رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: با اجرای طرح "شهاب" استعدادهای برتر دانش آموزان از سال اول ابتدایی شناسائی و در پایه های بالاتر تحصیلی نیز حمایت می شوند.
صادق واعظ زاده در حاشیه همایش خلاقیت و نوآوری در مصاحبه با واحد مرکزی خبر گفت : بسترهای شکوفایی این دانش آموزان بدون اینکه از مدرسه جدا شوند، در خود مدرسه تحت نظر معلمان با آموزشهای خلاقانه و تربیت های خاص فراهم می شود.
وی خاطر نشان کرد: برنامه های این طرح تدوین شده است و به زودی با همکاری وزارت آموزش و پرورش در بخش معینی از کشور اجرا می شود.
وی گفت : تاکنون 20 گروه مشخص از دانش آموز گرفته تا دانشمند بر جسته در حوزه های علمی،‌فرهنگی، هنری، قرآنی و مهارتی تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان قرار گرفته اند که از طریق مسابقات، آزمونها و جشنواره ها انتخاب شده اند.
وی در ادامه افزود: بسیاری از نخبگان و استعدادهای برتر از طریق جشنواره و آزمون سراسری قابل شناسایی نیستند و به همین دلیل استعداد آنها ظهور و بروز نمی کند.
واعظ زاده در پاسخ به این سوال که چند درصد از دانش آموزان نخبه با این طرح شناسایی می شوند گفت: این طرح در بلند مدت می تواند عمده دانش آموزان خلاق و مستعد را شناسائی کند زیرا احتیاجی به امکانات و مدارس خاص ندارد.
وی یادآور شد: بودجه ای برای برنامه ریزی این طرح در بنیاد ملی نخبگان در نظر گرفته شده است و بودجه اجرایی آن نیز بر عهده آموزش و پرورش است و در صورت نیاز به بودجه بیشتر از دولت اعتبار جذب می کنیم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افزود: این طرح، طرح درازمدتی است ولی تشکیلات مختصری دارد و با همین تشکیلات موجود آموزش و پرورش و بنیاد ملی نخبگان اجرا خواهد شد.
وی افزود: شورای برنامه ریزی این طرح با کمک معاونت پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان، وزارت آموزش و پرورش و جمعی از صاحب نظران تشکیل شده است.
واعظ زاده با بیان اینکه این طرح باید زودتر از اینها اجرا می شد خاطر نشان کرد: اگر آموزش و پرورش به جای بودجه، امکانات، حق التدریس و اضافه کار فرهنگیان به خلاقیت و نواوری دانش آموزان بیندیشد بازدهی این طرح بیشتر خواهد شد.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین