استخدام همسر داغدیدهای که باید دست تنها دو یادگار قهرمان فراموش ناشدنی کشورمان را بزرگ کند، همه تقدیر مسئولان از خانواده معلم فداکار است.
به گزارش «تابناک»، به فاصله چند روز از جانفشانی «حمیدرضا گنگوزهی»، معلم روستای نوکجو در منطقه صفر مرزی کشورمان با پاکستان، علیرضا نخعی، مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان از استخدام همسر وی به دستور وزیر آموزش و پرورش کشورمان خبر داد.
این در حالی است که بنا بر اخبار منتشره، معلم فداکار در حالی جان باخت که به صورت خرید خدمت در این منطقه محروم به کار مشغول بود و تدریس وی از ابتدای سال تحصیلی تا زمان جان باختن وی، هیچ عایدی برای وی نداشت، زیرا حقوق ماهیانه 450 هزار تومان این معلمان پرداخت نشده بود.
البته این تنها روایت تلخ از زندگی معلمی که چند روزی است نامش بر میدانی در شهر خاش قرار گرفته، نبود و آن گونه که همکار مجروح وی گفته، ایشان مجبور بودند برای رفت و آمد به مدرسه واقع در روستای نوک جو، هر روز از مرز کشورمان عبور کرده و وارد خاک پاکستان شوند و با پیمودن مسیری، به خاک کشورمان بازگشته و به کلاس درس برسند و این موضوع موجب شد تا در روز حادثه به مشکل خورده و با ممانعت نیروهای مرزبانی مواجه شده و معلم مجروح یک ساعت پشت ایست بازرسی مرزی متوقف بماند.
وقفه ای طولانی که در نهایت به جان باختن معلم فداکار منجر شد تا دو دختر وی محروم از دیدار پدر شوند؛ عسل و فاطمه که یکی شان بیمار است و آن گونه که نزدیکان گنگوزهی میگویند، بخشی از درآمد خانواده صرف رسیدگی به وی میشود؛ خانواده ای که مستأجر هستند و داغ سرپرست برایشان بسیار سنگین است.
در چنین شرایطی است که شنیدن خبر استخدام همسر آن مرحوم، معنای متفاوتی پیدا میکند، زیرا انتظار داشتیم پیش از شنیدن این خبر، از پرداخت مطالبات معوق مانده این معلم بشنویم و جزئیاتی درباره بیمه بودن یا نبودن این معلم خرید خدمت دریافت کنیم که میتواند در آینده همسر و فرزندانش نقش اساسی داشته باشد.
این در حالی است که میدانیم معلم فداکار، حین انجام خدمت و به دلیل ریزش دیوار جان به جان آفرن تسلیم کرده است؛ رویدادی که یادآوری آن این توقع را ایجاد میکند که به خانواده وی غرامت پرداخت و حتی از آن فراتر، تدبیری اندیشیده شود که حقوق و مزایای این معلم قطع نشده و به بازماندگان وی پرداخت شود.
انتظاراتی که تا کنون جامه عمل نپوشیده و حتی دورنمایی از محقق شدنشان هم در دست نیست، در حالی که شاهد خبر استخدام همسر آن مرحوم هستیم. آن هم با این ملاحظه که همسر داغدار معلم فداکار، دانشجوی رشته علوم تربیتی در مقطع کارشناسی است و ظاهرا مسئولان وعده استخدام وی را منوط به اتمام تحصیلات وی دانستهاند!
بر این اساس است که میبینیم مدیر کل استان در این باره میگوید: «همسر این معلم، لیسانس علوم تربیتی بوده و قرار شده با انجام روند اداری در سال تحصیلی 97-96 در کلاس به عنوان معلم حاضر شود.»؛ وعدهای که اگر بپذیریم محقق خواهد شد و از فراموشی در گذر زمان مصون خواهد ماند، باز نمیدانیم چه فایده ای به حال و روز این روزهای خانواده ای دارد که نان آورشان، قهرمان ملی لقب گرفته اما کسی نگران سفره شان نیست!