در بازار نقدی و آتی رقم خورد؛

معاملات سکه آتی همسو با بازار نقدی / چشم انداز طلایی فلزات گرانبها

حجم معاملات آتی سکه روز گذشته در بورس کالای ایران به ۸ هزار و ۵۲۱ قرارداد رسید. همچنین تحلیلگران بانک ای ان زد استرالیا بر این باورند که طی سال های آینده چشم انداز درخشان و طلایی برای فلزات گرانبها وجود خواهد داشت.
کد خبر: ۷۰۵۸۱۴
|
۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۹ 21 June 2017
|
4371 بازدید
حجم معاملات آتی سکه روز گذشته در بورس کالای ایران به ۸ هزار و ۵۲۱ قرارداد رسید. همچنین تحلیلگران بانک ای ان زد استرالیا بر این باورند که طی سال های آینده چشم انداز درخشان و طلایی برای فلزات گرانبها وجود خواهد داشت.

به گزارش تابناک اقتصادی، در همین حال ارزش معاملات نیز به بیش از یک هزار و ۱۳۸ میلیارد ریال سید. این در شرایطی است که روز گذشته قیمت سکه در بازار نقدی با افت همراه شد، معاملات سکه آتی هم همسو با بازار نقدی روندی نزولی داشت.

به این ترتیب در بازار نقدی سکه بهارآزادی طرح جدید با کاهش قیمت، یک میلیون و ۲۰۹ هزار تومان فروخته شد.

سکه طرح قدیم یک میلیون و ۱۷۹ هزار تومان، نیم سکه ۶۴۲ هزار تومان، ربع سکه ۳۷۲ هزار و ۵۰۰ تومان و سکه یک گرمی ۲۵۱ هزار تومان فروخته شد.

هر اونس طلا هم  در بازارهای جهانی ۱۲۵۱ دلار و ۴۰ سنت و هر گرم طلای ۱۸ عیار ۱۱۴ هزار و ۲۹۰ تومان رقم خورد.

به این ترتیب در معاملات سکه آتی در روز گذشته، هر ۵ سر رسید در بورس کالای ایران روندی منفی داشت، به طوری که قرارداد سکه آتی سررسید تیرماه سال ۹۶ با ۰.۰۳ درصد کاهش با رقم یک میلیون و ۲۲۰ هزارتومان مورد معامله قرار گرفت.

قرارداد سکه آتی سررسید شهریور ماه افت ۰.۰.۳ درصدی را تجربه کرد و با رقم یک میلیون و ۲۴۹ هزار تومان داد و ستد شد.

در همین حال قراداد آتی سکه سررسید آبان ماه نیز با رقم یک میلیون و ۲۸۰ هزار تومان خریداری شد که نسبت به روز دوشنبه ۰.۴ درصد کاهش داشت.

از سوی دیگر قرارداد سکه آتی تحویل دی ماه نیز با ۰.۶ درصد کاهش با رقم یک میلیون و ۳۱۱ هزارتومان مورد معامله قرار گرفت. قرارداد سکه آتی تحویل اسفندماه نیز نسبت به روز دوشنبه با افت ۰.۲۳ درصدی مواجه و با رقم یک میلیون و ۳۴۵ هزار تومان خریداری شد. به نقل از بورس کالای ایران

چشم انداز طلایی فلزات گرانبها

تحلیلگران بانک ای ان زد استرالیا بر این باورند که طی سال های آینده چشم انداز درخشان و طلایی برای فلزات گرانبها وجود خواهد داشت. به گزارش سایت طلا به نقل از پایگاه اینترنتی سیدنی مورنینگ هرالد، این تحلیلگران معتقدند که قیمت جهانی طلا طی سال های آینده تحت تاثیر عوامل مهم و تاثیرگذاری با افزایش چشمگیری روبرو خواهد شد و سرمایه گذاران باید بخش مهمی از سرمایه و دارایی خود را به طلا تبدیل کنند.

بر اساس این گزارش بانک ای ان زد پیش بینی کرده است که قیمت هر اونس طلا تا پایان امسال به بیش از 1300 دلار خواهد رسید. این در شرایطی است که قیمت جهانی طلا در 18 ماه گذشته بیشتر زیر 1300 دلار در هر اونس بوده است. قیمت طلا حتی در یک نقطه در سال گذشته به سوی 1100 دلار سقوط کرد و در شرایط کنونی به حدود 1250 دلار رسیده است.

برخی تحلیلگران اقتصادی ای ان زد بانک بر این باورند که قیمت طلا تا 2025 میلادی به بیش از 2000 دلار خواهد رسید. به نظر می رسد افزایش تقاضای فیزیکی و سرمایه گذاری و رشد خرید از سوی بانک های مرکزی جهان تاثیر زیادی بر افزایش قیمت جهانی طلا طی سال های آینده خواهد داشت.

دانیل هاینس تحلیلگر ارشد ای ان زد بانک در این باره گفت: در کوتاه مدت نگرانی های مربوط به اوضاع سیاسی و افزایش ریسک های ژئوپلیتیک می تواند تاثیر زیادی بر افزایش قیمت طلا داشته باشد. گرچه گمانه زنی های مربوط به افزایش نرخ بهره آمریکا می تواند مانع بزرگی برای این روند صعودی باشد.

وی افزود: در بلندمدت نیز ثروتمندتر شدن آسیایی ها می تواند موجب افزایش تقاضای فیزیکی برای طلا شود. تقاضای فیزیکی در بازارهای آسیایی هنوز معادل نیمی از تقاضا در کشورهای توسعه یافته است و طی دهه های آینده پتانسیل زیادی برای افزایش تقاضای آسیا وجود دارد. از سوی دیگر افزایش خرید طلا از سوی بانک های مرکزی جهان به خصوص کشورهای نوظهور می تواند عامل مهمی برای رشد قیمت طلا باشد.

بانک های مرکزی جهان هم اکنون حدود 32 هزار تن ذخایر طلا در اختیار دارند. پیتر اوت تحلیلگر ارشد اقتصادی نیز گفت: طلا می تواند طی سال های آینده به سطح قیمتی 2000 دلاری دست یابد ولی در ابتدا باید سطوح مقاومتی 1300 و 1500 و 1800 دلاری را بشکند.

به نظر می رسد وضعیت تقاضای فیزیکی در بازارهای نوظهور تاثیر مهمی بر قیمت طلا خواهد داشت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟