ورود تجهیزات جدید به ناجا

کد خبر: ۷۴۰۶۱۳
|
۳۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۷ 22 October 2017
|
5159 بازدید
فرمانده نیروی انتظامی از ورود تجهیزات جدید به مجموعه پلیس کشور خبر داد و در عین حال خواستار حل مشکلات اعتباری ناجا از سوی دولت و مجلس شد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین اشتری درباره اینکه آیا ناجا از تجهیزات و امکانات جدیدی استفاده خواهد کرد یا خیر؟ گفت: نیروی انتظامی هرسال تجهیزاتی را به داخل مجموعه وارد کرده و این جزو برنامه‌های ماست که برای امسال و خصوصا سال آینده تجهیرات جدیدی را وارد پلیس می‌کنیم تا بتوانیم از این تجهیزات برای انجام بهتر وظایف خود و خدمات به مردم استفاده کنیم.

فرمانده ناجا با اشاره به مشکلات اعتباری در ناجا افزود:‌ در هر صورت ما مشکلات اعتباری داریم که قبلا هم آن را به مسئولان مربوطه ارائه داده‌ایم و امیدواریم با همکاری دولت و مجلس اعتبارات لازم برای تهیه این تجهیرات تأمین شود.

سردار اشتری درباره اینکه آیا این نیازمندی‌ها به مسئولان منتقل شده یا خیر نیز به ایسنا گفت: ما نیازمندی‌ها را مشخص و اعلام کرده‌ایم و اگر تامین شود حتما تجهیرات جدید را تهیه خواهیم کرد.
اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟