پشت پرده ماجرای حضور دایی در نوشهر؛
آنچنان که از ظواهر امر برمی‌آید دختران مهندس درویش چندان موافق مدیرعاملی برادرشان در این باشگاه نیستند و می‌خواهند از یک چهره فوتبالی معتبر استفاده کنند.
از یک سو اخبار مربوط به دایی از سوی اطرافیانش تایید شده و آفتابی شدن سرمربی سابق تیم‌ملی در شمال نیز مهر تاییدی بر این مدعا تلقی شده است و از سویی خسرو تنها پسر مهندس اسماعیل درویش مالک فقید شموشک این ماجرا را از بیخ و بن تکذیب کرده و حتی رسانه‌ها را به دروغ‌پراکنی متهم ساخته است.
به گزارش گل؛ هر چند رفته رفته گرد فراموشی به این ماجرا پاشیده می‌شود اما بعید نیست تا چند روز آینده اتفاق تازه‌ای در همین راستا بیفتد. از نوشهر خبر می‌رسد که رابط مذاکره با علی دایی یکی دیگر از اعضای خانواده درویش است.
یکی از منابع آگاه در این زمینه فاش ساخت که سهام باشگاه شموشک به پنج قسمت تقسیم شده و سهامداران آن عبارتند از سه دختر، همسر و تنها پسر مهندس درویش مرحوم. اینطور که پیداست یکی از دختران مهندس درویش قصد دارد با واگذاری بخشی از سهام به علی دایی ضمن آنکه پول به باشگاه تزریق می‌کند از توانایی‌های این چهره ممتاز فوتبال ایران نیز استفاده ببرد.
آنچنان که از ظواهر امر برمی‌آید دختران مهندس درویش چندان موافق مدیرعاملی برادرشان در این باشگاه نیستند و می‌خواهند از یک چهره فوتبالی معتبر استفاده کنند.
شموشک نوشهر تا زمانی که در اختیار شخص مهندس درویش بود به صورت قائم به فرد اداره می‌شد و همه کاره باشگاه بانی آن بود اما حالا با درگذشت اسماعیل درویش قطعا اتفاقات تازه‌ای در راه خواهد بود. بنابراین اگر شنیدید که دایی مدیریت این باشگاه را برعهده گرفته تعجب نکنید.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین