انصاری‌فرد افزود: این مسائل تمام شده است و من از این به بعد دیگر درباره پرسپولیس حرف نمی‌زنم. امیدوارم این تیم با مسئولانش در لیگ برتر موفق شود تا دل هواداران را شاد کند.
مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس گفت: تا روز آخر منتظر کریمی ماندم اما خودش نخواست در پرسپولیس بماند.
عباس انصاری‌‌فرد در گفت‌وگو ‌با فارس در خصوص اظهارات علی کریمی عنوان کرد: چرا باید کریمی من را به خدا واگذار کند؟ مگر من باعث پرسپولیسی نشدن او بودم؟ تا روز آخر منتظر کریمی ماندم اما خودش نخواست در تیم بماند.
وی یادآور شد: همه می‌دانند من یک ماه قبل از پایان لیگ برتر در فصل گذشته از طریق رسانه‌ها از او خواستم خارج از کشور نرود و در پرسپولیس بماند اما کریمی نخواست در پرسپولیس بازی کند.
انصاری‌فرد افزود: این مسائل تمام شده است و من از این به بعد دیگر درباره پرسپولیس حرف نمی‌زنم. امیدوارم این تیم با مسئولانش در لیگ برتر موفق شود تا دل هواداران را شاد کند.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم هر چه سریع‌تر با نظر سعیدلو اعضای هیات مدیره پرسپولیس مشخص شود تا این تیم بدون مشکل به کار خود ادامه دهد. اظهار نظر‌های آینده‌ام درباره پرسپولیس اگر در رسانه‌ها نوشته شود از اکنون تکذیب می‌کنم و امیدوارم مسئولان باشگاه و هواداران به آن توجهی نکنند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین