رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا از مه‌ صبحگاهی در گیلان، انسداد 4 محور و همچنین ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه کرج ـ تهران خبر داد.
به گزارش فارس، سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا در مورد آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور، اظهار داشت: در حال حاضر در محورهای استان گیلان مه صبحگاهی و کاهش دید گزارش شده است.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا، ترافیک موجود در محور کرج ـ تهران را نیمه‌سنگین ارزیابی کرد و گفت: در سایر محورهای مواصلاتی کشور جوی آرام و ترافیکی روان وجود دارد.
این مقام ارشد راهور ناجا به انسداد محورهای شمشک به دیزین و پونل به خلخال به علت عدم ایمنی کافی اشاره و تصریح کرد: باند شمال آزادراه چالوس ـ مرزن‌آباد که از ساعت 13 جمعه 30 بهمن ماه به علت ریزش کوه مسدود شده بود کماکان مسدود است.
سرهنگ رحمانی خاطر نشان کرد: انسداد مقطعی در محور هراز از ساعت 19 تا 5 صبح به علت عملیات راهسازی همچنان ادامه  دارد.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین