نماینده انجمن نورویورولوژی بین المللی ایران با اشاره به برگزاری کنفرانس علمی ـ آموزشی تحریک الکتریکی عصب ساکرال گفت: امروزه میتوان با تحریک الکتریکی نخاع برای درمان مثانه نوروژنیک اقدام کرد.
به گزارش فارس، مهری مهراد در ارتباط با برگزاری کنفرانس علمی ـ آموزشی تحریک الکتریکی عصب ساکرال اظهارداشت: مثانه نوروژنیک یا مثانه عصبی در بیماران مبتلا به پارکینسون، دیابت، ام اس و بیماران دچار ضایعات نخاعی، تومورهای نخاعی و دیسکهای کمری ایجاد میشود.
وی با بیان اینکه افراد دچار مثانه نوروژنیک نمیتوانند ادرار را نگه داشته و یا آن را دفع کنند، گفت: امروزه درمان جدیدی برای این بیماران انجام میشود که تحریک الکتریکی عصب ساکرال از این موارد است.
نماینده انجمن نورویورولوژی بین المللی ایران ادامه داد: کنفرانس علمی ـ آموزشی تحریک الکتریکی عصب ساکرال با حضور صاحبنظران برجسته این حوزه از جمله پروفسور توماس کسلر(Thomas Kessler) در بیمارستان پارس تهران طی دو روز در 30 و 31 تیرماه برگزار میشود.
مهراد با بیان اینکه خود نیز به عنوان دبیر علمی و نماینده انجمن نورویورولوژی بین المللی ایران در این کنفرانس سخنرانی خواهم داشت، گفت: 31 تیرماه نیز جراحی لایو انجام و تحریک الکتریکی نخاع برای درمان مثانه نوروژنیک توسط پروفسور توماس کسلر(Thomas Kessler) انجام خواهد شد و سایر حضار در سالن کنفرانس شاهد این جراحی خواهند بود و در پانل live case discussion بحث خواهد شد.
وی در پایان گفت: کنفرانس علمی - آموزشی تحریک الکتریکی نخاع ساکرال روز جمعه با حضور اساتید ایرانی و متخصصین ارولوژی، کولو رکتال، جراح اعصاب، بحث زنده راجع به نمونههای پیچیده آغاز بهکار میکند.