تیم ملی فوتبال چین در اولین بازی خود در رقابت‌های انتخابی جام‌جهانی روسیه با سرمربیگری مارچلو لیپی نتوانست قطر را شکست دهد.
به گزارش تابناک ورزشی، در ادامه رقابت‌های مرحله مقدماتی جام‌جهانی روسیه از گروه A تیم‌های ملی چین و قطر از ساعت 15:05 امروز (سه‌شنبه به وقت تهران) در شهر هان‌مینگ به مصاف هم رفتند که این دیدار با نتیجه تساوی بدون گل با پایان رسید.
چین در این دیدار برای اولین بار مارچلو لیپی را روی نیمکت خود می‌دید اما با این حال نتوانست از این بازی خانگی بیشتر از یک امتیاز بگیرد.
در این گروه تیم ملی کشورمان همچنان با 10 امتیاز (بدون احتساب بازی با سوریه) و تیم‌های کره و ازبکستان به ترتیب با 10 و 9  امتیاز از 5 بازی در رده‌های دوم و سوم قرار دارند. تیم‌های قطر و چین هم با این تساوی به ترتیب 4 و 2 امتیازی شدند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین