ادامه سیاست های متناقض پاکستان با ارسال نیروی نظامی به یمن برای حمایت از عربستان

پاکستان همواره سیاست متناقضی را در خاورمیانه دنبال کرده است. از یک سو در بسیاری از مواقع خود را بی طرف اعلام می کند و از سوی دیگر در مواقعی به سوی سیاست های مداخله گرایانه در منطقه سوق پیدا می کند.
کد خبر: ۶۷۶۸۸۱
|
۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۹ 13 March 2017
|
3152 بازدید
برخی منابع خبری مدعی شده‌اند ارتش پاکستان به مناطقی در جنوب عربستان سعودی نیروی نظامی اعزام کرده است.
 
به گزارش تابناک، پایگاه « میدل‌ایست‌آی» بامداد دوشنبه به نقل از برخی منابع مدعی شده ارتش پاکستان به مناطق مرزی در جنوب عربستان سعودی که در برابر حملات تلافی‌جویانه نیروهای انصارالله یمن آسیب‌پذیر است نیروی نظامی اعزام کرده است.

این منابع که اشاره‌ای به نامشان نشده گفته‌اند که این تیپ در داخل مرز عربستان مستقر خواهند بود و مأموریتی در خارج از مرز این کشور نخواهند داشت.

ائتلافی از کشورهای عربی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه دو سال گذشته کشور فقیر یمن را هدف حملات نظامی قرار داده‌اند. این حملات به کشته شدن بیش از 10 هزار نفر منجر شده و یمن را در آستانه وقوح قحطی قرار داده است.

اعزام نیروهای پاکستانی چند ماه بعد از سفر ژنرال «قمر جاوید باجوه»، رئیس ستاد مشترک ارتش پاکستان به عربستان سعودی صورت می‌گیرد.

لازم به ذکر است که پیش از این در دوران فرماندهی ژنرال «راحیل شریف» فرمانده سابق ارتش پاکستان، عربستان بارها از دولت اسلام آباد خواسته بود تا نظامیان خود را برای یاری ریاض در جنگ با یمن به این کشور اعزام کند.

«نواز شریف» نخست وزیر پاکستان نیز تصمیم برای اعزام نیرو به عربستان را به پارلمان پاکستان واگذار کرد.

نمایندگان پارلمان پاکستان نیز طی نشستی از دولت نوازشریف خواستند تا از اعزام نیرو به جنگ یمن خودداری و جهت حل بحران یمن، از طریق راههای دیپلماتیک و مذاکره میان طرفین، کوشش کند.

آنها همچنین از حکومت اسلام آباد خواستند تا از مجرای سازمان ملل و سازمان کنفرانس اسلامی برای ختم جنگ تلاش کنند و در موضوع یمن، کاملا سیاست بی طرفی را اتخاذ کند.
 نمایندگان پارلمان پاکستان همچنین حمایت خود را از تمامیت ارضی عربستان اعلام کردند.

 اما به نظر می رسد که با روی کار آمدن «قمر جاوید باجوه» فرمانده جدید ارتش پاکستان رویکرد این کشور نسبت به اعزام نیرو به عربستان نیز تغییر کرده باشد.

انتظار می‌رود اقدام پاکستان در اعزام نیرو با واکنش‌هایی در اسلام‌آباد همراه باشد؛ زیرا دو سال پیش پارلمان این کشور درخواست پادشاه عربستان برای پیوستن به ائتلاف ضد یمن را رد کرده بود.
 
پاکستان همواره سیاست متناقضی را در خاورمیانه دنبال کرده است. از یک سو در بسیاری از مواقع خود را بی طرف اعلام می کند و از سوی دیگر در مواقعی به سوی سیاست های مداخله گرایانه در منطقه سوق پیدا می کند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات