فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی از کشف ۳۴۱ کیلو و ۵۰۰ گرم تریاک در دو عملیات پلیس استان خبر داد.
 
به گزارش آرمان، سردار مجید شجاع در گفت‌وگو با پلیس، اظهار داشت: روز گذشته ماموران انتظامی شهرستان نهبندان هنگام کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه تریلی که با سرعت بالایی در حرکت بود مشکوک شدند و خودرو را جهت بازرسی متوقف کردند.
 
وی اظهار داشت: ماموران در بازرسی از خودرو ۲۶۰ کیلو و ۹۰۰گرم تریاک که به طرز ماهرانه ای جاساز شده بود، کشف کردند.
 
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی افزود: در عملیاتی دیگر ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان هنگام کنترل محورهای عبوری به یک نفر که به صورت پیاده قصد عبور از کمین ماموران را داشت مشکوک شده و پس از دستگیری وی و پاکسازی محل مقدار ۸۰کیلو و ۶۰۰گرم تریاک کشف کردند.
 
سردار شجاع بیان داشت: در این عملیات‌ها ۳۴۱کیلو و۵۰۰گرم تریاک کشف، یک دستگاه خودرو توقیف و سه متهم با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین