فرماندار سرخه:
 فرماندار سرخه با بیان اینکه بامداد یکشنبه زمین لرزه ای به بزرگی ۳.۸ ریشتر در این شهرستان رخ داد، گفت: خسارات احتمالی در دست بررسی است.
به گزارش مهر، علی مویدی زاده ضمن تائید خبر وقوع زمین لرزه در سرخه، تاکید کرد: زلزله ای به بزرگی ۳.۸ درجه در مقیاس ریشتر ساعت دو و ۳۰دقیقه بامداد یکشنبه در سرخه به وقوع پیوست که بلافاصله اکیپ‌های امدادی به حالت آماده باش در آمدند.
وی افزود: جزئیات این واقعه در حال بررسی است و خوشبختانه به دلیل عمق زمین لرزه و کویری بودن جای نگرانی نیست اما بازهم اکیپ های امدادی برای بررسی منطقه عازم شدند.
فرماندار سرخه گفت: این زلزله در موقعیت ۵۳.۱۱ عرض شمالی و ۳۵.۱۴ عرض شرقی، جنوب شهرستان و در عمق ۱۲ کیلومتری زمین رخ داده است.
مویدی زاده بیان کرد: عوامل و اعضای ستاد مدیریت بحران سرخه هوشیارانه موارد این چنینی را بررسی می کنند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین