مهاجم تیم ملی فوتبال کرواسی و باشگاه نانت، به عضویت تیم بولتون واندرز درآمد.به گزارش فارس، ایوان کلاسنیچ در آخرین روز از فصل نقل و انتقالات به عنوان بازیکن قرضی در اختیار این تیم لیگ برتری قرار گرفت.
کلاسنیچ که پیشتر در بوندسلیگا آلمان همراه با وردربرمن (از سال 2008 - 2001) و سنپائولی (2001 - 1994) برای خود اعتباری ایجاد کرد، به موجب قراردادی که میان او و بولتون امضا شد، طی سه فصل آینده در اختیار تیم انگلیسی قرار خواهد گرفت.
این انتقال در حالی صورت گرفت که تیمهای همچون هامبورگ، هرتابرلین، هوفنهایم، ولفسبورگ و هانوفر در آلمان و رئال زارگوزا از اسپانیا خواهان همکاری با مهاجم 29 ساله شدند؛ اما وی که سابقه 33 بازی در تیم کرواسی با 10 گل زده را دارد، ترجیح داد به پیشنهاد تیم بریتانیایی پاسخ مثبت دهد.
قرارداد این گلزن که سه سال قبل حتی برای مدت یک سال به خاطر بیماری ریه و پیوند آن خانهنشین شد و سپس به عضویت تیم نانت فرانسه درآمد، تا ابتدای تابستان سال 2012 اعتبار خواهد داشت.
