کریستیانو نگران است چرا که احتمال می‌داد این هفته دوباره آماده بازی شود و بتواند در بازی برگشت برابر آلکورکون از رقابت‌های جام حذفی اسپانیا، چند دقیقه‌ای را هم به میدان برود.
ایکر کاسیاس گفت: کریستیانو رونالدو به دلیل آسیب دیدگی‌اش سخت نگران بازگشت دوباره به فوتبال است.
به گزارش ایسنا، باشگاه رئال مادرید چهارشنبه اعلام کرد: کریستیانو رونالدو به زودی نمی‌تواند دوباره پا به توپ شود. این بازیکن پرتغالی باز هم باید روی آسیب دیدگی‌اش کار کند و دست کم و یک ماه دیگر دور از فوتبال به سر خواهد برد. بدترین حالت در مورد گرانقیمت ترین بازیکن جهان آن است که او با انجام عمل جراحی تا سه ماه نتواند مادریدی‌ها را در رقابت‌های پیش رو همراهی کند.
کاسیاس سنگربان رئال مادرید درباره او به روزنامه مارکا گفت: کریستیانو نگران است چرا که احتمال می‌داد این هفته دوباره آماده بازی شود و بتواند در بازی برگشت برابر آلکورکون از رقابت‌های جام حذفی اسپانیا، چند دقیقه‌ای را هم به میدان برود.
دروازه‌بان تیم ملی اسپانیا ابراز امیدواری کرد رونالدو به زودی بتواند به میدان برود: ما امیدواریم که او هرچه زودتر بهتر شود چرا که به او و گل‌هایش نیاز داریم.
رئال در تساوی یک بر یک سه‌شنبه برابر میلان، از هفته چهارم رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا نمایشی درخور توجه داشت. بازیکنان این تیم در این مسابقه پیشرفتی نسبی را از خود نشان دادند. کاسیاس همچنین درباره داربی شنبه‌شب مادرید میان تیم‌های رئال و آتلتیکو با خوش‌بینی گفت: تیم به خوبی کار می‌کند. ما گروهی تازه شکل یافته هستیم برای همین هماهنگی میان بازیکنان کمی طول می‌کشد. بدیهی است که تماشاگران انتظار بیشتری از ما دارند اما ما باید آرامش را حفظ کنیم. این مسابقه یک داربی میان دو تیم با شرایط متفاوت است. ما خودپسند نیستیم بلکه به سه امتیاز این بازی نظر داریم.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین