این بازیکن 33 ساله می خواهد به حضور خود در تیم قهرمان فوتبال ایتالیا ادامه دهد و جای ثابتی در ترکیب تیمش پیدا کند. ویه‌را 9 سال کاپیتان تیم فوتبال آرسنال بود و در فصل 04-2003 موفق شد یک فصل بدون شکست را به همراه این تیم پشت سر بگذارد
پاتریک ویه را تصمیم دارد به حضور خود در تیم فوتبال اینترمیلان ایتالیا ادامه دهد.
به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، کاپیتان پیشین توپچی‌های لندن که عنوان شده بود برای پیدا کردن جایی در ترکیب تیم ملی فوتبال فرانسه در اندیشه بازگشت به آرسنال است، قصد دارد به حضور خود در تیم اینتر ادامه دهد.
بر پایه این گزارش، این بازیکن 33 ساله می خواهد به حضور خود در تیم قهرمان فوتبال ایتالیا ادامه دهد و جای ثابتی در ترکیب تیمش پیدا کند. ویه‌را 9 سال کاپیتان تیم فوتبال آرسنال بود و در فصل 04-2003 موفق شد یک فصل بدون شکست را به همراه این تیم پشت سر بگذارد.
ونگر در سال 1996 ویه‌را را از تیم آث میلان به خدمت گرفت. مسئولان باشگاه تاتنهام هم چندی قبل برای جذب این بازیکن فرانسوی ابراز تمایل کرده بودند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین