مصرف بیش از ۲ گرم از این ادویه در روز در دوران بارداری بهخصوص ۳ ماهه اول جایز نیست زیرا میتواند باعث سقط جنین شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، گلپر یکی از معروفترین گیاهان در طب سنتی برای درمان بیماریهای گوارشی به خصوص نفخ معده محسوب میشود.
گلپر، هضمکننده غذا و تقویتکننده معده است؛ برای بهره بردن از خواص ضدنفخ گلپر، بهتر است یک گرم از پودر دانههای این گیاه را همراه رازیانه بعد از غذا و با آخرین لقمه به اندازه نصف قاشق غذاخوری بخورید.
از آنجا که گلپر طبیعت گرم و خشکی دارد، افراد گرم مزاج باید دانههای این گیاه را یک شب در سرکه بخوابانند و بعد از 24 ساعت و خشک شدن دانهها، آن را در روز، پودر و استفاده کنند؛ غیر از خواص درمانی از دیگر کاربردهای گلپر در طب سنتی، تلطیف گوشتها به خصوص گوشت آبزیان و ماهی است و توصیه میشود به عنوان ادویه در پخت ماهی از گلپر استفاده کنید.
اما مصرف بیش از 2 گرم گلپر در روز در دوران بارداری به خصوص 3 ماهه اول جایز نیست زیرا میتواند باعث سقط جنین شود؛ گاهی مصرف گلپر در افراد گرممزاج باعث سردرد میشود، در این صورت این افراد میتوانند گلاب بو کنند.