پس از پیروزی برابر خیخون؛
حق اوساسونا پیروزی با بیش از یک گل بود. هواداران می دانند که من یک مربی نتیجه گرا نیستم و دوست داشتم مردم گل های زده بیشتری را تماشا کنند. ما بازی های بسیار حساسی را پیش روی خود داریم و این پیروزی های 3 امتیازی بسیار با ارزش هستند.
سرمربی تیم فوتبال اوساسونا پیروزی تیمش برابر اسپورتینگ خیخون را حاصل تلاش بازیکنان و اجرای درست تاکتیک‌های تیمی دانست.
به گزارش فارس و به نقل از سایت اوساسونا، خوسه آنتونیو کاماچو پس از پیروزی تیمش در هفته پنجم لالیگا اسپانیا گفت: از بازیکنان خود بسیار متشکرم و امیدوارم نوار پیروزی هایمان همچنان ادامه داشته باشد اما نکته کلیدی در این میان این است که باید آرامش خود را حفظ کنیم.
وی افزود: حق اوساسونا پیروزی با بیش از یک گل بود. هواداران می دانند که من یک مربی نتیجه گرا نیستم و دوست داشتم مردم گل های زده بیشتری را تماشا کنند. ما بازی های بسیار حساسی را پیش روی خود داریم و این پیروزی های 3 امتیازی بسیار با ارزش هستند.
اوساسونا با تک گل جواد نکونام که از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید خیخون را شکست داد.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین