نرخ جدید برخی جرایم رانندگی

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1394/12/27
پاسخ

ضمن اینکه ارقام قابل توجهه خواستم دو نکته رو در رابطه با این جریمه ها بگم....اول اینکه تردد در مسیر ورود ممنوع، 90000 تومان! در حالیکه تقریبا در تمام خیابانهای ورود ممنوع ترددهای خلاف بیش از تردد های مجاز است و پلیس رسیدگی نمیکند! نکته مهمتر: ارزان ترین جریمه مربوط به حرکت با وسیله دودزاست!!!! این نشون میده که در این بخش نامه هیچ توجهی به آلودگی هوا نشده و در واقع پلیس به امر رفع یا پیشگیری از آلودگی هوا و سلامت مردم اصلا اهتمام ندارد!!!! در حالیکه تعداد بیماران و کشته شدگان ناشی از آلودگی هوا به مراتب بیشتر از کشته و مصدومان ناشی از عبور از چراغ قرمز است!!!!!!!

کاربر مهمان -> 1394/12/27
پاسخ

دستشان درد نکند شاید با این روش فرهنگ رانندگی در کشور بوجود آید

کاربر مهمان -> 1394/12/28
پاسخ

" عبور وسائل نقلیه از پیاده رو" ! به صرفه ترین حرکت، همان رانندگی در پیاده رو است...

کاربر مهمان -> 1394/12/28
پاسخ

جالبه که دودزا بودن ماشین و خفه کردن مردم و ایجاد آلودگی و بدبختی و سرطان و حناق از همه ارزون تر میباشد ! تشکر میکنیم !

حمید -> 1394/12/28
پاسخ

باید وام گرفت برای اینها که نوشتن با پای پیاده بریم خیلی بهتره

کاربر مهمان -> 1394/12/28
پاسخ

جریمه‌ها استاندارد است. اما خودروها، جاده‌ها و سایر امکانات نیز استاندارد است؟ در شرایط عادی، بعنوان نمونه، مسیرهای متعددی در تمام راه‌های کشور وجود دارد که محدودیت سرعت در آنها بسیار پایین است (مثلاً ۳۰ یا ۴۰ کیلومتر در ساعت). در حالی‌که تقریباً تمام خودروها سرعتشان از آنها بیشتر است. تصور بکنید، مثلاً بجای ۴۰ کیلومتر در ساعت، ۴۵ کیلومتر در ساعت سرعت داشته باشید. آنوقت ۳۰۰ هزار تومان جریمه خواهید شد! یعنی شاید معادل نصف یا یک‌سوم درآمد ماهانه‌تان! آیا این به عدالت و واقعیت جاده‌های ما نزدیک است؟

عباسعلی حشمتی -> 1394/12/28
پاسخ

حتما افزایش جریمه در کاهش آن نقش دارد ولی این افزایش ها بی رویه و خیلی زیاد است و مناسب حال رانندگان ماشینهای لوکس است نه پراید سوار (اکثریت مردم ) به نظرم ماشینها با توجه به قیمت به چند گروه تقسیم و برای ماشینهای لوکس جریمه های فعلی در نظر گرفته شود و جریمه های قدیم برای پیکان و پراید اعمال شود.

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین