ته چین؛

نکات کلیدی برای پخت استیک

کد خبر: ۶۶۵۴۶۳
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۳ 09 February 2017
تعداد بازدید : 1328
کد خبر: ۶۶۵۴۶۳
|
۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۳ 09 February 2017
|
12385 بازدید
بازدید 12385
مایکل لومانیکو سرآشپز نیویوکی، نکات کلیدی درباره پخت و سرو استیک را با شما در میان می گذارد. پیش از این نحوه برش گوشت، سرخ کردن استیک در ماهیتابه و سرخ کردن استیک با گریل پیش از این در «تابناک ویدیو » منتشر شده است.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟