جنایت خونین در قیامدشت

کد خبر: ۶۷۰۳۴۹
|
۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۹ 22 February 2017
|
15152 بازدید
|
۱
اعضای یک خانواده افغانستانی در شرق استان تهران مورد حمله قرار گرفتند که منجر به قتل پدر و پسر این خانواده شد. بر اساس اطلاعات به دست آمده احتمالاً اختلافات خانوادگی علت وقوع این جنایت بوده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، از صبح امروز تصاویر قتل اعضای یک خانواده افغانستانی در شرق تهران (قیامدشت) در شبکه‌های مجازی منتشر و باعث بروز شایعات مختلف در این زمینه شده است.

اطلاعات خبرنگار تسنیم حاکی از این است که فرد یا افرادی که دست به این جنایت زده‌اند با حمله به اعضای این خانواده، 4 نفر از جمله پدر، مادر، پسر و دختر را مجروح کرده‌اند که متأسفانه پسر خانواده در منزل و پدر در بیمارستان فوت کرده‌اند. مادر و دختر خانواده نیز به دلیل شدت جراحات وارده بیهوش بودند که خوشبختانه ساعاتی پیش هر دوی آنها هوشیاری نسبی خود را به دست آورده‌اند.

به گزارش تسنیم، برخلاف آنچه در شبکه‌های مجازی اعلام شده زمان وقوع این حادثه شب گذشته نبوده و حادثه مربوط به دو یا سه روز قبل است. با توجه به حساسیت موضوع، پلیس آگاهی نیروی انتظامی به صورت ویژه تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کرده است.

براساس اطلاعات و شواهد به دست آمده تاکنون، احتمالاً اختلافات خانوادگی علت وقوع این جنایت بوده است.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۴
تو ایران اگه اسلحه آزاد بشه اونوقت واویلاست
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت