روزنامه جام جم نوشت:
‌ اگر در خانواده پدری و زندگی مجردی خود، مسوولیت کاری را به عهده نمی‌گیرید یا کوتاهی می‌کنید.
2)‌ اگر با پدر، مادر، برادر و خواهر خود (که به نظر شما غیرمنطقی بوده یا اخلاق دلخواه شما را ندارند) ارتباط سازنده و راضی‌کننده ندارید و نتوانسته‌اید تعامل قابل قبولی ایجاد نمایید. (عدم تعامل و ارتباط اجتماعی صحیح با دیگران)
3) اگر در زندگی، مدام شغل خود را عوض کرده‌اید، با دوستان زیادی به خاطر مشکلاتی قطع رابطه نموده‌اید، رشته تحصیلی خود را تغییر داده یا ترک تحصیل کرده‌اید، علائق خود را نیمه‌کاره رها کرده‌اید و ثبات فکری، احساسی و رفتاری ندارید.
4) اگر تصور می‌کنید، افکار، احساس و رفتار همسرتان را در آینده به دلخواه خود تغییر می‌دهید. (خطای شناختی)
5) اگر به دنبال همسر مناسبی هستید به نحوی که در زندگی مشترکتان در آینده با هیچ‌گونه مشکلی مواجه نشوید. (خطای شناختی)
6) اگر در پی کسب لذت و علایق خود، کارها و مسوولیت‌هایتان بر دوش دیگران قرار می‌گیرد.
7) اگر فقط منطق و طرز نگرش خویش را قبول دارید و در برابر دیگران در حالت دفاعی یا حالت تهاجمی می‌گیرید و قادر به درک افکار، احساس و رفتار دیگران نیستید. (واکنش دفاعی و خود میان‌بینی)
8) اگر نقاط ضعف و نقاط قوت خود را به صورت شفاف نمی‌بینید. (عدم خودآگاهی)
9) اگر تاکنون با نظرات، انتقادات و پیشنهادات دیگران، تغییری در رفتارهای شما ایجاد نشده است.
10) اگر مسائل کاری شما مانع ارتباط دوستانه و ارتباط دوستان شما مانع ارتباط صمیمی در خانواده پدری می‌شود یا مسائل و مشکلات شخصی شما در تمام حوزه‌های زندگی‌تان تاثیر می‌گذارد و در هم تنیده می‌گردد.
11) اگر اصلا قادر به تغییر برنامه‌های از قبل طراحی شده خود نیستید (حتی اگر شرایط تغییر کند) و بسیار متعصب، خشک و غیرقابل انعطاف هستید. (عدم انعطاف‌پذیری لازم)
12) اگر قادر به درک احساسات، رفتار و افکار خانواده، دوستان و همکارانتان که متفاوت از شما عمل می‌کنند، نمی‌باشید. (عدم آگاهی اجتماعی)
13) اگر بیشتر به جای گوش‌کردن، صحبت می‌کنید و بیشتر از آن‌که سعی کنید دیگران را بفهمید، سعی دارید که دیگران شما را درک کنند. (عدم مدیریت رابطه)
14) اگر بسیار هیجانی هستید و تنها هیجانات، شما را به سویی می‌کشاند و قادر به تعویق انداختن خواسته‌هایتان نیستید.
15) اگر برای رفتار، احساس و گفتار خود روش و برنامه‌ای ندارید و مرتب نسبت به دیگران عکس‌العمل نشان می‌دهید.
16) اگر عادت دارید به جای حل مشکلات از آنها فرار کنید یا اجتناب بورزید یا واکنش شما نسبت به مسائل بی‌تفاوتی است. (پاسخ اجتنابی به رویدادها)
17) اگر در آینه نگاه دیگران، ‌شما فردی غرغرو، سرزنشگر، وابسته، احساساتی، بدبین، گوشه‌گیر، پرخاشگر خودخواده، گوشت تلخ، غمگین به نظر می‌آیید. (اختلال شخصیت)
18) اگر فکر می‌کنید از میان چند میلیارد ساکنین کره زمین، فقط و فقط یک شخص مناسب شما است و ارزش ازدواج دارد و در غیر این صورت زندگی شما بی‌معنا شده و باید بمیرید و تا آخر عمر مجرد بمانید.
19) اگر بدون این‌که خود را دقیقا ارزیابی کنید و بشناسید، دنبال همسر مناسب می‌گردید. (عدم شناخت خود)
20) اگر وضعیت فعلی‌تان راضی‌کننده نیست و برای رهایی و فرار از موقعیت، اقدام به ازدواج می‌کنید. (مشکل در شیوه حل مساله)

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

خوب بقیه هم که ازدواج کردند باید برن طلاق بگیرند....!!!!!

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

بهتر بود بنویسند اصلا ازدواج نکنید

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

21- واگر پول ندارید.

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

اینا مهم نیست هر وقت پول داشتید ازدواج کنید

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

آهان ! پس در اون صورت ازدواج کنیم!

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

اگر خانه ندارید اگر حقوق بالای 1 میلیون ندارید اگر سهمیه ندارید اگر ...

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

خیلی خب ازدواج نمی کنیم. اصلا آیا دلیلی برای ازدواج وجود دارد؟

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

شما یک نفرو نشون بده که همچین مشخصاتی نداشته باشه...جک میگی؟؟؟؟؟!!!!!!

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

برا چی الکی میزنی نظر شما دریافت شد؟هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟دروغ گو.متاسفم

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

اگر افراد باید قبل از ازدواج تمامی شروط ذکر شده را داشته باشند ؛ پس آمار ازدواج کاهش جالبی خواهد داشت !

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

خوب بگید کسی ازدواج نکنه خلاص. چون حداقل هر کسی یکی از این ایرادها رو داره

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

من رفتم زنم را طلاق بدم.

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

خب آخرش؟؟ شما که اصل نتیجه را ننوشته اید

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

اگه اسم مقاله این باشه: ... در این صورت متارکه کنید! تقریبا همه زوج ها باید از هم جدا شن...

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

یکدفعه بگید هیچ کس ازدواج نکنه دیگه!!!! من برخی از این صفت را دارم و 5 سال است که ازدواج کرده ام و از زندگیم راضی هستم ..... شما با الین حرفها مشکلات ازدواج را بیشتر میکنید و جوانان را به شک میاندازید

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

اینجوری دیگه هیچکس نباید ازدواج بکنه

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

سلام من همسرم را خیلی دوست دارم و این دوست داشتن باعث شده است که من آدم خودخواهی شوم شما میتوانید من را کمک کنید.

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

واقعا کسی می تونه ادعا کنه لااقل 11 تا از این ایرادها رو نداره؟!!! پس چرا ازدواج می کنیم و خطای بزرگتر بچه دار شدن رو هم انجام می دیم؟

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

شما که همه چیز و گفتین! پس در چه صورتی ازدواج کنیم؟

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه خبر جالب و کاملی... با تشکر...

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

ازدواج در ایران منتفی شد!!!!!!!!!!!

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

پس تهش کو ؟ اینکه همش شد "اگر"

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

ای ول من عمرا زن نمی گیرم همه این موارد رو دارم یه پرینت می گیرم نشون خونواده می دم خدا نگه دار این روانشناسا رو

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

با داشتن تمام صفات و خلقیات بالا میتوان ازدواج کرد اما با بی پولی و نداشتن مسکن و قیمت نجومی مسکن هرگز نمیتوان ازدواج کرد..... اینطور نیست .

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

در جواب اون دوست عزیز بگم که آمار ازدواج کاهش پیدا کنه بهتره تا اینکه آمار طلاق افزایش پیدا کنه ....

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

یک سوال دارم من تقریبا همه خصوصیات بالارو دارم ازدواج هم کردم میشه بگید باید چیکار کنم چون کاملا افسرده شدم

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

حالا اگه این خصوصیات رو داشتیم و ازدواج کردیم باید چی کار کنیم؟

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

اگر کسی در موارد بالا 20 شد لطفا به من معرفی کنید با کله ازدواج میکنم.... در غیر اینصورت خودم چند موردبا نمره 2 معرفی میکنم بلکه نویسنده هم مزدوج شوند!!!

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

در این صورت فقط معصومین (ع) باید ازدواج میکردند چون بقیه انسانها بعید آری از همه ی این صفات ها باشند

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

پس بگید ازدواج ممنوع

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

22- و اگر شغل و یا آینده شغلی ندارید...

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

خیلی عالی بود.امابهتره ابتدای این مطلب می نوشتید اول این خلقیات را تغییر دهید و سپس ازدواج کنید این تیتر منفیه. اینها حرفهاییه که کسی نمی تونه رو در رو به کسی بزنه. اما اگر کسی اینهارو از جایی مطالعه کنه و در خودش همین رفتارهارو سراغ داشته باشه اونوقت شاید یه تکونی به خودش بده و خودش رو اصلاح کنه. اما در مجموع نشانه های ناسازگاری رو خیلی خوب فهرست کرده بودید البته ممنون از جام جم.

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

هدف از ازدواج تکامل شخصیتی و جبران خطاها و تصحیح خلقیات بده . همانطور که انسان نیاز به معصومیت برای نماز نداره و این نمازه که اون رو بسمت خیر سوق می ده . بخشی از رفتارهای انسان در ازدواج تغییر خواهند کرد . ما اگر کامل بودیم و نقصان شخصیتی نداشتیم نیاز هم به همنیشینی و مرافقت نداشتیم . بلوغ نسبی شرط ازدواج می تونه باشه ولی این نوشته و شروط اون نشان از روح بدبینانه ی نویسنده داره که بنا به گفته ی خودش افراد بدبین نباید ازدواج کنند و این نمونه ی پاراداکس و تناقضه

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

21-اگه عشقی بینتان نیست تو رو هر کی دوست دارید با هم ازدواج نکنید که یک خشت کج گذاشتید اگه ازدواج کردید.

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

خدا خیرتان دهد فکر نمی کنید 5سال دیر این مطلب رو منتشر کردید .بدبختی؛ من چه کار کنم آخه ؟من این همه اختلاف دارم نگو به خاطر این گونه مسائل بوده است!حالا که ما خرمان از روی پل گذشته چه کار باید بکنیم .لطفا چاره این کار را ارائه دهید. البته اگه تا اون موقع زنده ماندیم.

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

فکر میکنم بیشتر، هدف، معرفی کردن منشا مشکلاتی که ممکنه موجب موفق نبودن یک ازدواج بشه، بوده و منظور این نیست که هر کسی که یک یا چند تا از اینها رو داره نباید ازدواج کنه. اینطور نگاه کنیم که اگه یه نفر چند تا از این موارد رو داره ممکنه که در زندگی دچار مشکل بشه. بابا انصاف داشته باشین درست بخونین...

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

نظر نویسنده این بوده که قبل از ازدواج این مشکلها باید حل بشوند. من که ازدواج کردم بعضی از این موارد را داشتم به مشکل هم برخورد کردم اما با اصلاح این موارد این مشکلات حل شد. من شدیدا توصیه می کنم به این نصیحتها را گوش کنید و عمل کنید تا یه زندگی خوب داشته باشید.

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

اگر بچه های تحریریه تابناک قاطی کرده باشند ؟

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

به نظر من که این مقاله از جنبه آموزشی خیلی خوبه, چون آدم میتونه ایراداتشو بفهمه و برطرف کنه. سخته ولی شدنیه!

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

من هم رفتم این ها را به زنم بگم تا هر چی زودتر از هم جدا بشیم. جلوی ضرر را از هر جا بگیری منفعته!

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

بابا دوست نداری زن بگیری چرا بعقیه رو گول می زنی همه میگن اگه اینجوریا هستسن زن بگیرید درست میشید تو میگی نگیر ای خدا من زن میخوامممممممممممممممممممممممممم

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

یعنی واقعاً در این مملکت با حقوق 400،000 تومانی و اجاره خانه های 600،000 تومانی و خط فقر 800،000 تومانی ازدواج کردن منطقی بنظر می رسد؟؟؟؟؟

کاربر مهمان -> 1388/07/11
پاسخ

آقا این دنیا دیگه بدرد نمیخوره، همه یه چند مدت بی خیال زادو ولد و ازدواج بشین تا تکلیف روشن بشه...... به این میگن پایان دنیا!!! و قیامت زودتر از موعد!!!

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین