظهار کرد: برخی با انتشار لیست‌های مشابه و جعلی به دنبال تخریب ائتلاف هستند و می‌طلبد مردم با هشیاری مراقب این‌گونه روش‌ها باشند.

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان همچنین بیان کرد: به‌عنوان مثال لیستی 35 نفره منتشر می‌کنند که 30 نفر ائتلاف در آن هست و کسانی دیگر را به آن اضافه می‌کنند و می‌گویند حالا به 30 نفر رای دهید.

وی تاکید کرد: ائتلاف اصولگرایان این گونه لیست‌ها را جعلی و مصداق بارز بداخلاقی انتخاباتی می‌داند.


به اقتدارگرایان رای ندهند

مدیرکل سیاسی و امنیت بین‌الملل وزارت امور خارجه و از اعضای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان در صفحه اینستاگرام خود مطلبی انتخاباتی منتشر کرد. حمید بعیدی‌نژاد نوشت: «اقتدارگرایان حتی وقتی خودشان هم توسط مردم انتخاب شوند، وقتی به قدرت می‌رسند مردم را از حق انتخاب محروم می‌کنند. از نعمت بزرگ حق انتخاب در کشور عزیزمان استفاده کنیم و با حضور در پای صندوق‌های رای افراد اصلح را برای دو مجلس انتخاب کنیم. یک متفکر سیاسی به درستی می‌گوید: «مقامات بد» کشورها را «شهروندان خوب» آن کشورها با «عدم شرکت در رای‌دادن» انتخاب می‌کنند.

دعوت میرزاده از دانشگاهیان برای شرکت در انتخابات

در متن پیام میرزاده آمده است: "هفتم اسفند، میعادگاه دیگری است که مردم ایران با حضور گسترده در پای صندوق­های رأی دو انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، نقش موثر خود در بسط مردم‌سالاری دینی را در کشورمان به منصه ظهور می­‌رسانند.

در شرایطی که دولت تدبیر و امید با اتکا به خواست مردم و با حمایت­‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی، توانسته است سد تحریم­‌ها را در مقابل دشمنان خارجی شکسته و موجی از امید در دل ایرانیان بیافریند، همگان اتفاق نظر دارند که اختلاف میان نمایندگان و دولت می‌­تواند به تشدید اختلاف میان مردم و گسترش یأس و ناامیدی جوانان منجر شود. خوشبختانه در هر دو طیف عمده سیاسی کشور، افراد فرهیخته، دلسوز، مجرب، روشن­‌بین و آینده­‌نگر وجود دارند که انتخاب ایشان می­‌تواند شاکله یک مجلس قوی و همراه و همگام با دولت را برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی و به طور خاص رشد 8درصدی اقتصاد ملی فراهم سازد و ان‌شاءالله این مهم با حضور گسترده مردم در پای صندوق­‌های رأی و انتخاب نامزدهای اصلح، در هفتم اسفند جاری رقم خواهد خورد.

بی­‌شک عدم مشارکت در انتخابات پیش رو، فرصت دادن به افرادی است که جایگزین نمایندگان دلسوز خواهند شد و این رویکرد منفی یعنی 4 سال آینده به جای توسعه کشور و کاهش فاصله‌­ها و جبران عقب‌ماندگی‌­ها، به موضوعات فرعی و حاشیه­‌ای پرداخته شود و کشور محل منازعاتی گردد که در افق توسعه­‌ای و برنامه چشم­‌انداز جایی ندارد.

به عنوان عضوی از جامعه دانشگاهی ایران، اطمینان خاطر دارم که اساتید محترم و دانشجویان عزیز و کارکنان گرامی همه دانشگاه­ها و سایر اقشار ملت عزیز و هوشمند ایران، شرکت فعالانه­ ای در این روز تاریخی و انتخابات سرنوشت­‌ساز خواهند داشت و به نمایندگانی رأی خواهند داد که رویکرد اصلی آنها توسعه و آبادانی ایران اسلامی باشد. نمایندگانی که سابقه دشمن‌ستیزی، فسادستیزی، پاکدستی و پاکدامنی داشته و اعتلای کشور برای آنان بر مصالح حزبی و گروهی و شخصی ترجیح داشته باشد."

 مجلسی که عاقلانه تشکیل شود بر اساس منافع ملی گام بر می‌دارد

مدیرکل تبلیغات اسلامی قم گفت: هرگاه انتخاباتی در جمهوری اسلامی ایران برگزار شده است مردم حاضر شده‌اند و توطئه‌های دشمنان را خنثی کرده‌اند و همین امر سبب استحکام داخلی کشور شده و دشمنان نتوانسته‌اند به اهداف خود برسند.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسکندری با بیان این‌که «در طول این 37 سال برای ما ثابت شده است که همواره حضور حداکثری مردم در صحنه موجب استحکام پایه‌های نظام شده است» اظهار کرد: اگر می‌خواهیم یک مجلس همه جانبه داشته باشیم باید تمام گروه‌ها و سلایق در انتخابات حاضر شوند. اگر بر این اساس پیش برویم طبیعتا شاهد این امر هستیم که فقط یک سلیقه خاص در مجلس حاکم نمی‌شود و یک مجلس متفکر و متنوع با افکار و اندیشه‌های مختلف تشکیل می‌شود و نتیجه آن به وجود آمدن یک مجلس عقلانی می‌شود.

ویدیویی از فضای انتخاباتی و اعلام حضور مردم ایران برای مشارکت در انتخابات را در «تابناک» ببینید:

تعداد بازدید : 68

دانلود
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟