ته چین؛

دستور پخت نان موزی

کد خبر: ۶۷۶۴۲۵
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۱ 12 March 2017
تعداد بازدید : 40
کد خبر: ۶۷۶۴۲۵
|
۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۱ 12 March 2017
|
4568 بازدید

 

دو عدد موز
دو قاشق غذاخوری شربت طلایی
سه چهارم پیمانه شکر
یک عدد تخم‌مرغ
نمک
یک پیمانه آرد شیرینی‌پزی

بازدید 4568
نان موزی یکی از نان‌های قابل مصرف با نوشیدنی‌های گرم و سرد است که مناسب عصرانه و صبحانه می‌باشد. دستور پخت این نان را در «تابناک» فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟