اندیشکده «واشنگتن»؛

سه راه پیش روی آمریکا برای مواجهه با تهدیدات ایران در دریا

اندیشکده آمریکایی نوشت: ضمن لزوم برقراری خط اضطراری بین فرماندهان آمریکایی و ایرانی، آمریکا باید در واکنش‌ها و پاسخ‌های از قبل برنامه ریزی شده در خلیج فارس تجدید نظر کند.
کد خبر: ۶۲۴۱۸۴
|
۲۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۴:۰۷ 19 September 2016
|
7406 بازدید

 مسئله مواجهه دریایی ایران و آمریکا در ماه های اخیر به اوج خود رسیده و نحوه کنترل و مدیریت این مسئله و یا راه های مقابله با آن در محافل خبری و حوزه های سیاستگذاری دو کشور مورد بحث قرار گرفته است.

به گزارش «تابناک»؛ در همین زمینه، اندیشکده «واشنگتن» برای مقابله با تهدیدات دریایی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سه راه را پیش روی دولتمردان آمریکا قرار می دهد:

این اندیشکده در توصیه اول خود نوشت: به منظور باز گرداندن مرزهای دریایی خطر پذیر به حالت عادی، بهتر است که آمریکا چندین مسیر را پیگیری نماید. در حالی‌که ژست‌هایی چون تشدید رویکرد دیپلماسی بعید است که ایران را ترغیب به عملکرد متفاوتی نماید، اما بهتر است که آمریکا مطمئن گردد دولت‌های جهان درک می‌نمایند که واشنگتن می‌خواهد تنش زدایی کند و این ایران است که باید برای وقوع هر رخدادی سرزنش شود. آمریکا باید در این راه بر کشورهایی چون روسیه و چین فشار وارد کرده  تا آن‌ها به ایرانی‌ها  تنش زدایی آمریکا را تفهیم نمایند.

اندیشکده واشنگتن در تجویز مورد دوم می‌نویسد: آمریکا باید در عرصه هجمه دیپلماسی عمومی پیشدستانه وارد شده تا نشان دهد رفتار ناامن و غیر حرفه‌ای را دیگر تحمل نخواهد کرد. در ضمن آمریکا باید خط تماس اضطراری را بین فرماندهان آمریکایی و ایرانی برقرار کرده تا از وقوع هرگونه حادثه‌ای پرهیز شود. در حالی‌که تلاش‌های گذشته آمریکا در ایجاد خط اضطراری تماس با ایران از سوی این کشور رد شد اما هنوز فرصت دیگری برای بیان این‌که نیروهای آمریکا همزیستی مسالمت آمیز را به نبرد ترجیح می‌دهند وجود دارد.

 در مورد سوم مورد اشاره این اندیشکده  آمده است که نیروی دریایی آمریکا باید در واکنش‌ها و پاسخ‌های از قبل برنامه ریزی شده تجدید نظر کرده و اجازه پاسخ قاطعانه تری را به نیروی دریایی سپاه پاسداران ایران  داشته باشد. ترغیب افسران  در اجرای اقدام‌های هشداری چون شلیک‌ گلوله‌های هشدار، مرزهای دریایی بین ایران و آمریکا را تنظیم مجدد می‌نماید و شاید منجر به این مورد شود که ایران در اقدام‌های خطرناکش در خلیج فارس تجدید نظر کند.

استفاده از گلوله‌های هشدار دهنده در آغاز برخورد کشتی های ایرانی را مجبور به به ماندن در فواصل امن می‌نماید. ناو «یو .اس.اس اسکوال» نشان داد که چنین اقدام‌های بازدارنده می‌تواند به طور موثری وضعیت خطرناک را خنثی کند. پاسخ به آزار و اذیت‌ها در خلیج فارس باید آشکار شود، اقدام قاطعانه و انجام به موقع به کاهش خطر می‌انجامد در عین حال کشتی‌های ایران نیز از درگیری خلاصی پیدا کرده در نتیجه از وقوع یک حادثه که می‌تواند به رابطه گسترده‌تر آمریکا و ایران آسیب رساند، اجتناب می‌شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟