با وجود کاهش بهای هر اونس طلا در بازارهای جهانی قیمت این فلز گرانبها در بازار داخلی کاهش نیافته است.
به نوشته «سرمایه»، رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر با بیان این مطلب در مورد علت این امر گفت: «افزایش ارزش ریال در برابر دلار مانع از افت قیمت طلا در بازار داخلی شده است.»
محمد کشتی آرای ادامه داد: «ارزش دلار در بازار ایران از 999 به 1003 تومان رسیده است که این امر اثر کاهش بهای هر اونس طلا در بازارهای جهانی را خنثی کرده و موجب تثبیت قیمت این فلز گرانبها در بازار داخلی شده است.»
به گفته وی روز گذشته هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم به بهایی حدود 226 هزار و 200 تومان معامله شد. همچنین بهای هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید حدود 225 هزار و 500 تومان بود.
رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر ادامه داد: روز گذشته بهای هر قطعه نیم و ربع سکه به ترتیب 118 و 60 هزار تومان بود. همچنین هر گرم طلای 18 عیار به بهای 22 هزار و 930 تومان مورد معامله قرار گرفت.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین