محمدرضا طالقانی هم قرار بود خانه‌اش را بفروشد تا بدهی مربیان را بدهد. من در دوره ریاست او بر فدراسیون، حقوق چند اردویم را نگرفتم و این مورد را پیگیری نکردم. البته می‌توان از نمایندگان مجلس خواست بودجه‌ای را برای مدال‌آوران ورزش در نظر بگیرند اما اینکه از این اداره به آن اداره بروی که پاداشی بگیری، کار قشنگی نیست.
هر چند قرار است مشکل پاداش قهرمانان به‌زودی حل شود تا قهرمانان ورزش ایران به قول خیلی‌ها پاداش خود را گدایی نکنند اما این روزها با موفقیت‌هایی که در ورزش‌های مختلف به‌دست آمده است، به‌نظر می‌رسد باید هرچه زودتر پاداش قهرمانان را قانونمند کرد.
به نوشته تهران امروز؛ رضا مهماندوست، سرمربی تیم ملی تکواندو در مراسم تجلیل از قهرمانان ورزشکار دانشگاه آزاد این مراسم را اولین تجلیل از ورزشکاران قهرمان تکواندو در دانمارک قلمداد کرده بود. ناصر نوربخش، مربی تیم ملی کشتی فرنگی هم درباره پاداش حرف‌های جالب‌تری زده. او گفته: کار بعضی از مدال‌آوران بعد از کسب مدال جهانی این می‌شود که همراه با مربی‌شان به این اداره و آن مسئول برای دریافت پاداش مراجعه کرده و در واقع گدایی کنند. متاسفانه جوی ایجاد شده که هر کسی مدالی کسب می‌کند همراه با مربی‌اش به این اداره و آن اداره می‌رود و دنبال پول و پاداش است. این کار گدایی بوده و هرگز شیوه معقولی نیست.
نوربخش می‌گوید: برخی از آنها اگر پولی نگیرند، معتاد می‌شوند. از این نمونه‌ها کم در کشتی نداشته‌ایم که با وجود دنیایی از استعداد، بعد از کسب مدال به خلاف رو آورده‌اند. نوربخش با اعلام اینکه در مورد مشکلات معیشتی کشتی‌گیران کاری از دست مربیان تیم ملی برنمی‌آید، گفته: کشتی ما حرفه‌ای نیست و تعهدی هم نسبت به مسائل مالی زندگی ملی‌پوشان ندارد. هیچ وعده‌ای از سوی مسئولان به ورزشکاران داده نمی‌شود. ورزش ما آماتور است و هر کسی با مشکلات شخصی‌اش صاحب دوبنده تیم ملی می‌شود و اگر تلاش کرد روی سکوی جهانی قرار می‌گیرد. پیش از اعزام‌ها سازمان تربیت‌بدنی و فدراسیون کشتی جایزه‌ای تعیین نمی‌کنند که ورزشکاران بعد از کسب مدال به دنبال آن بروند. وقتی قراردادی در لیگ نوشته شده و چیزی به صورت مکتوب وجود دارد؛ باز هم کشتی‌گیران به طلب‌شان نمی‌رسند. چنین مساله‌ای را می‌توان پیگیری کرد اما در مورد اهدای جایزه به مدال‌آوران، قانون مدونی وجود ندارد چون مثل فوتبال از این نظر حرفه‌ای نیستیم. پاداشی پیش از اعزام به بازی‌های آسیایی 2006 دوحه مصوب شده بود اما باز هم ورزشکاران ما به نیمی از آن رسیدند و جایی هم برای پیگیری وجود نداشت.
مربی شهریاری کشتی فرنگی ادامه می‌دهد: محمدرضا طالقانی هم قرار بود خانه‌اش را بفروشد تا بدهی مربیان را بدهد. من در دوره ریاست او بر فدراسیون، حقوق چند اردویم را نگرفتم و این مورد را پیگیری نکردم. البته می‌توان از نمایندگان مجلس خواست بودجه‌ای را برای مدال‌آوران ورزش در نظر بگیرند اما اینکه از این اداره به آن اداره بروی که پاداشی بگیری، کار قشنگی نیست.
مربی تیم ملی فرنگی همچنین گفت: همین که فدراسیون و سازمان امکانات و مربیان خوبی را برای کشتی‌گیران انتخاب می‌کنند، کار بزرگی است.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
rqlkylca -> 1390/02/06
پاسخ

20

kqboripo -> 1390/02/06
پاسخ

20

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین